VU medisch centrum

Welkom op de pagina van VU medisch centrum op KliniekErvaringen.nl. Het adres van de kliniek is De Boelelaan 1117 in Amsterdam. Het is één van de klinieken in Amsterdam. De berekende score van alle klinieken in Amsterdam is een 8,7. Je kunt bij VU medisch centrum terecht voor deze behandeling(en): Armlift, Borstlift, Borstvergroting, Borstverkleining, Facelift, Hand en Pols, Kincorrectie, Liposuctie, Littekencorrectie, Neuscorrectie, Ooglidcorrectie, Oorcorrectie en Overige behandelingen

Eén van de specialisten bij VU medisch centrum is Frank Niessen. Bij deze arts kun je terecht voor deze behandeling(en): Armlift, Borstlift, Borstprothesewissel, Borstvergroting, Borstverkleining, Buikwandcorrectie, Facelift, Kincorrectie, Lipofilling, Liposuctie, Ooglidcorrectie, Oorcorrectie, Overige behandelingen, Schaamlipcorrectie en Wenkbrauwlift.

Op dit moment heeft VU medisch centrum nog geen reviews ontvangen op KliniekErvaringen.nl. Heb je een ervaring met VU medisch centrum? Deel jouw ervaring dan door het achterlaten van een beoordeling op deze website. Hiermee help je andere consumenten bij het maken van een keuze. Als dank maak je kans op een bol.com-cadeaukaart t.w.v. € 50,-.

Lees verder

VU medisch centrum De Boelelaan 1117 1081 HZ Amsterdam (Nederland)

Dit is mijn kliniek

Aanbevolen klinieken in de buurt

Vind aanbevolen klinieken in jouw stad

Over VU medisch centrum

VU medisch centrum De Boelelaan 1117 1081 HZ Amsterdam (Nederland)
Frank Niessen Plastisch Chirurg Bekijk profiel
maandag Gesloten
dinsdag Gesloten
woensdag Gesloten
donderdag Gesloten
vrijdag Gesloten
zaterdag Gesloten
zondag Gesloten

Beoordelingen van VU medisch centrum

Helaas, VU medisch centrum heeft nog geen reviews. Deel jij als eerste je ervaring met VU medisch centrum?

Hulp nodig bij het vinden van de juiste kliniek?

In 3 stappen helpen onze experts je verder