Change Laserclinic Rotterdam centrum

Meent 13A, 3011 JA Rotterdam (Nederland)
86
Geweldig 21 reviews

Over Change Laserclinic Rotterdam centrum

Change Laserclinic - PIJNLOZE BEHANDELINGEN voor definitief ontharen, huidverbetering en huidverjonging.

PIJNLOOS ONTHAREN

Change Laserclinic maakt gebruik van de meest geavanceerde lasertechnologie, namelijk de Soprano Laser en de GentleLASE pro. Change Laserclinic is de enige kliniek die deze beide unieke lasers combineert. Beide lasers vullen elkaar perfect aan en daarmee zorgt deze combinatie voor het beste resultaat op gebied van effectief ontharen.

LASERONTHAREN MET DE SORPANO LASER

De Soprano Laser is de meest geavanceerde lasertechniek op het gebied van ontharen. Het zorgt voor een effectieve ontharing en maakt een definitief resultaat mogelijk. Deze laserontharing is mogelijk bij elk huidtype, licht of getint, en elke haarsoort, licht en donker. De innovatieve laserkop en verkoelende gel zorgen in combinatie met de wijze waarop wij de laser hanteren, voor een pijnloze behandeling.

LASERONTHAREN MET DE GENTLELASE

Met de GentleLASE pro kunnen we heel gericht de meest fijne haartjes verwijderen. Omdat deze laser een uniek koelingssysteem heeft, is er geen gel nodig. De laserkop spuit namelijk heel snel een koelingsspray op de huid waarna direct een puls, laserflits, volgt. De spray werkt verkoelend en beschermt de huid. De te behandelen huid kan zo snel gelaserd worden waarbij de laserstralen de eiwitten in de haarzakjes vernietigen. Hierdoor sterven de haarzakjes af en kan er geen haargroei meer plaatsvinden.

HUIDVERBETERING

Wie graag een mooie, strakke huid wil, kiest voor huidverbetering via een laserbehandeling! En dat kan bij Change Laserclinic. Wij werken als enige laserkliniek in Nederland met de ALMA-Q laser; de snelste en meest effectieve laser voor huidverbetering en huidverjonging. De ALMA-Q Carbon Peel is een effectieve laserbehandeling om de huid een dieptereiniging te geven, rimpels, grove poriën, acne en littekens te verminderen of zelfs te verwijderen en een vette huid te bestrijden. De behandeling is snel en pijnloos en het eerste effect is al direct zichtbaar.

HUIDVERJONGING

Met huidverjonging kunt u er weer jaren jonger uitzien door een strakkere huid en vitalere look. Wij bieden daarvoor laserbehandelingen met de ALMA-Q Fractional Laser aan. Deze snelle en effectieve behandelingen verstrakken de huid van het gelaat en decolleté en zijn geschikt voor vrijwel elk huidtype, het gehele jaar door. De ALMA-Q Fractional Laser is een uiterst effectieve laser die de 30+-huid er al na 2 tot 3 weken strakker, frisser en gladder uit laat zien. De huid wordt veerkrachtiger en voller, oogt daardoor jonger en oneffenheden verdwijnen. Deze laserbehandelingen in huidverstrakking duren slechts 20 minuten en zijn geheel pijnloos.

WIL JIJ GRAAG EEN GRATIS PROEFBEHANDELING? Dat kan via: https://www.changelaserclinic.nl/afspraak-maken-bij-change-laserclinic/

Neem bij vragen gerust contact met ons op. Ons team huidtherapeuten en specialisten staan voor u klaar!

Voor actuele nieuwtjes en acties volg ons dan op:

WEB: www.changelaserclinic.nl

FB: www.facebook.com/changelaserclinic/

INSTA: www.instagram.com/hana_de_laser_therapeute/


Lees verder
Change Laserclinic Rotterdam centrum Meent 13 A 3011 JA Rotterdam (Nederland)

Onderdeel van organisatie Change Laserclinic met 3 vestigingen

Helaas, bij ons zijn er nog geen werkzame specialisten bekend

Maandag 09:00 - 21:00
Dinsdag 09:00 - 21:00
Woensdag 09:00 - 21:00
Donderdag 09:00 - 21:00
Vrijdag 09:00 - 21:00
Zaterdag 09:00 - 18:00
Zondag 09:00 - 18:00

Score van Change Laserclinic Rotterdam centrum

  • 8,1Telefonische bereikbaarheid
  • 8,5Klantvriendelijkheid
  • 8,4Het consultgesprek
  • 8,5Deskundigheid medische staf
  • 8,4De behandeling
  • 8,5Persoonlijke service

Beoordelingen van Change Laserclinic Rotterdam centrum

98
16 november 2019 Laser behandeling
“ Top helemaal tevreden ” Anonieme gebruiker

Altijd goed geholpen, tevreden met resultaat. Staat klaar om te helpen,vriendelijk personeel en deskundige. Zou aanbevelen aan ander

10
11 november 2019 Laserontharen
“ Super resultaat ” Victoria

Heel erg tevreden met de behandeling. Na paar behandelingen zichtbare haarreductie. Top service. Qua communicatie verliep het ook heel duidelijk.

85
30 augustus 2019 Laserontharen
“ Uitstekend ” Anonieme gebruiker

De behandelingen zijn helemaal naar wens en voldoen aan mijn verwachtingen. Na 3 behandelingen was al een significant verschil te zien op mijn…