Fillers ervaringen Medikliniek

Gesorteerd op

.

  • 8,8Telefonische bereikbaarheid
  • 8,9Klantvriendelijkheid
  • 8,8Het consultgesprek
  • 8,9Deskundigheid medische staf
  • 8,9De behandeling
  • 8,9Persoonlijke service
10
14 juni 2019 Fillers
“ Beoordeling Medikliniek (Behandeling: Fillers) ” Anonieme gebruiker

de behandeling en de service is helemaal top, kom al jaren bij dokter kara!

92
14 juni 2019 Fillers
“ Beoordeling Medikliniek (Behandeling: Fillers) ” Anonieme gebruiker

In het verleden is medikliniek mij aanbevolen door vrienden.

10
28 mei 2019 Fillers
“ Beoordeling Medikliniek (Behandeling: Fillers) ” Priscilla

If doktor Kara travels to the moon i'll go there! Best doctor, best team. Traveling from the V.S. to do my treatments for the past 7 years

10
02 april 2019 Fillers
“ Beoordeling Medikliniek (Behandeling: Fillers) ” Selma

Neemt veel tijd voor je en bekijkt je goed.

10
30 maart 2019 Fillers
“ Beoordeling Medikliniek (Behandeling: Fillers) ” Anonieme gebruiker

een fantastische kliniek die je adviseert met een eerlijke mening. Ook wanneer je iets wil en zij het niet adviseren

10
21 maart 2019 Fillers
“ Beoordeling Medikliniek (Behandeling: Fillers) ” S

Dr. Kara geeft goed advies en je voelt je op je gemak.

10
11 maart 2019 Fillers
“ Beoordeling Medikliniek (Behandeling: Fillers) ” Ferrah

Zeer professioneel, servicegerichte en pijnloze botox en fillers behandeling gehad.

10
07 maart 2019 Fillers
“ Dr. Kara is heel erg deskundig, weet wat mooi is. Hij neemt de tijd voor je. Super tevreden & blij met resultaat en de filler& botox blijft lang zitten in vergelijking met een andere specialist. Ik zou Medikliniek zeker aanbevelen ” Mirian

Dr. Kara is heel erg deskundig, weet wat mooi is. Hij neemt de tijd voor je. Super tevreden & blij met resultaat en de filler& botox blijft lang…

10
14 januari 2019 Fillers
“ Beoordeling Medikliniek (Behandeling: Fillers) ” Cindy

Het is een fantastische kliniek, ben zeer tevreden.

10
12 januari 2019 Fillers
“ Beoordeling Medikliniek (Behandeling: Fillers) ” Priscilla

I travel from USA to have treatments with Dr. Kara. Excellent and professional doctor and team. Highly recommendable.