Draadlift ervaringen Renew Clinic

Gesorteerd op

.

  • 8,6Telefonische bereikbaarheid
  • 8,8Klantvriendelijkheid
  • 8,8Het consultgesprek
  • 8,7Deskundigheid medische staf
  • 8,7De behandeling
  • 8,7Persoonlijke service
86
21 juni 2019 Draadlift
“ Ik werd erg op mijn gemak gesteld. Tussentijds per e-mail om advies gevraagd, waarop ik snel antwoord kreeg. ” Anonieme gebruiker

Persoonlijke benadering. Erg vriendelijk en kundig geholpen. Ook de nazorg is fijn.

10
15 juni 2019 Draadlift
“ Draadlift ” Anonieme gebruiker

Dokter Els is een topper! Ze is deskundig en legt alles goed uit. Resultaat is goed. Kom zeker nog een keer terug.

82
30 mei 2019 Draadlift
“ Professioneel ,schoon, vriendelijk . ” Anonieme gebruiker

Goed geluisterd naar mijn wensen en prima nazorg. Snelle reactie ,beantwoording mail. Persoonlijke omgang erg prettig

10
22 januari 2019 Draadlift
“ Zeer kundig en professioneel ” Anneke

Ik heb al een aantal keer een draadlift laten doen bij Els en ben zeer tevreden. Ze weet precies waar de draad het beste kan, en niks wordt er…

10
22 februari 2018 Draadlift
“ Beoordeling Renew Clinic (Behandeling: Draadlift) ” Anonieme gebruiker

Goede uitleg met (on)mogelijkheden over de

10
05 februari 2018 Draadlift
“ Beoordeling Renew Clinic (Behandeling: Draadlift) ” Anonieme gebruiker

Prettig en persoonlijk behandeld en deskundig advies met luisterend oor voor je persoonlijke wensen.

10
24 januari 2018 Draadlift
“ Beoordeling Renew Clinic (Behandeling: Draadlift) ” Anonieme gebruiker

Ik kende Els niet maar ging af op de beoordelingen op internet. Ze maakt alle geode beoordelingen waar. Heel aardig, kundig, snel geholpen, en het…

10
12 oktober 2017 Draadlift
“ Beoordeling Renew Clinic (Behandeling: Draadlift) ” Anonieme gebruiker

Altijd goed voorgelicht en prettig behandeld