Dokter André Beautyworld

Haardstedelaan 3, 1271 NK Huizen (Nederland)

Onderdeel van organisatie Dokter André met 2 vestigingen

-
  Geen reviews

Over Dokter André Beautyworld

Alle aandacht voor jou

Mijn liefde voor het vak van cosmetisch arts ontstond toen ik als co-assistent in een Academisch Ziekenhuis op de afdeling plastische chirurgie werkte. Het viel me op dat mensen zó enorm blij worden van een verbetering aan het uiterlijk. Ik vind het fijn als ik hieraan kan bijdragen.

In 2011 sprak ik iemand die zich door een cosmetisch arts had laten behandelen met fillers. Ze vroeg of dat niets voor mij was. Ik ben mij erin gaan verdiepen en al snel zat ik weer in de schoolbanken voor de juiste kennis.

En zo startte ik in 2012 als cosmetisch arts in mijn eigen praktijk in Almere. Ik volg zeer regelmatig aanvullende opleidingen om bij te blijven in alle nieuwe ontwikkelingen binnen mijn vakgebied. Ik ben als arts geregistreerd bij het BIG register en aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Esthetische Geneeskunde.

Ik heb bewust geen nevenfuncties. Alle aandacht is dus voor jou. Ik behandel jou zoals ik zelf behandeld zou willen worden: met oprechte belangstelling en aandacht, hoge kwaliteit in bekwaamheid en materialen en een uitstekende service. En niet te vergeten: met respect. Dat betekent o.a. dat een afspraak om 2 uur ook echt om 2 uur begint.

Lees verder

Contactgegevens

Dokter André Beautyworld Haardstedelaan 3 1271 NK Huizen (Nederland)

Behandelingen bij Dokter André Beautyworld

Werkzame specialisten

André Boom Injectable arts Bekijk profiel

Openingstijden

maandag 09:00 - 17:30
dinsdag 09:00 - 17:30
woensdag 09:00 - 17:30
donderdag 09:00 - 17:30
vrijdag 09:00 - 17:30
zaterdag 10:00 - 17:00
zondag Gesloten

Beoordelingen van Dokter André Beautyworld

Helaas, Dokter André Beautyworld heeft nog geen reviews. Deel jij als eerste je ervaring met Dokter André Beautyworld?