White Shine

Groest 71, 1211 EA Hilversum (Nederland)
86
Geweldig 162 reviews

Over White Shine

Tanden laten bleken is tegenwoordig zeer populair want steeds meer zelfbewuste mensen laten hun tanden bleken. Met witte tanden heb je een frisse uitstraling en een stralend witte lach helpt je zelfverzekerder te zijn. Witte tanden geven ook een positieve indruk bij sociale contacten of zakelijke relaties want jouw gebit is wel je visitekaartje en..                   first impression counts!

Unieke tevredenheidgarantie

White Shine hanteert een redelijke prijs per behandeling met het maximaal haalbare resultaat dus de beste prijs/kwaliteit verhouding. Bovendien geeft White Shine als enige in Nederland een resultaatgarantie dat jouw tanden minstens 4 tinten witter worden na één enkele behandeling. En dat zal al een hele verbetering zijn! Mocht je toch écht niet tevreden zijn over het resultaat dan herhalen wij de behandeling geheel kosteloos.

Tanden bleken is absoluut niet schadelijk

Veel mensen zijn toch nog wat sceptisch over het bleken van tanden, men denkt onterecht dat het schade kan aanrichten aan het tandglazuur maar mits de behandeling kundig wordt uitgevoerd is het totaal niet schadelijk. Ook het feit dat de ene tandarts het afraadt en de andere tandarts zelf de bleekbehandeling aanbiedt is erg tegenstrijdig.

Uit meerdere recentelijke onderzoeken is dan ook 'gebleken' dat het regelmatig drinken van bijvoorbeeld sinaasappelsap en cola vele malen schadelijker is als een keer de tanden laten bleken. Fruitzuur en koolzuur hebben een veel groter effect op de hardheid van de tandglazuurlaag, de beschermlaag van de tand. Het is theoretisch zelfs mogelijk om elk jaar jouw tanden te laten bleken

Lees verder
White Shine Groest 71 1211 EA Hilversum (Nederland)
Maandag 09:00 - 19:00
Dinsdag 09:00 - 19:00
Woensdag 09:00 - 19:00
Donderdag 09:00 - 19:00
Vrijdag 09:00 - 19:00
Zaterdag 09:00 - 17:00
zondag Gesloten

Score van White Shine

  • 8,3Telefonische bereikbaarheid
  • 8,6Klantvriendelijkheid
  • 8,5Het consultgesprek
  • 8,5Deskundigheid medische staf
  • 8,6De behandeling
  • 8,6Persoonlijke service

Beoordelingen van White Shine

10
20 juni 2019 Tanden bleken
“ Uitmuntend en professioneel! ” Jeffrey

Na een hele slechte ervaring bij een andere tandenbleker in Arnhem was ik op voorhand zeer sceptisch. Ik werd een paar minuten later geholpen maar dat…

98
08 december 2018 Tanden bleken
“ Uitstekend! ” Imane

Vandaag Duo hollywood behandeling gehad samen met een vriendin. Super te vreden met het resultaat!!

74
26 oktober 2018 Tanden bleken
“ goed resultaat ” Petrus

goed eindresultaat en correcte behandeling.