Botox ervaringen Clinique Dr. Don

Gesorteerd op

.

  • 8,3Telefonische bereikbaarheid
  • 8,7Klantvriendelijkheid
  • 8,7Het consultgesprek
  • 8,7Deskundigheid medische staf
  • 8,7De behandeling
  • 8,7Persoonlijke service
83
15 maart 2017 Botox
“ Beoordeling Clinique Dr. Don (Behandeling: Botox) ” Kristel

Ik kan deze kliniek zeker aanbevelen. Deskundig, vriendelijk

98
16 december 2016 Botox
“ Beoordeling Clinique Dr. Don (Behandeling: Botox) ” Lex

Na enkele jaren ervaring bij Betaalbaar Mooier kan ik zonder enige aarzeling zeggen dat de kliniek van Dr Don hier zeker bovenuit steekt.

10
26 oktober 2016 Botox
“ Beoordeling Clinique Dr. Don (Behandeling: Botox) ” Lex

Na enkele jaren ervaring bij betaalbaarmooier kan ik zonder enige aarzeling zeggen dat de kliniek van Dr Don hier zeker boven uitsteekt

10
10 oktober 2016 Botox
“ Beoordeling Clinique Dr. Don (Behandeling: Botox) ” Linda

behandeling is botox en fillers

10
10 oktober 2016 Botox
“ Beoordeling Clinique Dr. Don (Behandeling: Botox) ” Anita

Zeer klantvriendelijk en met zorg behandeld

10
15 september 2016 Botox
“ Beoordeling Clinique Dr. Don (Behandeling: Botox) ” Bianca

zeer vriendelijk professioneel en zeer goede behandelingen. alles wat ik heb gedaan was perfect, ook de uitleg erover wat wel en niet kan.

98
05 april 2016 Botox
“ Beoordeling Clinique Dr. Don (Behandeling: Botox) ” Martine

Prettige ontvangst

10
22 maart 2016 Botox
“ Beoordeling Clinique Dr. Don (Behandeling: Botox) ” Mirelle

Super tevreden. Goed advies super leuk geholpen.

99
19 januari 2016 Botox
“ Beoordeling Clinique Dr. Don (Behandeling: Botox) ” Anita

Ik heb een Botox behandeling gehad 3 zone's en het was Super, dit was de eerste keer bij Dr. Don kliniek, maar wel het reizen waard !

96
04 november 2015 Botox
“ Beoordeling Clinique Dr. Don (Behandeling: Botox) ” Erik

Het ontvangst was zeer goed. Ik voelde me echt op mijn gemak. Dr. Don heeft me goed geïnformeerd over de mogelijkheden en desbetreffende…