Liposuctie ervaringen Clinique Dr. Don

Gesorteerd op

.

  • 8,3Telefonische bereikbaarheid
  • 8,7Klantvriendelijkheid
  • 8,6Het consultgesprek
  • 8,7Deskundigheid medische staf
  • 8,6De behandeling
  • 8,7Persoonlijke service
10
30 november 2018 Liposuctie
“ buitengewoon goed ” Annie

Buitengewoon goed. Uitstekende Dr. Don. Ook het personeel is erg goed. Daarbij zijn ze allemaal heel lief. Ik zou geen andere kliniek aan willen…

93
30 november 2018 Liposuctie
“ Beoordeling Clinique Dr. Don (Behandeling: Liposuctie) ” Addissa

Het intakegesprek was duidelijk. Tijdens de behandeling werd alles duidelijk uitgelegd. De nazorg was prima.

99
21 november 2018 Liposuctie
“ Beoordeling: (Behandeling: Liposuctie) ” Denise

Zeer kundig personeel. Fantastische dokter met hart voor de cliënt. Ga zo door. Echt geweldig.

98
21 november 2018 Liposuctie
“ Beoordeling: (Behandeling: Liposuctie) ” Youssef

Zeer aan te raden! Ik heb geen pijn gevoeld en voelde me goed op mijn gemak.

98
21 november 2018 Liposuctie
“ Beoordeling: (Behandeling: Liposuctie) ” Halime

Zijn heel deskundig, heel betrokken en geven goed advies. En ze willen het uiterste uit een behandeling halen.

81
21 november 2018 Liposuctie
“ Beoordeling: (Behandeling: Liposuctie) ” Anonieme gebruiker

Het doet wel pijn, maar het resultaat is er wel naar. En dat is blijvend!

90
09 november 2018 Liposuctie
“ Beoordeling: (Behandeling: Liposuctie) ” Simone

Telefonisch zou het ietwat verbeterd kunnen worden. Werkt soms langs elkaar heen. Verder prima service!

10
09 november 2018 Liposuctie
“ Beoordeling: (Behandeling: Liposuctie) ” Irina

Super! Personeel is perfect en zowel de dokter, alsmede de Duitse verpleegster zijn superlief. Verdoving super. Ik heb geen pijn vernomen tijdens de…

10
08 november 2018 Liposuctie
“ Ik zou een behandeling aanraden via Dr. Don in Hengelo ” Anonieme gebruiker

Je wordt tijdens de behandeling erg op je gemak gesteld.

98
05 november 2018 Liposuctie
“ Beoordeling: (Behandeling: Liposuctie) ” Maureen

In het kort: Het was fantastisch. Ik heb aan anderen alleen goede verhalen te vertellen.