Liposuctie ervaringen Clinique Dr. Don

Gesorteerd op

.

  • 8,2Telefonische bereikbaarheid
  • 8,6Klantvriendelijkheid
  • 8,6Het consultgesprek
  • 8,6Deskundigheid medische staf
  • 8,6De behandeling
  • 8,6Persoonlijke service
98
27 december 2018 Liposuctie
“ prima ” Annerieke

Tijdens de behandeling voelde ik enkel wat prikjes van de verdoving. Verder niet veel pijn gehad. Goede uitleg waar ze mee bezig waren, tijdens de…

97
27 december 2018 Liposuctie
“ - ” Anonieme gebruiker

Geef een samenvatting. Je moet minimaal 15 woorden gebruiken. Maak je toelichting nog minimaal 15 woorden langer.

99
21 december 2018 Liposuctie
“ Fijne Kliniek ” Charmain

Ik voelde mij gelijk thuis. Dokter Don heeft mij goed en eerlijk advies gegeven.

99
21 december 2018 Liposuctie
“ Duidelijk ” Natascha

Heel erg vriendelijk en behulpzaam personeel. Alles was duidelijk en goed geregeld. Tijdens in de ingreep was er echt tijd voor mij, heel erg fijn!

10
03 december 2018 Liposuctie
“ Kundig en zorgzaam ” Merel

Zeer betrokken en kundige mensen met persoonlijke benadering, heldere communicatie.

10
30 november 2018 Liposuctie
“ buitengewoon goed ” Annie

Buitengewoon goed. Uitstekende Dr. Don. Ook het personeel is erg goed. Daarbij zijn ze allemaal heel lief. Ik zou geen andere kliniek aan willen…

93
30 november 2018 Liposuctie
“ Beoordeling Clinique Dr. Don (Behandeling: Liposuctie) ” Addissa

Het intakegesprek was duidelijk. Tijdens de behandeling werd alles duidelijk uitgelegd. De nazorg was prima.

99
21 november 2018 Liposuctie
“ Beoordeling: (Behandeling: Liposuctie) ” Denise

Zeer kundig personeel. Fantastische dokter met hart voor de cliënt. Ga zo door. Echt geweldig.

98
21 november 2018 Liposuctie
“ Beoordeling: (Behandeling: Liposuctie) ” Youssef

Zeer aan te raden! Ik heb geen pijn gevoeld en voelde me goed op mijn gemak.

98
21 november 2018 Liposuctie
“ Beoordeling: (Behandeling: Liposuctie) ” Halime

Zijn heel deskundig, heel betrokken en geven goed advies. En ze willen het uiterste uit een behandeling halen.