Barbery Clinic

Eemnesserweg 19 A, 1251 NA Laren (Nederland)
86
Geweldig 49 reviews

Over Barbery Clinic

Bij Barbery Clinic bent u aan het juiste adres voor cosmetische behandelingen zonder chirurgie die uw natuurlijke schoonheid naar buiten brengt. Uw uiterlijk wordt niet veranderd, maar wel worden bepaalde verouderingsprocessen vertraagd of zelfs ‘’een beetje teruggedraaid’. Daarnaast is het met de behandeling heel goed mogelijk om bepaalde aspecten te accentueren of te verzachten.

Het doel is om de beste versie van uw gezicht naar voren te brengen, op een natuurlijke wijze. Het behouden of bereiken van de natuurlijke harmonie staat centraal.

Specialist in Injectables en Plexr ooglidcorrecties


PlexR Soft Surgery

Barbery Clinic is gespecialiseerd in de PlexR Soft Surgery.

Bent u bang voor naalden of vindt u het niet waard om onder het mes te gaan om er frisser of beter uit te zien? Barbery Clinic biedt u als eerste in Nederland de oplossing met de PlexR Soft Surgery.

Dit is de nieuwe revolutionaire behandelmethode en het meest innovatieve medische alternatief voor chirurgische ingrepen. Hiermee kunnen onder andere ooglidcorrecties en facelifts worden gedaan zonder mesjes, hechtingen en naalden. Ook is het mogelijk acne te behandelen, littekens, moeder- en pigmentvlekken te verwijderen. Deze behandelmethode is uniek, volledig veilig en geschikt voor ieder huidtype.

Injectables

Barbery Clinic is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen die uw natuurlijke schoonheid verder naar buiten brengen door minimale aanpassingen. Geen grote veranderingen, maar natuurlijk mooier.

Veilige technieken. Barbery Clinic is niet alleen bekend om de hoogwaardige producten die worden gebruikt, maar vooral om de uitermate kundige en veilige injectietechnieken die bij Drs. Barbery de standaard zijn. Wat uw wens op beauty gebied ook is, Barbery Clinic weet raad.

Hoogste kwaliteit. Ouderdomskwaaltjes, zoals rimpels, zijn zowel bij mannen als vrouwen effectief te behandelen. We gebruiken het botox merk Azzalure® (botuline toxine) en Fillers van het merk Restylane®.

Dit zijn merkproducten die over de hele wereld worden erkend als dé kwaliteitsnorm en in Nederland zijn goedgekeurd en geregistreerd.Lees verder
Barbery Clinic Eemnesserweg 19 A 1251 NA Laren (Nederland)
Drs. Barbery Cosmetisch specialist Bekijk profiel
Maandag 09:00 - 18:00
Dinsdag 09:00 - 18:00
Woensdag 09:00 - 18:00
Donderdag 09:00 - 18:00
Vrijdag 09:00 - 18:00
zaterdag Gesloten
zondag Gesloten

Score van Barbery Clinic

  • 8,4Telefonische bereikbaarheid
  • 8,6Klantvriendelijkheid
  • 8,6Het consultgesprek
  • 8,6Deskundigheid medische staf
  • 8,6De behandeling
  • 8,6Persoonlijke service

Beoordelingen van Barbery Clinic

10
10 september 2019 Fillers
“ Beoordeling Barbery Clinic (Behandeling: Fillers) ” Hans

Zeer duidelijke en eerlijke voorlichting over de behandeling. Kundige mensen.

96
04 april 2019 Plexr
“ Beoordeling Barbery Clinic (Behandeling: Plexr) ” Ronald

* Hoge kwaliteit

99
03 april 2019 Plexr
“ Beoordeling Barbery Clinic (Behandeling: Plexr) ” Hedy

Alles is naar wens verlopen.