White Shine

Groest 71, 1211 EA Hilversum (Nederland)
86
Geweldig Bekijk 156 reviews

Over White Shine

Tanden laten bleken is tegenwoordig zeer populair want steeds meer zelfbewuste mensen laten hun tanden bleken. Met witte tanden heb je een frisse uitstraling en een stralend witte lach helpt je zelfverzekerder te zijn. Witte tanden geven ook een positieve indruk bij sociale contacten of zakelijke relaties want jouw gebit is wel je visitekaartje en..                   first impression counts!

Unieke tevredenheidgarantie

White Shine hanteert een redelijke prijs per behandeling met het maximaal haalbare resultaat dus de beste prijs/kwaliteit verhouding. Bovendien geeft White Shine als enige in Nederland een resultaatgarantie dat jouw tanden minstens 4 tinten witter worden na één enkele behandeling. En dat zal al een hele verbetering zijn! Mocht je toch écht niet tevreden zijn over het resultaat dan herhalen wij de behandeling geheel kosteloos.

Tanden bleken is absoluut niet schadelijk

Veel mensen zijn toch nog wat sceptisch over het bleken van tanden, men denkt onterecht dat het schade kan aanrichten aan het tandglazuur maar mits de behandeling kundig wordt uitgevoerd is het totaal niet schadelijk. Ook het feit dat de ene tandarts het afraadt en de andere tandarts zelf de bleekbehandeling aanbiedt is erg tegenstrijdig.

Uit meerdere recentelijke onderzoeken is dan ook 'gebleken' dat het regelmatig drinken van bijvoorbeeld sinaasappelsap en cola vele malen schadelijker is als een keer de tanden laten bleken. Fruitzuur en koolzuur hebben een veel groter effect op de hardheid van de tandglazuurlaag, de beschermlaag van de tand. Het is theoretisch zelfs mogelijk om elk jaar jouw tanden te laten bleken

Lees verder

Contactgegevens

White Shine Groest 71 1211 EA Hilversum (Nederland)

Behandelingen bij White Shine

Werkzame specialisten

Arne van den Hoek Bekijk profiel

Openingstijden

maandag 09:00 - 19:00
dinsdag 09:00 - 19:00
woensdag 09:00 - 19:00
donderdag 09:00 - 19:00
vrijdag 09:00 - 19:00
zaterdag 09:00 - 17:00
zondag Gesloten

Beoordelingen van White Shine

  • 8,2Telefonische bereikbaarheid
  • 8,6Klantvriendelijkheid
  • 8,5Het consultgesprek
  • 8,5Deskundigheid medische staf
  • 8,6De behandeling
  • 8,5Persoonlijke service
98
08 december 2018 Tanden bleken
“ Uitstekend! ” Imane

Vandaag Duo hollywood behandeling gehad samen met een vriendin. Super te vreden met het resultaat!!

74
26 oktober 2018 Tanden bleken
“ goed resultaat ” Petrus

goed eindresultaat en correcte behandeling.

96
25 juni 2018 Tanden bleken
“ Beoordeling White Shine (Behandeling: Tanden bleken) ” Bouchra

Me man moeten overhalen om mee te gaan, maar heeft hij zeker geen spijt van! Super blij met het resultaat. Het fijne is dat Arne ook meedenkt en veel…