Ervaringen Velthuis kliniek

Gesorteerd op

.

  • 8,4Telefonische bereikbaarheid
  • 8,7Klantvriendelijkheid
  • 8,7Het consultgesprek
  • 8,8Deskundigheid medische staf
  • 8,8De behandeling
  • 8,7Persoonlijke service
75
01 juni 2020 Borstverkleining
“ Goed ” Anonieme gebruiker

Ik had het eerder moeten doen. Dat zeggen vele, en het is ook mijn ervaring. Ik ben 1.78, weeg 65 kilo en had 75E/70F. Consult gesprek liep niet zoals…

10
11 december 2019 Neuscorrectie
“ Beoordeling Velthuis kliniek (Behandeling: Neuscorrectie) ” Richard

Zeer tevreden met het resultaat en de professionele behandeling.

10
19 oktober 2019 Facelift
“ Zeer goede behandeling en begeleiding . ” Anonieme gebruiker

Dr Laban vind ik zeer kundig , vriendelijk , stelt je op je gemak ,

90
24 september 2019 Buikwandcorrectie
“ Beoordeling Velthuis kliniek (Behandeling: Buikwandcorrectie) ” Anonieme gebruiker

Super deskundig, zeer warm welkom. Duidelijke uitleg over de behandeling.

90
24 september 2019 Buikwandcorrectie
“ Beoordeling Velthuis kliniek (Behandeling: Buikwandcorrectie) ” Anonieme gebruiker

Ik heb dit als prima ervaren. Deskundig behandeld en gehoord.

91
24 september 2019 Borstvergroting
“ Beoordeling Velthuis kliniek (Behandeling: Borstvergroting) ” M.T.M.

Laura Zaal begrijpt precies wat ik bedoel bij het eerste consult. Professioneel maar ook vriendelijk en luisterend.

80
24 september 2019 Borstverkleining
“ Beoordeling Velthuis kliniek (Behandeling: Borstverkleining) ” Radjish

Fantastisch geholpen en blij met de resultaten. Ik zou het iedereen aanraden.

90
18 september 2019 Couperose
“ Beoordeling Velthuis kliniek (Behandeling: Couperose) ” Anonieme gebruiker

Een vriendelijke, prettige behandelaar die probeert het zo comfortabel mogelijk te maken en eerlijk is over de mogelijkheden en onmogelijkheden.…

10
10 september 2019 Ooglidcorrectie
“ Beoordeling Velthuis kliniek (Behandeling: Ooglidcorrectie) ” Anonieme gebruiker

Een zeer persoonlijke, warme behandeling. Niet alleen door de behandelende arts als wel door alle medewerkers.

10
10 september 2019 Borstlift
“ Beoordeling Velthuis kliniek (Behandeling: Borstlift) ” H.A.H.

Heel tevreden over de behandeling en het eindresultaat. Mooier en natuurlijker dan ik had durven dromen.