Change Laserclinic Amsterdam zuid

Ceintuurbaan 143Hs., 1072 GB Amsterdam (Nederland)
81
Geweldig 21 reviews

Over Change Laserclinic Amsterdam zuid

Change Laserclinic - PIJNLOZE BEHANDELINGEN voor definitief ontharen, huidverbetering en huidverjonging.


PIJNLOOS ONTHAREN


Change Laserclinic maakt gebruik van de meest geavanceerde lasertechnologie, namelijk de Soprano Laser en de GentleLASE pro. Change Laserclinic is de enige kliniek die deze beide unieke lasers combineert. Beide lasers vullen elkaar perfect aan en daarmee zorgt deze combinatie voor het beste resultaat op gebied van effectief ontharen.


LASERONTHAREN MET DE SORPANO LASER


De Soprano Laser is de meest geavanceerde lasertechniek op het gebied van ontharen. Het zorgt voor een effectieve ontharing en maakt een definitief resultaat mogelijk. Deze laserontharing is mogelijk bij elk huidtype, licht of getint, en elke haarsoort, licht en donker. De innovatieve laserkop en verkoelende gel zorgen in combinatie met de wijze waarop wij de laser hanteren, voor een pijnloze behandeling.


LASERONTHAREN MET DE GENTLELASE


Met de GentleLASE pro kunnen we heel gericht de meest fijne haartjes verwijderen. Omdat deze laser een uniek koelingssysteem heeft, is er geen gel nodig. De laserkop spuit namelijk heel snel een koelingsspray op de huid waarna direct een puls, laserflits, volgt. De spray werkt verkoelend en beschermt de huid. De te behandelen huid kan zo snel gelaserd worden waarbij de laserstralen de eiwitten in de haarzakjes vernietigen. Hierdoor sterven de haarzakjes af en kan er geen haargroei meer plaatsvinden.


HUIDVERBETERING


Wie graag een mooie, strakke huid wil, kiest voor huidverbetering via een laserbehandeling! En dat kan bij Change Laserclinic. Wij werken als enige laserkliniek in Nederland met de ALMA-Q laser; de snelste en meest effectieve laser voor huidverbetering en huidverjonging. De ALMA-Q Carbon Peel is een effectieve laserbehandeling om de huid een dieptereiniging te geven, rimpels, grove poriën, acne en littekens te verminderen of zelfs te verwijderen en een vette huid te bestrijden. De behandeling is snel en pijnloos en het eerste effect is al direct zichtbaar.


HUIDVERJONGING


Met huidverjonging kunt u er weer jaren jonger uitzien door een strakkere huid en vitalere look. Wij bieden daarvoor laserbehandelingen met de ALMA-Q Fractional Laser aan. Deze snelle en effectieve behandelingen verstrakken de huid van het gelaat en decolleté en zijn geschikt voor vrijwel elk huidtype, het gehele jaar door. De ALMA-Q Fractional Laser is een uiterst effectieve laser die de 30+-huid er al na 2 tot 3 weken strakker, frisser en gladder uit laat zien. De huid wordt veerkrachtiger en voller, oogt daardoor jonger en oneffenheden verdwijnen. Deze laserbehandelingen in huidverstrakking duren slechts 20 minuten en zijn geheel pijnloos.


WIL JIJ GRAAG EEN GRATIS PROEFBEHANDELING? Dat kan via: https://www.changelaserclinic.nl/afspraak-maken-bij-change-laserclinic/


Neem bij vragen gerust contact met ons op. Ons team huidtherapeuten en specialisten staan voor u klaar!

Voor actuele nieuwtjes en acties volg ons dan op:

WEB: www.changelaserclinic.nl

FB: www.facebook.com/changelaserclinic/

INSTA: www.instagram.com/hana_de_laser_therapeute/


Lees verder
Change Laserclinic Amsterdam zuid Ceintuurbaan 143 Hs. 1072 GB Amsterdam (Nederland)

Onderdeel van organisatie Change Laserclinic met 3 vestigingen

Helaas, bij ons zijn er nog geen werkzame specialisten bekend

Maandag 09:00 - 21:00
Dinsdag 09:00 - 21:00
Woensdag 09:00 - 21:00
Donderdag 09:00 - 21:00
Vrijdag 09:00 - 21:00
Zaterdag 09:00 - 18:00
Zondag 09:00 - 18:00

Score van Change Laserclinic Amsterdam zuid

  • 7,7Telefonische bereikbaarheid
  • 8,2Klantvriendelijkheid
  • 8,0Het consultgesprek
  • 8,0Deskundigheid medische staf
  • 8,1De behandeling
  • 8,0Persoonlijke service

Beoordelingen van Change Laserclinic Amsterdam zuid

70
26 juni 2019 Laser behandeling
“ Ik zou dit niet op een andere plek willen doen ” Anonieme gebruiker

Ik vind het idee van haarvrij zijn echt een uitkomst, de behandelingen zijn natuurlijk niet fantastisch omdat het niet het comfortabelste is maar het…

87
23 mei 2019 Laser behandeling
“ goed en leuke personeel alleen de zaak kan opgeknapt worden ” Charifa

super leuke personeel die de behandeling goed uitvoeren .

83
22 mei 2019 Laser behandeling
“ Goede service! ” Eva

Heb mijn hele lichaam laten behandelen, de behandelingen zijn vrijwel pijnloos. Aardige medewerkers, zou de kliniek zeker aanraden.