Tergooi

Welkom op de pagina van Tergooi op KliniekErvaringen.nl. Het adres van de kliniek is Van Riebeeckweg 212 in Hilversum. Het is één van de klinieken in Hilversum. De berekende score van alle klinieken in Hilversum is een 8,5. Je kunt bij Tergooi terecht voor deze behandeling(en): Armlift, Borstlift, Borstvergroting, Borstverkleining, Buikwandcorrectie, Dijbeenlift, Facelift, Kincorrectie, Liposuctie, Maagverkleining, Neuscorrectie, Ooglidcorrectie, Oorcorrectie, Schaamlipcorrectie en Wenkbrauwlift

Bij Tergooi zijn 3 specialisten werkzaam. Dit zijn: Patrick Rooijens, Arjen van Turnhout en Hans-Peter Zweep. Bij deze specialisten kun je terecht voor de volgende behandeling(en): Armlift, Borstlift, Borstvergroting, Borstverkleining, Buikwandcorrectie, Dijbeenlift, Facelift, Kincorrectie, Liposuctie, Maagverkleining, Neuscorrectie, Ooglidcorrectie, Oorcorrectie, Schaamlipcorrectie en Wenkbrauwlift Onderaan deze pagina vind je meer informatie over deze specialisten.

Op dit moment heeft Tergooi nog geen reviews ontvangen op KliniekErvaringen.nl. Heb je een ervaring met Tergooi? Deel jouw ervaring dan door het achterlaten van een beoordeling op deze website. Hiermee help je andere consumenten bij het maken van een keuze. Als dank maak je kans op een bol.com-cadeaukaart t.w.v. € 50,-.

Lees verder

Tergooi Van Riebeeckweg 212 1213 XZ Hilversum (Nederland)

Dit is mijn kliniek

Aanbevolen klinieken in de buurt

Vind aanbevolen klinieken in jouw stad

Over Tergooi

Tergooi Van Riebeeckweg 212 1213 XZ Hilversum (Nederland)
maandag Gesloten
dinsdag Gesloten
woensdag Gesloten
donderdag Gesloten
vrijdag Gesloten
zaterdag Gesloten
zondag Gesloten

Beoordelingen van Tergooi

Helaas, Tergooi heeft nog geen reviews. Deel jij als eerste je ervaring met Tergooi?

Hulp nodig bij het vinden van de juiste kliniek?

In 3 stappen helpen onze experts je verder