Botox ervaringen PerfectLines Plastische Chirurgie

Gesorteerd op

.

  • 8,6Telefonische bereikbaarheid
  • 8,6Klantvriendelijkheid
  • 8,6Het consultgesprek
  • 8,6Deskundigheid medische staf
  • 8,6De behandeling
  • 8,6Persoonlijke service
10
30 mei 2019 Botox
“ Beoordeling PerfectLines Plastische Chirurgie (Behandeling: Botox) ” K.

Zeer vriendelijk en deskundig

10
21 mei 2019 Botox
“ Ik ben geholpen door Dr. Bartels. Botox van voorhoofd en frons. ” Maria

Zeer deskundige en vriendelijke arts, nazorg is goed geregeld. Duidelijke behandeldoelen en opties. Zeer redelijke prijs. Ik ben heel erg tevreden.

10
21 mei 2019 Botox
“ Beoordeling PerfectLines Plastische Chirurgie (Behandeling: Botox) ” Anonieme gebruiker

Fijne mensen, super goede en rustige arts. Ik ben al jaren bij Perfect Lines en mijn gezicht ziet er ondanks mijn leeftijd nog steeds jong en fris…

10
20 mei 2019 Botox
“ Beoordeling PerfectLines Plastische Chirurgie (Behandeling: Botox) ” K.

Zeer deskundig en vriendelijk

96
20 mei 2019 Botox
“ Beoordeling PerfectLines Plastische Chirurgie (Behandeling: Botox) ” Anonieme gebruiker

De combinatie van professionaliteit, kennis en qua omgang en gevoel laagdrempeligheid, maakt dat ik er met plezier naar toe ga.

10
20 april 2019 Botox
“ Beoordeling PerfectLines Plastische Chirurgie (Behandeling: Botox) ” Anonieme gebruiker

Fijne mensen, super goede en rustige arts. Ik ben al jaren bij Perfectlines en mijn gezicht ziet er ondanks mijn leeftijd nog steeds jong en fris uit.…

10
23 januari 2019 Botox
“ Betrouwbaar en deskundig ” Anonieme gebruiker

Al jaren kom ik bij dokter Bartels ! Altijd deskundig en eerlijk! Vertrouw op zijn oordeel en hij doet wat hij beloofd.

10
25 oktober 2018 Botox
“ Perfect geholpen, super resultaat! ” Anonieme gebruiker

Ik kan dit echt iedereen van harte aanbevelen. Dr. Bartels maakt waar wat hij zegt.

10
16 januari 2018 Botox
“ Beoordeling PerfectLines Plastische Chirurgie (Behandeling: Botox) ” Laurentia

voor botox geweest, het is zeker niet de goedkoopste, maar wel kwaliteit waar ik graag

10
06 september 2017 Botox
“ Beoordeling PerfectLines Plastische Chirurgie (Behandeling: Botox) ” Marian

Geweldig, kundige mensen. Betrouwbaar, geduldig en erg lief.