Laser Centrum Biltstraat

Welkom op de pagina van Laser Centrum Biltstraat op KliniekErvaringen.nl. Het adres van de kliniek is Biltstraat 405 in Utrecht. Het is één van de klinieken in Utrecht. De berekende score van alle klinieken in Utrecht is een 8,7. Je kunt bij Laser Centrum Biltstraat terecht voor deze behandeling(en): Botox, Couperose, Fillers, Laserontharen, Littekencorrectie en Tatoeage Verwijderen

Bij Laser Centrum Biltstraat zijn 7 specialisten werkzaam. Dit zijn: Karin Aalbers, Ewoud Lumey van der Mark, Ingeborg Mastenbroek, Gijs Ouwejan, Marlous Soesbergen, Boris Tonies en Bas Tonies. Bij deze specialisten kun je terecht voor de volgende behandeling(en): Botox, Couperose, Fillers, Laserontharen, Littekencorrectie en Tatoeage Verwijderen Onderaan deze pagina vind je meer informatie over deze specialisten.

Op dit moment heeft Laser Centrum Biltstraat nog geen reviews ontvangen op KliniekErvaringen.nl. Heb je een ervaring met Laser Centrum Biltstraat? Deel jouw ervaring dan door het achterlaten van een beoordeling op deze website. Hiermee help je andere consumenten bij het maken van een keuze. Als dank maak je kans op een bol.com-cadeaukaart t.w.v. € 50,-.

Lees verder

Laser Centrum Biltstraat Biltstraat 405 3572 AV Utrecht (Nederland)

Dit is mijn kliniek

Aanbevolen klinieken in de buurt

Vind aanbevolen klinieken in jouw stad

Over Laser Centrum Biltstraat

Laser Centrum Biltstraat Biltstraat 405 3572 AV Utrecht (Nederland)
maandag Gesloten
dinsdag Gesloten
woensdag Gesloten
donderdag Gesloten
vrijdag Gesloten
zaterdag Gesloten
zondag Gesloten

Beoordelingen van Laser Centrum Biltstraat

Helaas, Laser Centrum Biltstraat heeft nog geen reviews. Deel jij als eerste je ervaring met Laser Centrum Biltstraat?

Hulp nodig bij het vinden van de juiste kliniek?

In 3 stappen helpen onze experts je verder