Nielsen Haarkliniek

Laan van Waalhaven 472, 2497 GR Den Haag (Nederland)
86
Geweldig 55 reviews

Over Nielsen Haarkliniek

Een comfortabele en vertrouwde haartransplantatie behandeling

Nielsen Haarkliniek streeft naar meer perfectie en service. Samen met ons team zorgen wij er bij elke behandeling voor dat de patiënten hun verblijf in onze kliniek als vertrouwd en veilig ervaren. Alle patiënten ontvangen van ons vooraf, tijdens en na de behandeling de beste zorg en service. De patiënten komen dan ook vijfmaal terug voor een controle gedurende het eerste jaar.


Ervaar onze service en hoge kwaliteit

Nielsen Haarkliniek stelt hoge eisen aan service en de kwaliteit. Zij laten dit merken tijdens uw aanwezigheid, tijdens uw behandeling en in uw nazorg traject. Vanaf hef moment van binnenkomst in onze moderne kliniek wordt u begeleid door onze assistentes. Zij zullen gedurende uw aanwezigheid uw gastvrouw zijn. Bij vragen, verzoeken en/of uitleg staan zij graag tot uw beschikking.

Nieuwste haartransplantatie tegen het voordeligste tarief in Nederland

Nielsen Haarkliniek is de enige kliniek in Nederland die de steeds populair wordende Sapphire Fue (Saffier, diamant) behandeling uitvoert zonder extra kosten. De Saffier Fue behandeling is het nieuwste haar transplantatie techniek die word toegepast voor mensen die een haartransplantatie behandeling nodig hebben tot <1600 Grafts of tussen de 1600 tot 4600 Grafts. Het voordeel van dit behandeling is dat de Grafts dichter op elkaar geplaatst kunnen worden waardoor meer haardichtheid gecreëerd kan worden en dat het hersteltermijn vele malen korter is dan de welbekende Micro Fue behandeling. De voordeligste tarieven van Nederland bij Nielsen Haarkliniek zijn inclusief een 1e, 2e wasbeurt en een nazorg pakket van een jaar lang zonder addertjes onder het gras!.

Maak kennis met Nielsen Haarkliniek

Nielsen Haarkliniek werkt alleen met de beste Haartransplantatie specialisten en behandelaars in hun vak die gezamenlijk meer dan 13 jaar ervaring hebben opgedaan bij o.a. andere klinieken over de hele wereld op het gebied van haartransplantatie. Onze behandelaars leven en wonen in Nederland. Zij hebben hun opleiding tot haar technicus in 2006 succesvol afgerond, waarna een 13 jarige carrière reeds is afgelegd bij diverse bekende klinieken over de wereld waar zij bekende filmsterren en bnr 's hebben mogen behandelen. Bij Nielsen Haarkliniek telt niet alleen de kliniek maar nog belangrijker de haartransplantatie behandelaars die u gaan behandelen. Wij willen onze patiënten voorzien van een perfecte eindresultaat. En dan is het niet ter sprake hoe lekker de koffie smaakt, maar wie u behandeld. Wat bij vele klinieken niet het geval is gebeurt bij Nielsen Haarkliniek wel. Onze de in Nederland BIG geregistreerde artsen werken gewoon mee tijdens uw behandeling die hun specialisme hebben binnen de cosmetische en esthetische geneeskunde. Alle behandelingen van Nielsen Haarkliniek worden in Nederland uitgevoerd met levenslange groeigarantie en tegen het voordeligste tarief.

Neem contact op voor een gratis en vrijblijvend  persoonlijk advies

U kunt bellen met onze kliniek via het telefoonnummer 070 221 2829 of onze contact formulier invullen via www.nielsenhaarkliniek.nl

Lees verder
Nielsen Haarkliniek Laan van Waalhaven 472 2497 GR Den Haag (Nederland)

Helaas, bij ons zijn er nog geen werkzame specialisten bekend

Maandag 09:00 - 18:00
Dinsdag 09:00 - 21:00
Woensdag 09:00 - 18:00
Donderdag 09:00 - 18:00
Vrijdag 09:00 - 21:00
zaterdag Gesloten
zondag Gesloten

Score van Nielsen Haarkliniek

  • 8,6Telefonische bereikbaarheid
  • 8,6Klantvriendelijkheid
  • 8,3Het consultgesprek
  • 8,5Deskundigheid medische staf
  • 8,6De behandeling
  • 8,6Persoonlijke service

Beoordelingen van Nielsen Haarkliniek

87
22 januari 2021 Haartransplantatie
“ Fijn in eigen land; net wat vertrouwder… ” Theo

Alles prima verlopen, zeker tevreden, hygiënisch, vriendelijk en goed bereikbaar. Benieuwd naar het eindresultaat straks !

84
20 januari 2021 Haartransplantatie
“ Heel goed ” Koen

Top kliniek was heel zenuwachtig van tevoren maar was allemaal prima te doen ,goede service en heel aardig personeel .

84
15 januari 2021 Haartransplantatie
“ Klantvriendelijk en deskundig. ” Anonieme gebruiker

Vooralsnog erg tevreden over het voor- en lopende natraject (14 dgn.). Eindresultaat is dus nog even afwachten. Medewerkers zijn bijzonder vriendelijk…