Borstvergroting ervaringen Velthuis Kliniek Hilversum

Gesorteerd op

.

  • 8,7Telefonische bereikbaarheid
  • 8,8Klantvriendelijkheid
  • 8,7Het consultgesprek
  • 8,8Deskundigheid medische staf
  • 8,8De behandeling
  • 8,7Persoonlijke service
10
18 maart 2019 Borstvergroting
“ Uitstekend ” N.

Er werd heel goed geluisterd naar mijn wensen. Hierdoor heb ik nu precies de borsten die ik voor ogen had. Erg goede nazorg ook!

10
18 maart 2019 Borstvergroting
“ Beoordeling Velthuis Kliniek Hilversum (Behandeling: Borstvergroting) ” R.D.

Super vriendelijk, deskundig.

96
05 maart 2019 Borstvergroting
“ Beoordeling Velthuis Kliniek Hilversum (Behandeling: Borstvergroting) ” Saskia

Ik ben heel tevreden over mijn behandeling, ik heb nooit het gevoel gehad onzeker te zijn over mijn lichaam , dit was voor mijzelf omdat ik het mooi…

99
05 maart 2019 Borstvergroting
“ Beoordeling Velthuis Kliniek Hilversum (Behandeling: Borstvergroting) ” R

Professioneel team dat je op je gemak stelt

10
05 maart 2019 Borstvergroting
“ Beoordeling Velthuis Kliniek Hilversum (Behandeling: Borstvergroting) ” Lieke

Ontzettend vriendelijk en deskundig personeel. De operatie is me erg meegevallen. Ik zou iedereen Velthuis Kliniek/ Dokter Laura Zaal aanraden.

93
05 maart 2019 Borstvergroting
“ Beoordeling Velthuis Kliniek Hilversum (Behandeling: Borstvergroting) ” Anonieme gebruiker

Super lieve en professionele mensen, luisteren naar wat je wil, stellen je gerust en super meelevend.

10
04 september 2018 Borstvergroting
“ Beoordeling Velthuis Kliniek Hilversum (Behandeling: Borstvergroting) ” Anonieme gebruiker

Hel eerlijke en kundige uitleg. Super begeleiding tijdens en na OK. Heel mooi gedaan

10
04 september 2018 Borstvergroting
“ Beoordeling Velthuis Kliniek Hilversum (Behandeling: Borstvergroting) ” Anonieme gebruiker

vriendelijke en kundige mensen en ik ben blij met het resultaat

89
29 augustus 2018 Borstvergroting
“ Beoordeling Velthuis Kliniek Hilversum (Behandeling: Borstvergroting) ” S.E.J.

Ik werd snel op mijn gemak gesteld met kundige informatie en sympathie.

10
23 juli 2018 Borstvergroting
“ Beoordeling Velthuis Kliniek Hilversum (Behandeling: Borstvergroting) ” L.

Uitstekende begeleid, super tevreden met het resultaat! Persoonlijke aandacht, top. Alleen na de operatie ging alles wat snel en heb ik niet alles…