Xpert Clinic Enschede

Capitool 7, 7521 PL Enschede (Nederland)
71
Goed 1 reviews

Over Xpert Clinic Enschede

Welkom op de pagina van Xpert Clinic Enschede op KliniekErvaringen.nl. Het adres van deze kliniek is Capitool 7 in Enschede. Het is één van de klinieken in Enschede en heeft een berekende score van 7,1. De berekende score van alle klinieken in Enschede is een 8,2. Je kunt bij Xpert Clinic Enschede terecht voor de volgende behandeling(en): Hand en Pols

Eén van de specialisten bij Xpert Clinic Enschede is Oliver Zöphel. Bij deze arts kun je terecht voor deze behandeling(en): Hand en Pols.

Xpert Clinic Enschede heeft één review ontvangen op KliniekErvaringen.nl. Deze review is geschreven door Natasja op 24 oktober 2017. Natasja heeft de behandeling van Xpert Clinic Enschede beoordeeld met een 10. Heb je ook een ervaring met Xpert Clinic Enschede? Deel jouw ervaring dan door het achterlaten van een beoordeling op deze website. Hiermee help je andere consumenten bij het maken van een keuze. Als dank maak je kans op een bol.com-cadeaukaart t.w.v. € 50,-. KliniekErvaringen.nl scant ook andere reviewplatformen om een zo volledig mogelijk beeld te geven van elke arts. Voor Xpert Clinic Enschede hebben we helaas ook geen beoordelingen gevonden op andere bronnen.

Lees verder
Xpert Clinic Enschede Capitool 7 7521 PL Enschede (Nederland)
zkn
maandag Gesloten
dinsdag Gesloten
woensdag Gesloten
donderdag Gesloten
vrijdag Gesloten
zaterdag Gesloten
zondag Gesloten

Score van Xpert Clinic Enschede

  • 7,2Telefonische bereikbaarheid
  • 7,2Klantvriendelijkheid
  • 7,2Het consultgesprek
  • 7,2Deskundigheid medische staf
  • 7,2De behandeling
  • 7,2Persoonlijke service

Beoordelingen van Xpert Clinic Enschede

10
24 oktober 2017 Hand en Pols
“ Beoordeling Xpert Clinic Enschede (Behandeling: Hand en Pols) ” Natasja

Dr Zöphel is een top arts wie zijn vak zeer goed beheerst!