Artz Medical

Kralingseweg 231, 3062 CE Rotterdam (Nederland)
83
Geweldig 26 reviews

Over Artz Medical

Waarom Artz Medical

Onze missie is dat iedereen goed in zijn of haar vel zit. Het uiterlijk kan daar een belangrijke rol in spelen, maar het begint allemaal van binnenuit. Daarom heeft Artz Medical een breed aanbod aan behandelingen die er samen voor zorgen dat u zich zowel van binnen als van buiten weer goed gaat voelen. Artz health is er voor het verbeteren van de algehele gezondheid door middel van uitgebreid bloedonderzoek, waarna een team van big-geregistreerde artsen, diverse personal trainers, coaches en voedingsdeskundigen voor u klaar staat. Onze laserbehandelingen in combinatie met injectables zijn er vervolgens voor het behandelen van diverse uiterlijke kenmerken (of klachten zoals migraine). Zo verlaat u stralend, van binnen en van buiten, de kliniek.


Artz Health

Ben je niet fit of wil je je eindelijk weer eens goed voelen? Artz Health is een onderdeel van Artz Medical en heeft een unieke visie op het verbeteren van je algehele gezondheid en fitheid. Door middel van een uitgebreid bloedonderzoek zal er duidelijk worden wat hiervan de oorzaak is. Wij testen op de volgende onderwerpen: algemene gezondheid, voedingsintolerantie en vitamine levels. Daarnaast brengen we je hormonale balans in kaart en testen uitgebreid op voedselintolerantie en de functie van je organen. Dit wordt gedaan door het team van Artz Health, wat bestaat uit big-geregistreerde artsen, een samenwerkend laboratoria, diverse personal trainers, coaches en onze voedingsdeskundige Ingrid Kriek.


Cosmetische ingrepen

Bij Artz medical bieden wij ook cosmetische ingrepen aan zoals botox en fillers. Denk aan het opvullen van de lippen, jukbeenderen en de traangootjes. Of het de-activeren en relaxeren van de spieren. Als voorbeeld de fronsrimpel. Onze cosmetisch artsen Ashwyn Schotborg en Nagita Grover- Khatri zorgen voor mooie resultaten en een prettige ervaring bij Artz Medical.


Laserbehandelingen met de Picolaser

Bij Artz Medical worden alle laserbehandelingen uitgevoerd met de Picocare laser. Deze is niet alleen geschikt voor het verwijderen van tatoeages, maar ook voor het behandelen van actieve acne, acne littekens, pigment en ouderdomsvlekken, roodheid en algehele gezichtsverjonging. De Picocare laser is een veilige, effectieve en pijnloze manier van laseren, waardoor u in een relatief korte tijd een optimaal resultaat kunt creëren.


Lees verder
Artz Medical Kralingseweg 231 3062 CE Rotterdam (Nederland)

Helaas, bij ons zijn er nog geen werkzame specialisten bekend

Maandag 08:00 - 20:00
Dinsdag 08:00 - 20:00
Woensdag 08:00 - 20:00
Donderdag 08:00 - 20:00
Vrijdag 08:00 - 20:00
Zaterdag 08:00 - 20:00
Zondag 08:00 - 20:00

Score van Artz Medical

  • 7,9Telefonische bereikbaarheid
  • 8,4Klantvriendelijkheid
  • 8,3Het consultgesprek
  • 8,3Deskundigheid medische staf
  • 8,3De behandeling
  • 8,4Persoonlijke service

Beoordelingen van Artz Medical

92
10 november 2019 Fillers
“ Ashwin is top ” Anonieme gebruiker

Ashwin weet heel goed wat ie doet..heel fijn en goed in zijn vak topper en neemt de tijd

10
03 november 2019 Fillers
“ Top kliniek, heel klantvriendelijk! Echt geen vraag is teveel. En een WAANZINNIG goede arts! ” Anonieme gebruiker

Deze arts is zo’n topper! Hij zal nooit iets zetten waar hij het niet mee eens is of waarvan hij weet dat het niet mooi wordt. Hij weet precies wat…

85
04 september 2019 Botox
“ Beoordeling Artz Medical (Behandeling: Botox) ” Brigitta

Je voelt je welkom in de kliniek, heel klantvriendelijk. Je kan alles aangeven, hoe je het wilt dus de wens van de klant wordt voorop gesteld. Er…