Ooglidcorrectie ervaringen Faceland

Gesorteerd op

.

  • 8,1Telefonische bereikbaarheid
  • 8,8Klantvriendelijkheid
  • 8,9Het consultgesprek
  • 8,9Deskundigheid medische staf
  • 8,9De behandeling
  • 8,8Persoonlijke service
10
12 juni 2019 Ooglidcorrectie
“ Dik tevreden ” Anonieme gebruiker

Alles is me zo meegevallen met pijn, en zo tevreden,, betaalbaar,, stellen je prima op je gemak,,

97
06 juni 2019 Ooglidcorrectie
“ Uitstekend. ” Johanna

Zeer tevreden met de behandeling en de prijzen. Het resultaat is Super geworden.En raad deze kliniek aan bij vrienden en familie.

82
06 juni 2019 Ooglidcorrectie
“ Beoordeling Faceland Amsterdam-Schiphol (Behandeling: Ooglidcorrectie) ” Annette

Deskundigheid en vriendelijke bejegening in één pakketje en dat voor een zeer scherpe kwaliteits/prijsverhouding. Aanrader!

89
06 juni 2019 Ooglidcorrectie
“ Beoordeling Faceland Amsterdam-Schiphol (Behandeling: Ooglidcorrectie) ” D

Op 23 mei ooglid correctie gehad bij dr : Robin Snijders. Vandaag 31 mei hechtingen eruit. Het is mooier dan mooi geworden. Ik heb totaal geen…

99
06 juni 2019 Ooglidcorrectie
“ Beoordeling Faceland Amsterdam-Schiphol (Behandeling: Ooglidcorrectie) ” Anonieme gebruiker

* Eerlijk in wat wel/niet te doen

99
30 mei 2019 Ooglidcorrectie
“ Uitstekend ” Bianca

Fijne arts goede uitleg perfecte correctie goede nazorg zeer tevreden leuke en fijne arts legt het goed uit en neemt de tijd voor je je voelt je echt…

10
27 mei 2019 Ooglidcorrectie
“ Beoordeling Faceland Nijmegen (Behandeling: Ooglidcorrectie) ” Caroline

Zeer aan te raden! Niet twijfelen omdat het wat minder kost.

89
20 mei 2019 Ooglidcorrectie
“ Beoordeling Faceland Capelle (Behandeling: Ooglidcorrectie) ” Monica

Goede uitleg vooraf en tijdens de behandeling. Vriendelijk personeel. Goede nazorg/controle.

92
17 mei 2019 Ooglidcorrectie
“ Ga erheen!! Prijs en kwaliteit zijn totaal in balans. Goede info en goed advies ” Anonieme gebruiker

Ga erheen!! Prijs en kwaliteit zijn totaal in balans. Goede info en goed advies. Gewoon doen.

79
16 mei 2019 Ooglidcorrectie
“ Uitstekend ” Max

Heb 6-5 een ooglid correctie uit laten voeren en ben blij met het resultaat !