Artz Medical

Kralingseweg 231, 3062 CE Rotterdam (Nederland)
84
Geweldig Bekijk 15 reviews

Over Artz Medical

Waarom Artz Medical

Onze missie is dat iedereen goed in zijn of haar vel zit. Het uiterlijk kan daar een belangrijke rol in spelen, maar het begint allemaal van binnenuit. Daarom heeft Artz Medical een breed aanbod aan behandelingen die er samen voor zorgen dat u zich zowel van binnen als van buiten weer goed gaat voelen. Artz health is er voor het verbeteren van de algehele gezondheid door middel van uitgebreid bloedonderzoek, waarna een team van big-geregistreerde artsen, diverse personal trainers, coaches en voedingsdeskundigen voor u klaar staat. Onze laserbehandelingen in combinatie met injectables zijn er vervolgens voor het behandelen van diverse uiterlijke kenmerken (of klachten zoals migraine). Zo verlaat u stralend, van binnen en van buiten, de kliniek.


Artz Health

Ben je niet fit of wil je je eindelijk weer eens goed voelen? Artz Health is een onderdeel van Artz Medical en heeft een unieke visie op het verbeteren van je algehele gezondheid en fitheid. Door middel van een uitgebreid bloedonderzoek zal er duidelijk worden wat hiervan de oorzaak is. Wij testen op de volgende onderwerpen: algemene gezondheid, voedingsintolerantie en vitamine levels. Daarnaast brengen we je hormonale balans in kaart en testen uitgebreid op voedselintolerantie en de functie van je organen. Dit wordt gedaan door het team van Artz Health, wat bestaat uit big-geregistreerde artsen, een samenwerkend laboratoria, diverse personal trainers, coaches en onze voedingsdeskundige Ingrid Kriek.


Cosmetische ingrepen

Bij Artz medical bieden wij ook cosmetische ingrepen aan zoals botox en fillers. Denk aan het opvullen van de lippen, jukbeenderen en de traangootjes. Of het de-activeren en relaxeren van de spieren. Als voorbeeld de fronsrimpel. Onze cosmetisch artsen Ashwyn Schotborg en Nagita Grover- Khatri zorgen voor mooie resultaten en een prettige ervaring bij Artz Medical.


Laserbehandelingen met de Picolaser

Bij Artz Medical worden alle laserbehandelingen uitgevoerd met de Picocare laser. Deze is niet alleen geschikt voor het verwijderen van tatoeages, maar ook voor het behandelen van actieve acne, acne littekens, pigment en ouderdomsvlekken, roodheid en algehele gezichtsverjonging. De Picocare laser is een veilige, effectieve en pijnloze manier van laseren, waardoor u in een relatief korte tijd een optimaal resultaat kunt creëren.


Lees verder

Contactgegevens

Artz Medical Kralingseweg 231 3062 CE Rotterdam (Nederland)

Behandelingen bij Artz Medical

  • Laser behandeling
  • Overige behandelingen

Werkzame specialisten

Helaas, bij ons zijn er nog geen werkzame bekend

Openingstijden

maandag 08:00 - 20:00
dinsdag 08:00 - 20:00
woensdag 08:00 - 20:00
donderdag 08:00 - 20:00
vrijdag 08:00 - 20:00
zaterdag 08:00 - 20:00
zondag 08:00 - 20:00

Beoordelingen van Artz Medical

  • 8,1Telefonische bereikbaarheid
  • 8,3Klantvriendelijkheid
  • 8,4Het consultgesprek
  • 8,4Deskundigheid medische staf
  • 8,4De behandeling
  • 8,3Persoonlijke service
10
05 november 2018 Lipofilling
“ Super goede service + geruststellend! ” Babette

Bij Artz Medical nemen ze de tijd om te horen wat je wil. Ze stellen je gerust en pas dan beginnen ze aan de behandeling. Ook leggen ze haarfijn uit…

10
02 november 2018 Fillers
“ Heel fijn behandeld ” Sara

Vriendelijke mensen en super tevreden over de resultaten. Hele professionele maar toch ook super aardige arts. Werd warm bij de deur verwelkomd, en…

10
25 april 2018 Schaamlipcorrectie
“ Beoordeling Artz Medical (Behandeling: Schaamlipcorrectie) ” Anonieme gebruiker

8 dagen geleden ben ik eindelijk geopereerd. Heb er jaren over gedaan om toch deze beslissing te nemen en vervolgens mij partner in te lichten.