White Shine

Groest 71, 1211 EA Hilversum (Nederland)
86
Geweldig 211 reviews

Over White Shine

Veilig en onder toezicht

Tanden bleken is een serieuze aangelegenheid. Je zult dan ook begrijpen dat je geen veilige, professionele behandeling voor een paar tientjes gaat krijgen. En al helemaal niet met spierwitte tanden als resultaat. Bij tanden bleken is het heel belangrijk dat je weet waar je mee bezig bent. Dit om geen schade aan te richten. Jouw gebit is heel belangrijk. We begrijpen het heel goed als je graag wittere tanden wilt hebben. Maar dan wel op een veilige en efficiënte manier.

Tanden bleken met waterstofperoxide

Helaas horen wij ook de teleurgestelde verhalen van nieuwe klanten. Proberen te bleken met alleen non-peroxide gel, biologische zoutoplossing is dus duidelijk niet de juiste oplossing..

Gelukkig zijn jullie bij ons wel aan het juiste adres. White Shine kan als enige tandenbleekkliniek in Nederland en België wél aan jouw verwachtingen voldoen. Wij zijn wél bevoegd om met waterstofperoxide te werken. En dit is het enige effectieve én veilige bestanddeel om jouw tanden veel witter te maken. Met als resultaat een stralend witte lach!


Stralend witte lach na tanden bleekbehandeling

Jouw tanden laten bleken is nu echt mogelijk. En tegenwoordig erg populair omdat steeds meer zelfbewuste mensen er goed uit willen zien. Want binnen een uur heb je weer een frisse uitstraling. En bovendien helpt een stralend witte lach je zelfverzekerder te zijn. Natuurlijk geven witte tanden ook een positieve indruk bij sociale contacten of zakelijke relaties want jouw gebit is wel jouw visitekaartje! Daarom lachen mensen na hun bezoek bij White Shine weer en vergeet niet dat je nooit een tweede kans krijgt voor een eerste indruk! Onze klanten komen uit het Gooi maar ook uit Amsterdam en Rotterdam voor het beste tanden bleek resultaat.

Samengevat: niet alleen je gebit wordt witter en schoner maar je zal er zelfs ook nóg beter uitzien! Wacht niet langer met tanden bleken en maak nu een afspraak. 

Lees verder
White Shine Groest 71 1211 EA Hilversum (Nederland)
Maandag 09:00 - 19:00
Dinsdag 09:00 - 19:00
Woensdag 09:00 - 19:00
Donderdag 09:00 - 19:00
Vrijdag 09:00 - 19:00
Zaterdag 09:00 - 17:00
zondag Gesloten

Score van White Shine

  • 8,4Telefonische bereikbaarheid
  • 8,6Klantvriendelijkheid
  • 8,6Het consultgesprek
  • 8,6Deskundigheid medische staf
  • 8,5De behandeling
  • 8,5Persoonlijke service

Beoordelingen van White Shine

78
22 februari 2020 Tanden bleken
“ Goed en deskundig ” Jeroen

Tanden zijn mooi wit geworden en daar heel vriendelijk geholpen. Misschien handig om een aspirine van te voren te nemen.

81
14 februari 2020 Tanden bleken
“ Uitstekend ” Anonieme gebruiker

Zeer klantvriendelijk en professionele mensen.en goede service en prijs kwaliteit verhouding .

80
12 februari 2020 Tanden bleken
“ Perfect ” Ayse

Me tanden zijn erg wit geworden na de behandeling, het is een beetje pijnlijk maar het is het waard!