Fillers ervaringen Medikliniek

Gesorteerd op

.

  • 8,7Telefonische bereikbaarheid
  • 8,9Klantvriendelijkheid
  • 8,8Het consultgesprek
  • 8,9Deskundigheid medische staf
  • 8,8De behandeling
  • 8,8Persoonlijke service
10
14 januari 2019 Fillers
“ Beoordeling Medikliniek (Behandeling: Fillers) ” Cindy

Het is een fantastische kliniek, ben zeer tevreden.

10
12 januari 2019 Fillers
“ Beoordeling Medikliniek (Behandeling: Fillers) ” Priscilla

I travel from USA to have treatments with Dr. Kara. Excellent and professional doctor and team. Highly recommendable.

10
10 januari 2019 Fillers
“ Beoordeling Medikliniek (Behandeling: Fillers) ” Nadine

Ik had ergens anders mijn lippen gedaan. Uiteindelijk kreeg ik erge complicaties.

10
09 januari 2019 Fillers
“ Beoordeling Medikliniek (Behandeling: Fillers) ” Esli

Goede persoonlijk advies en vooral eerlijk!!!

88
10 december 2018 Fillers
“ Beoordeling Medikliniek (Behandeling: Fillers) ” Sabine

Rustige, relaxte sfeer, zowel dokter als praktijk. Neemt de tijd, persoonlijk en met een tikje humor af en toe.

10
05 december 2018 Fillers
“ Beoordeling Medikliniek (Behandeling: Fillers) ” S.

Ik kom al jaren bij medikliniek en de arts luistert goed naar je wensen, neemt de tijd voor je en is in één woord, supergoed. Echt een aanrader!

10
04 november 2018 Fillers
“ Beoordeling Medikliniek (Behandeling: Fillers) ” Miranda

Deskundig en persoonlijk resultaat, meer dan uitstekend ! Ik word er gelukkig van !

10
15 oktober 2018 Fillers
“ Beoordeling Medikliniek (Behandeling: Fillers) ” Anonieme gebruiker

Dr Talat neemt de tijd voor je, is uiterst deskundig. Heel goed en fijn: Dr geeft goede tekst en uitleg over de behandeling en streeft naar een…

10
07 maart 2017 Fillers
“ Beoordeling Medikliniek (Behandeling: Fillers) ” Serife

Dr. Kara is een geweldig en geduldig persoon. Luisterd goed naar de wens vd cliënt. heb mijn lippen hier laten doen, mijn cheekbones en…

10
30 mei 2016 Fillers
“ Beoordeling Medikliniek (Behandeling: Fillers) ” Guler

- mooi, natuurlijk resultaat.