Borstvergroting ervaringen Velthuis Kliniek Hilversum

Gesorteerd op

.

  • 8,5Telefonische bereikbaarheid
  • 8,8Klantvriendelijkheid
  • 8,7Het consultgesprek
  • 8,9Deskundigheid medische staf
  • 8,8De behandeling
  • 8,7Persoonlijke service
10
11 juni 2019 Borstvergroting
“ Beoordeling Velthuis Kliniek Hilversum (Behandeling: Borstvergroting) ” R.

Los gezien van het feit dat ik Velthuis een professioneel, deskundig en een kwalitatieve kliniek vind, is de voor- en nazorg ook super.

80
11 juni 2019 Borstvergroting
“ Beoordeling Velthuis Kliniek Hilversum (Behandeling: Borstvergroting) ” Eline

Duidelijke intake, helderheid over verwachtingen, luisteren goed naar je.

88
11 juni 2019 Borstvergroting
“ Beoordeling Velthuis Kliniek Hilversum (Behandeling: Borstvergroting) ” Chiara

Ik heb een hele goede ervaring met Velthuis Kliniek, heb een super fijn consult gehad!

93
11 juni 2019 Borstvergroting
“ Beoordeling Velthuis Kliniek Hilversum (Behandeling: Borstvergroting) ” Anonieme gebruiker

Het eerste consult was voor mij allemaal heel snel gegaan. Ik mocht een tweede consult en dat was heel prettig.

10
11 juni 2019 Borstvergroting
“ Beoordeling Velthuis Kliniek Hilversum (Behandeling: Borstvergroting) ” Marija

Goede kliniek met professionele mensen, klantvriendelijk en de beste plastisch chirurg Mw. Dr. Zaal.

87
14 mei 2019 Borstvergroting
“ Beoordeling Velthuis Kliniek Hilversum (Behandeling: Borstvergroting) ” Wendy

Na een heel prettig consult waarbij er ruimte was voor mij om mijn wensen te vertellen en er d.m.v. nuttig advies van de arts een beslissing is…

10
14 mei 2019 Borstvergroting
“ Beoordeling Velthuis Kliniek Hilversum (Behandeling: Borstvergroting) ” Anonieme gebruiker

Mevr. Zaal toonde begrip voor de situatie en mijn wens. Ze beloofde een geweldig resultaat en daar is achteraf geen woord van gelogen.

93
14 mei 2019 Borstvergroting
“ Beoordeling Velthuis Kliniek Hilversum (Behandeling: Borstvergroting) ” Anonieme gebruiker

Prettige behandeling, zowel voor als na de operatie.

91
13 mei 2019 Borstvergroting
“ Beoordeling Velthuis Kliniek Hilversum (Behandeling: Borstvergroting) ” Anonieme gebruiker

Hele fijne begeleiding, zowel voor als na de operatie was de behandeling compleet.

89
13 mei 2019 Borstvergroting
“ Beoordeling Velthuis Kliniek Hilversum (Behandeling: Borstvergroting) ” Anonieme gebruiker

Er is goed gekeken naar wat het beste bij mijn lichaam zou passen en ik ben erg blij met het eindresultaat!