KNAP Institute

Welkom op de pagina van KNAP Institute op KliniekErvaringen.nl. Het adres van deze kliniek is Parnassusweg 9 in Amsterdam. Het is één van de klinieken in Amsterdam en heeft een berekende score van 6,6. De berekende score van alle klinieken in Amsterdam is een 8,7. Je kunt bij KNAP Institute terecht voor de volgende behandeling(en): Acne en Overige behandelingen

Eén van de specialisten bij KNAP Institute is Annebeth Kroeskop. Bij deze arts kun je terecht voor deze behandeling(en): Overige behandelingen.

KNAP Institute heeft één review ontvangen op KliniekErvaringen.nl. Deze review is geschreven door Margot op 28 oktober 2018. Margot heeft de behandeling van KNAP Institute beoordeeld met een 3,9. Heb je ook een ervaring met KNAP Institute? Deel jouw ervaring dan door het achterlaten van een beoordeling op deze website. Hiermee help je andere consumenten bij het maken van een keuze. Als dank maak je kans op een bol.com-cadeaukaart t.w.v. € 50,-. KliniekErvaringen.nl scant ook andere reviewplatformen om een zo volledig mogelijk beeld te geven van elke arts. Voor KNAP Institute hebben we helaas ook geen beoordelingen gevonden op andere bronnen.

Lees verder

KNAP Institute Parnassusweg 9 1077 DA Amsterdam (Nederland)

Dit is mijn kliniek

Aanbevolen klinieken in de buurt

Vind aanbevolen klinieken in jouw stad

Over KNAP Institute

KNAP Institute Parnassusweg 9 1077 DA Amsterdam (Nederland)
maandag Gesloten
dinsdag Gesloten
woensdag Gesloten
donderdag Gesloten
vrijdag Gesloten
zaterdag Gesloten
zondag Gesloten

Beoordelingen van KNAP Institute

  • 7,2Telefonische bereikbaarheid
  • 6,5Klantvriendelijkheid
  • 7,3Het consultgesprek
  • 6,9Deskundigheid medische staf
  • 6,4De behandeling
  • 6,3Persoonlijke service
Helaas zijn de cijfers momenteel niet beschikbaar
39
28 oktober 2018 Overige behandelingen
“ Zuurstofbehandeling ” Margot

Klant onvriendelijke gedrag van specialiste Iris, niet geschikt voor een verzorgend beroep.Geen betrokkenheid, voel je aan de behandeling.

Hulp nodig bij het vinden van de juiste kliniek?

In 3 stappen helpen onze experts je verder