Botox ervaringen Renew Clinic

Gesorteerd op

.

  • 8,6Telefonische bereikbaarheid
  • 8,8Klantvriendelijkheid
  • 8,8Het consultgesprek
  • 8,7Deskundigheid medische staf
  • 8,7De behandeling
  • 8,7Persoonlijke service
10
13 juni 2019 Botox
“ Heel tevreden ” Suzanne

Hier een hele tevreden klant. Altijd snel een afspraak en keurig en kundige behandelingen en advies. Raad regelmatig Els aan bij mensen om mij heen…

98
06 juni 2019 Botox
“ uitmuntend ! ” Petra

In kort kan ik zeggen;’professioneel , goede producten, top nazorg en duidelijk , en niet te vergeten vriendelijk en spontaan ! Aanrader for sure!!

90
24 januari 2019 Botox
“ Beoordeling Renew Clinic (Behandeling: Botox) ” Anonieme gebruiker

Deskundig advies met een persoonlijke touch. Altijd goed resultaat! Ik beveel Renew Clinic zeker aan!

10
15 november 2018 Botox
“ Beoordeling Renew Clinic (Behandeling: Botox) ” Anonieme gebruiker

Zeker aan te bevelen.

99
02 november 2018 Botox
“ Zeer professioneel ” Anonieme gebruiker

Ik kom ruim 5 jaar bij dr, Els voor botox e/o filler behandelingen. En dat is niet voor niets !! Ze luistert heel goed naar de wens van mij als haar…

91
31 juli 2018 Botox
“ Beoordeling Renew Clinic (Behandeling: Botox) ” Anonieme gebruiker

Dokter Els is deskundig en vriendelijk. Resultaat is altijd goed.

10
13 juli 2018 Botox
“ Beoordeling Renew Clinic (Behandeling: Botox) ” Anonieme gebruiker

Niet veel, niet te weinig, maak precies genoeg en dat is zo belangrijk bij botox.

10
25 juni 2018 Botox
“ Beoordeling Renew Clinic (Behandeling: Botox) ” Anonieme gebruiker

Els is mij aangeraden door kennissen.

63
08 maart 2018 Botox
“ Beoordeling Renew Clinic (Behandeling: Botox) ” Shahla

ik heb een botox behandeling tegen hoofdpijn .de behandeling heeft mij niet geholpen. heb ik nog erg hoofdpijn.

10
22 februari 2018 Botox
“ Beoordeling Renew Clinic (Behandeling: Botox) ” Linda

Els is deskundig en ik ben altijd zeer tevreden