Botox ervaringen Easy Cosmetics

Gesorteerd op

.

  • 8,7Telefonische bereikbaarheid
  • 8,7Klantvriendelijkheid
  • 8,8Het consultgesprek
  • 8,8Deskundigheid medische staf
  • 8,7De behandeling
  • 8,9Persoonlijke service
99
07 februari 2019 Botox
“ Zeer professioneel en klantvriendelijk! ” Anonieme gebruiker

Zeer professioneel en vriendelijk personeel. En zeer tevreden met het resultaat na de behandeling. Daarnaast zeer nette prijzen voor de behandelingen.

10
05 februari 2019 Botox
“ fronsrimpel behandelen ” Anonieme gebruiker

elke 3 a 4 maanden laat ik mijn fronsrimpel behandelen. Het doet geen pijn. Je voelt de prikjes wel maar ze zitten erin voor je het weet. de…

10
16 oktober 2018 Botox
“ Nette praktijk , vriendelijke mensen en top resultaat . ” Wil

Ik ben nu al een paar keer geweest in de oude kliniek en nu in de nieuwe kliniek .

10
05 oktober 2018 Botox
“ Deskundig advies. Mooi resultaat. ” Sanna

Deskundig advies en uitleg. Fijne begeleiding door de behandeling heen. Heel mooi en natuuurlijk resultaat.

10
01 oktober 2018 Botox
“ Uitstekend ” Anonieme gebruiker

James is zeer deskundig en eerlijk. Behandeld met een persoonlijke “touch”.

10
03 september 2018 Botox
“ Behandeling frons ” Anonieme gebruiker

Dr. Toby is een vriendelijke en kundige arts. Mooie nieuwe locatie met genoeg parkeergelegenheid voor de deur.

92
03 september 2018 Botox
“ Zeer goede en prettige service ” Tessa

Ik kwam hier nu voor de 2e keer en heb het weer als zeer prettig ervaren. Er hangt een fijne, relaxte maar toch professionele sfeer. Behandeling is…

10
31 augustus 2018 Botox
“ aangename kliniek ” Tom

professionele en kundige artsen met een no nonsense mentaliteit. forever young met dank aan easy cosmetics in amsterdam

94
14 augustus 2018 Botox
“ Beoordeling Easy Cosmetics (Behandeling: Botox) ” Anonieme gebruiker

Absolute aanrader! Deskundige en aardige arts.

10
10 augustus 2018 Botox
“ Beoordeling Easy Cosmetics (Behandeling: Botox) ” Ingrid

Fijne en kundige artsen, nemen voldoende tijd voor je en geven goede adviezen.