Faceland Rotterdam Karel Doormanstraat

Karel Doormanstraat 453A, 3012 GH Rotterdam (Nederland)
83
Geweldig 15 reviews

Over Faceland Rotterdam Karel Doormanstraat

Faceland Rotterdam Karel Doormanstraat

 • Botox
 • Fillers
 • Lipvergroting
 • Borstvergroting
 • Borstverkleining
 • Ooglidcorrectie
 • Schaamlipcorrectie
 • Mini facelift
 • Facelift

Borstoperatie: betalen in termijnen vanaf €33,25 per maand
Een borstoperatie is één van de meest uitgevoerde behandelingen met een zeer hoge cliënttevredenheid. Borsten die wat verslapt zijn door ouderdom, zwangerschap of vermagering kunnen door de ingreep weer ronder, steviger en voller worden. Bij Faceland kun jij terecht voor een borstvergroting, borstlift en borstprothesewissel. Door de manier van werken en efficiëntie is Faceland in staat om een borstvergroting met Motiva implantaten aan te bieden voor slechts € 2.350,- (excl. €60,- DBIR kosten). Faceland maakt gebruik van de A-merk implantaten Motiva en Mentor en biedt hiermee de laagste prijsgarantie in Nederland. Bij Faceland kun jij ook terecht voor een all-in traject dit houdt in dat het consult borstvergroting met de consulente én het kennismakingsgesprek met de plastisch chirurg op één dag plaatsvinden.

Borstverkleining: betalen in termijnen vanaf €44,84 per maand
In Nederland zijn er net zo veel vrouwen met te grote borsten als te kleine borsten. Vandaar dus dat een borstverkleining een veelvoorkomende ingreep waarbij de borsten kleiner, steviger, hoger en mooier worden. Een borstverkleining maakt een einde aan rug- en nekklachten, maar wordt ook om cosmetische redenen uitgevoerd. Als jouw borsten meer in verhouding zijn met de rest van het lichaam, staat kleding net iets mooier, past lingerie beter en voel jij je zelfverzekerder!


Jij komt in aanmerking voor een vergoeding van de zorgverzekeraar wanneer de cupmaat een E of groter is. Als je borsten kleiner zijn dan een E-cup en je wilt toch een borstverkleining ondergaan, dan moet je de operatie zelf betalen. Een borstverkleining bij Faceland is mogelijk voor een scherpe prijs van €3.250,-. In samenwerking met Bauland Kliniek is het mogelijk om jouw borstverkleining vergoed te krijgen via jouw zorgverzekeraar mits jij in het bezit bent van een doorverwijzing van de huisarts.

Bovenooglidcorrectie
Een bovenooglidcorrectie is een kleine chirurgische ingreep en kan wonderen doen. Het is vaak maar een subtiel verschil waardoor mensen niet goed weten wat ze aan je zien, maar je krijgt wel complimenten dat je er stralend uitziet. Je zult er minder vermoeid uitzien, geen hangende oogleden meer hebben, een frissere uitdrukking hebben en je kunt makkelijker oog make-up aanbrengen!


Bij Faceland is een bovenooglidcorrectie door ervaren cosmetisch artsen en een Physician Assistant al mogelijk voor een scherpe en vaste totaalprijs van €365,- voor beide ogen. Ook met deze behandeling zijn wij de voordeligste in Nederland!


Onderooglidcorrectie
Een ooglidcorrectie is een chirurgische ingreep die wonderen kan doen wanneer je last hebt van wallen, hangende onderoogleden of donkere kringen.De chirurg verplaatst of verwijdert de overtollige hoeveelheden vet en huid onder jouw oog, zodat je er na de ingreep weer jong en fris uitziet.


De kosten voor een onderooglidcorrectie bedragen €999,-. Dit is een totaalprijs voor beide ogen, uitgevoerd door een chirurg.


Schaamlipcorrectie
Een schaamlipcorrectie een steeds vaker voorkomende behandeling. Bij een schaamlipcorrectie van de binnenste schaamlippen, ook wel van een labia correctie genoemd, wordt overtollig schaamlipweefsel weggehaald. Stoor jij je aan de vorm of grootte van jouw binnenste schaamlippen? Of doet het pijn tijdens bijvoorbeeld fietsen, vrijen of sporten? Dan kan deze relatief eenvoudige ingreep jouw oplossing zijn!


