Fillers ervaringen Medikliniek

Gesorteerd op

.

  • 8,8Telefonische bereikbaarheid
  • 8,9Klantvriendelijkheid
  • 8,8Het consultgesprek
  • 8,9Deskundigheid medische staf
  • 8,9De behandeling
  • 8,9Persoonlijke service
10
11 maart 2019 Fillers
“ Beoordeling Medikliniek (Behandeling: Fillers) ” Ferrah

Zeer professioneel, servicegerichte en pijnloze botox en fillers behandeling gehad.

10
07 maart 2019 Fillers
“ Dr. Kara is heel erg deskundig, weet wat mooi is. Hij neemt de tijd voor je. Super tevreden & blij met resultaat en de filler& botox blijft lang zitten in vergelijking met een andere specialist. Ik zou Medikliniek zeker aanbevelen ” Mirian

Dr. Kara is heel erg deskundig, weet wat mooi is. Hij neemt de tijd voor je. Super tevreden & blij met resultaat en de filler& botox blijft lang…

10
14 januari 2019 Fillers
“ Beoordeling Medikliniek (Behandeling: Fillers) ” Cindy

Het is een fantastische kliniek, ben zeer tevreden.

10
12 januari 2019 Fillers
“ Beoordeling Medikliniek (Behandeling: Fillers) ” Priscilla

I travel from USA to have treatments with Dr. Kara. Excellent and professional doctor and team. Highly recommendable.

10
10 januari 2019 Fillers
“ Beoordeling Medikliniek (Behandeling: Fillers) ” Nadine

Ik had ergens anders mijn lippen gedaan. Uiteindelijk kreeg ik erge complicaties.

10
09 januari 2019 Fillers
“ Beoordeling Medikliniek (Behandeling: Fillers) ” Esli

Goede persoonlijk advies en vooral eerlijk!!!

88
10 december 2018 Fillers
“ Beoordeling Medikliniek (Behandeling: Fillers) ” Sabine

Rustige, relaxte sfeer, zowel dokter als praktijk. Neemt de tijd, persoonlijk en met een tikje humor af en toe.

10
05 december 2018 Fillers
“ Beoordeling Medikliniek (Behandeling: Fillers) ” S.

Ik kom al jaren bij medikliniek en de arts luistert goed naar je wensen, neemt de tijd voor je en is in één woord, supergoed. Echt een aanrader!

10
04 november 2018 Fillers
“ Beoordeling Medikliniek (Behandeling: Fillers) ” Miranda

Deskundig en persoonlijk resultaat, meer dan uitstekend ! Ik word er gelukkig van !

10
15 oktober 2018 Fillers
“ Beoordeling Medikliniek (Behandeling: Fillers) ” Anonieme gebruiker

Dr Talat neemt de tijd voor je, is uiterst deskundig. Heel goed en fijn: Dr geeft goede tekst en uitleg over de behandeling en streeft naar een…