The Beauty Venue (nieuw geopend)

J. Duikerweg 5, 1703 DH Heerhugowaard (Nederland)
82
Geweldig 14 reviews

Over The Beauty Venue (nieuw geopend)


The Beauty Venue: Kliniek voor verantwoorde cosmetische zorg


Iedereen heeft het recht zich gezond, mooi en gelukkig te voelen. Daarom kijken we naar de héle mens en corrigeren eventuele imperfecties.

We stellen jouw welzijn centraal: je intake begint met een anamnese door onze arts(en) die eventueel ook alternatieven kan voorstellen of je doorverwijst.

We spreken heldere taal over ons vak. Over wat je mag verwachten. Hoe de behandelingen verlopen. En we delen onze vakkennis. Check ook onze Venue Calendar; we organiseren regelmatig presentaties over nieuwe ontwikkelingen in de cosmetische zorg.

We zorgen ervoor dat je behandeling een weldadige ervaring is. We pushen dus geen producten en gebruiken alleen de beste apparatuur en middelen; dit is immers quality time voor jou.

Van een moderne kliniek mag je duurzaamheid verwachten. Allereerst natuurlijk in het resultaat van jouw behandeling. Maar je ziet het ook terug in onze manier van werken. Waar mogelijk gebruiken we natuurlijke producten.

The Beauty Venue: we kijken naar de héle mens, corrigeren eventuele imperfecties en helpen jou om je gezond, mooi en gelukkig te voelen.

Lees verder
The Beauty Venue (nieuw geopend) J. Duikerweg 5 1703 DH Heerhugowaard (Nederland)
Tatjana Water Basisarts & cosmetisch arts Bekijk profiel
Maandag 09:00 - 17:00
Dinsdag 09:00 - 17:00
Woensdag 09:00 - 17:00
Donderdag 09:00 - 17:00
Vrijdag 09:00 - 17:00
Zaterdag 09:00 - 17:00
zondag Gesloten

Score van The Beauty Venue (nieuw geopend)

  • 8,0Telefonische bereikbaarheid
  • 8,2Klantvriendelijkheid
  • 8,2Het consultgesprek
  • 8,2Deskundigheid medische staf
  • 8,2De behandeling
  • 8,2Persoonlijke service

Beoordelingen van The Beauty Venue (nieuw geopend)

10
21 oktober 2019 Fillers
“ Fillers traangoten ” Sonia

Geweldige ervaring. Ik was serieus doodsbang voor deze behandeling, maar ik ben zó gerustgesteld en er werd alle tijd voor mij genomen.

10
01 oktober 2019 Botox
“ Zeer professioneel ” Yvette

Tatjana en Mies zijn zeer deskundig en helder in hun uitleg. Er werd ruimschoots de tijd voor me genomen. De behandeling werd goed toegelicht en…

10
23 april 2019 Fillers
“ Lippen opvullen ” Anonieme gebruiker

Heel tevreden, ook hulp bij de nazorg 😊 Een goede verdoving dus dat was wel erg fijn. Goed gekeken of alles recht was en een duidelijke uitleg!