Hairplus medical care

Pesetastraat 76, 2991 XT Barendrecht (Nederland)
88
Geweldig 313 reviews

Over Hairplus medical care

Hairplus medical care, dé haarkliniek van Nederland

Vertrouwen is belangrijk als u kiest voor een kliniek om uw haar te laten transplanteren. Het is immers niet zomaar een ingreep. Met bijna 25.000 behandelingen in ruim dertig jaar tijd is Hairplus medical care uitgegroeid tot dé haarkliniek van Nederland.

Eerste haarkliniek
Al sinds de start loopt Hairplus medical care voorop in vernieuwende ontwikkelingen. We waren in 1979 de eerste privé kliniek in Nederland. We waren ook de eerste kliniek om de innovatieve FUE-techniek (Follicular Unit Extraction) toe te passen: haarzakje voor haarzakje wordt naar het kale gebied getransplanteerd. We volgen de laatste, internationale ontwikkelingen op het gebied van haartransplantatie technieken op de voet. Door deel te nemen aan congressen en workshops die wereldwijd georganiseerd worden. Daarnaast ontstaat innovatie ook door gesprekken met onze klanten. Op die manier is bijvoorbeeld door ons de FUE haarsparende behandeling ontwikkeld: een variatie op de FUE behandeling waarbij alleen het donorgebied geschoren wordt.

Betrouwbaar en betrokken
Bij Hairplus bent u in betrouwbare handen. Medewerkers zijn naast deskundig ook betrokken. Een voorbeeld: bij het eerste consult beoordelen we niet alleen welke ingreep bij uw haaruitval past. We kijken ook naar de lange termijn impact van een haartransplantatie heeft op uw uiterlijk. Verder vinden we het heel belangrijk dat u een eerlijk en duidelijk beeld van wat u na uw haartransplantatie kunt verwachten.

Ook tijdens en na uw behandeling merkt u die betrokkenheid. Onze specialisten investeren veel tijd in het contact met u. Er is altijd tijd voor uw vragen, als u belt of mailt.

Transplantatie haar, snor, wenkbrauw en wimper
Doordat Hairplus medical care gespecialiseerd is in haartransplantaties biedt de kliniek ook complexere haartransplantaties aan. Zoals bijvoorbeeld haartransplantaties voor baarden, snorren, wenkbrauwen en wimpers. Maar denk ook aan kroeshaartransplantaties of reconstructieve haartransplantaties.

Bij Hairplus medical care bent u in goede handen voor een haartransplantatie. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Maak gebruik van een gratis en vrijblijvend consult gesprek bij Hairplus medical care om uw haaruitval probleem op te lossen.

Lees verder
Hairplus medical care Pesetastraat 76 2991 XT Barendrecht (Nederland)
A
Anil Mathoera Haartransplantatie chirurg Bekijk profiel
Maandag 09:00 - 17:00
Dinsdag 09:00 - 17:00
Woensdag 09:00 - 17:00
Donderdag 09:00 - 17:00
Vrijdag 09:00 - 17:00
zaterdag Gesloten
zondag Gesloten

Score van Hairplus medical care

  • 8,8Telefonische bereikbaarheid
  • 8,8Klantvriendelijkheid
  • 8,7Het consultgesprek
  • 8,9Deskundigheid medische staf
  • 8,8De behandeling
  • 8,9Persoonlijke service

Beoordelingen van Hairplus medical care

10
16 maart 2020 Haartransplantatie
“ Beoordeling Hairplus medical care (Behandeling: Haartransplantatie) ” Rien

Zeer deskundig team, hebben al het mogelijke gedaan om mijn wensen te vervullen!

95
04 maart 2020 Haartransplantatie
“ Beoordeling Hairplus medical care (Behandeling: Haartransplantatie) ” Remco

Zeer deskundig en vriendelijk personeel, gelijk op gemak gesteld.

88
28 februari 2020 Haartransplantatie
“ Beoordeling Hairplus medical care (Behandeling: Haartransplantatie) ” Anonieme gebruiker

Alles rondom de behandeling voelde heel vertrouwd.