Faceland biedt een schaamlipcorrectie aan voor een vaste voordelige totaalprijs van €485,-, uitgevoerd door een cosmetisch arts of Physician Assistant. Bij Faceland wordt de schaamlipcorrectie helaas niet vergoed. Wel is het mogelijk om achteraf gespreid te betalen voor elke behandeling.


Mini facelift
Een mini facelift is een ingreep onder plaatselijke verdoving waarbij de plastisch chirurg de wangen strakker maakt. Goedkoper, sneller en veiliger dan een klassieke facelift. Faceland biedt een mini facelift aan voor een vaste voordelige totaalprijs van €2.275,-. Dit is een all-inclusive prijs, dus inclusief intake, drukverband en nacontrole.


Facelift: betalen in termijnen vanaf €76,27 per maand
De MACS-Lift (Minimal Acces Cranial Suspension Lift) is de meest gebruikte facelift techniek. De meeste patiënten zijn 40 jaar of ouder. Ze storen zich aan en matig huidoverschot, een diepere neuslippenplooi, een wat minder strakke hals en vooral een minder strakke kaaklijn.


Als de huid van hals nog verder verslapt is, moet de operatie worden uitgebreid. Dan moeten ook achter het oor sneetjes worden aangebracht. Vervolgens wordt het onderhuids bindweefsel (SMAS) met hechtingen vastgezet of deels verwijderd (SMASectomie). Aansluitend kan meer huid van de hals worden verwijderd en strak worden gemaakt.


Liposuctie
Wanneer je last hebt van plaatselijke vetophopingen die niet willen verdwijnen met een dieet of sporten, is liposuctie mogelijk de oplossing. Niet voor niets is liposuctie in de VS de meest uitgevoerde operatie. Liposuctie is een operatie die binnen één dag plaatsvindt onder plaatselijke verdoving of een algehele narcose, afhankelijk van de grootte en de plaats van het te behandelen gebied. Op deze manier kan de plastisch chirurg mooie contouren creëren.


De prijs per kleine zone is €850,- en de prijs per grote zone is €2.250,-.Buikwandcorrectie: betalen in termijnen vanaf €41,50 per maand
Een buikwandcorrectie is een operatie die kan helpen bij een verslapte buik na bijvoorbeeld een zwangerschap, veroudering van de huid of gewichtsverlies. Door de huid strak te trekken krijg jij die strakke buik die je graag zou willen. Er wordt onderscheidt gemaakt tussen een mini en volledige buikwandcorrectie.


De prijs voor een mini buikwandcorrectie is €2.975,- en de prijs van een volledige buikwandcorrectie is €3.400,-.

Specialisten

 • Yesim Misirli
 • Babette Diemel
 • Anke Hoogers-Leufkens

Neem contact met ons op voor een kosteloos consult

Lees verder
Faceland Rotterdam Karel Doormanstraat Karel Doormanstraat 453 A 3012 GH Rotterdam (Nederland)

Onderdeel van organisatie Faceland met 9 vestigingen

Maandag 09:30 - 17:00
dinsdag Gesloten
Woensdag 09:30 - 17:00
Donderdag 09:30 - 17:00
Vrijdag 09:30 - 17:00
Zaterdag 09:30 - 17:00
zondag Gesloten

Score van Faceland Rotterdam Karel Doormanstraat

 • 8,0Telefonische bereikbaarheid
 • 8,3Klantvriendelijkheid
 • 8,3Het consultgesprek
 • 8,2Deskundigheid medische staf
 • 8,3De behandeling
 • 8,4Persoonlijke service

Beoordelingen van Faceland Rotterdam Karel Doormanstraat

90
09 maart 2020 Fillers
“ Natuurlijk resultaat ” Angela

Hele goede uitleg, vanuit daar besloten mijn wangen (de lijntjes) subtiel op te laten vullen. Het ziet er al gelijk natuurlijk uit. Bedankt Babette.

90
26 februari 2020 Fillers
“ Met een tevreden gevoel naar buiten ” Iris

Luistert goed, aandachtig en zorgvuldig. Zachtaardig en eerlijk. Ik ga met een tevreden gevoel naar buiten. Dank je wel :-)

87
26 februari 2020 Fillers
“ Mooi resultaat ” Ashley

Lief personeel, vriendelijk en behulpzaam. Mooi resultaat, ik kom de volgende keer weer terug. XX Ash