Bergman Clinics, Oogzorg, Utrecht

Welkom op de pagina van Bergman Clinics, Oogzorg, Utrecht op KliniekErvaringen.nl. Het adres van de kliniek is Herculesplein 100 in Utrecht. Het is één van de klinieken in Utrecht. De berekende score van alle klinieken in Utrecht is een 8,7. Je kunt bij Bergman Clinics, Oogzorg, Utrecht terecht voor deze behandeling(en): Invisalign

Bij Bergman Clinics, Oogzorg, Utrecht zijn 2 specialisten werkzaam. Dit zijn: Michiel Blok en Long Ly. Bij deze specialisten kun je terecht voor de volgende behandeling(en): Invisalign Onderaan deze pagina vind je meer informatie over deze specialisten.

Op dit moment heeft Bergman Clinics, Oogzorg, Utrecht nog geen reviews ontvangen op KliniekErvaringen.nl. Heb je een ervaring met Bergman Clinics, Oogzorg, Utrecht? Deel jouw ervaring dan door het achterlaten van een beoordeling op deze website. Hiermee help je andere consumenten bij het maken van een keuze. Als dank maak je kans op een bol.com-cadeaukaart t.w.v. € 50,-.

Lees verder

Bergman Clinics, Oogzorg, Utrecht Herculesplein 100 3584 AA Utrecht (Nederland)

Dit is mijn kliniek

Over Bergman Clinics, Oogzorg, Utrecht

Bergman Clinics, Oogzorg, Utrecht Herculesplein 100 3584 AA Utrecht (Nederland)
maandag Gesloten
dinsdag Gesloten
woensdag Gesloten
donderdag Gesloten
vrijdag Gesloten
zaterdag Gesloten
zondag Gesloten

Beoordelingen van Bergman Clinics, Oogzorg, Utrecht

Helaas, Bergman Clinics, Oogzorg, Utrecht heeft nog geen reviews. Deel jij als eerste je ervaring met Bergman Clinics, Oogzorg, Utrecht?

Hulp nodig bij het vinden van de juiste kliniek?

In 3 stappen helpen onze experts je verder