Artz Medical

Kralingseweg 231, 3062 CE Rotterdam (Nederland)
84
Geweldig 30 reviews

Over Artz Medical

Waarom Artz Medical

Onze missie is dat iedereen goed in zijn of haar vel zit. Het uiterlijk kan daar een belangrijke rol in spelen, maar het begint allemaal van binnenuit. Daarom heeft Artz Medical een breed aanbod aan behandelingen die er samen voor zorgen dat u zich zowel van binnen als van buiten weer goed gaat voelen. Artz health is er voor het verbeteren van de algehele gezondheid door middel van uitgebreid bloedonderzoek, waarna een team van big-geregistreerde artsen, diverse personal trainers, coaches en voedingsdeskundigen voor u klaar staat. Onze laserbehandelingen in combinatie met injectables zijn er vervolgens voor het behandelen van diverse uiterlijke kenmerken (of klachten zoals migraine). Zo verlaat u stralend, van binnen en van buiten, de kliniek.


Artz Health

Ben je niet fit of wil je je eindelijk weer eens goed voelen? Artz Health is een onderdeel van Artz Medical en heeft een unieke visie op het verbeteren van je algehele gezondheid en fitheid. Door middel van een uitgebreid bloedonderzoek zal er duidelijk worden wat hiervan de oorzaak is. Wij testen op de volgende onderwerpen: algemene gezondheid, voedingsintolerantie en vitamine levels. Daarnaast brengen we je hormonale balans in kaart en testen uitgebreid op voedselintolerantie en de functie van je organen. Dit wordt gedaan door het team van Artz Health, wat bestaat uit big-geregistreerde artsen, een samenwerkend laboratoria, diverse personal trainers, coaches en onze voedingsdeskundige Ingrid Kriek.


Cosmetische ingrepen

Bij Artz medical bieden wij ook cosmetische ingrepen aan zoals botox en fillers. Denk aan het opvullen van de lippen, jukbeenderen en de traangootjes. Of het de-activeren en relaxeren van de spieren. Als voorbeeld de fronsrimpel. Onze cosmetisch artsen Ashwyn Schotborg en Nagita Grover- Khatri zorgen voor mooie resultaten en een prettige ervaring bij Artz Medical.


Laserbehandelingen met de Picolaser

Bij Artz Medical worden alle laserbehandelingen uitgevoerd met de Picocare laser. Deze is niet alleen geschikt voor het verwijderen van tatoeages, maar ook voor het behandelen van actieve acne, acne littekens, pigment en ouderdomsvlekken, roodheid en algehele gezichtsverjonging. De Picocare laser is een veilige, effectieve en pijnloze manier van laseren, waardoor u in een relatief korte tijd een optimaal resultaat kunt creëren.


Lees verder
Artz Medical Kralingseweg 231 3062 CE Rotterdam (Nederland)

Helaas, bij ons zijn er nog geen werkzame specialisten bekend

Maandag 08:00 - 20:00
Dinsdag 08:00 - 20:00
Woensdag 08:00 - 20:00
Donderdag 08:00 - 20:00
Vrijdag 08:00 - 20:00
Zaterdag 08:00 - 20:00
Zondag 08:00 - 20:00

Score van Artz Medical

  • 8,0Telefonische bereikbaarheid
  • 8,5Klantvriendelijkheid
  • 8,4Het consultgesprek
  • 8,4Deskundigheid medische staf
  • 8,4De behandeling
  • 8,5Persoonlijke service

Beoordelingen van Artz Medical

92
17 mei 2020 Lipfillers
“ Beoordeling Artz Medical (Behandeling: Lipfillers) ” Roos

Kundige arts, prettig contact en goed advies. Arts benoemt voor - en nadelen en geeft passend advies

10
11 mei 2020 Lipfillers
“ Beoordeling Artz Medical (Behandeling: Lipfillers) ” B

Goede en persoonlijke service, met een super mooi resultaat. Kom hier nu voor de 4e keer en zal nooit meer naar een andere kliniek gaan

10
11 mei 2020 Lipfillers
“ Beoordeling Artz Medical (Behandeling: Lipfillers) ” Demi

Geven goed advies en goede persoonlijke service. Hij kijkt goed naar je gezichtsvorm, wat er bij staat en doet echt niet zomaar wat. Met uiteindelijk…