Ooglidcorrectie ervaringen Velthuis Kliniek

Gesorteerd op

.

  • 8,5Telefonische bereikbaarheid
  • 8,8Klantvriendelijkheid
  • 8,8Het consultgesprek
  • 8,9Deskundigheid medische staf
  • 8,9De behandeling
  • 8,8Persoonlijke service
10
19 februari 2019 Ooglidcorrectie
“ Beoordeling Velthuis Kliniek (Behandeling: Ooglidcorrectie) ” J.p.

goed uitleg over hoe de operatie zou gaan en wat ik kon verwachten!

94
19 februari 2019 Ooglidcorrectie
“ Beoordeling Velthuis Kliniek (Behandeling: Ooglidcorrectie) ” Michel

hele goed dokter, goede behandeling en nazorg

96
19 februari 2019 Ooglidcorrectie
“ Beoordeling Velthuis Kliniek (Behandeling: Ooglidcorrectie) ” Anonieme gebruiker

bij het consult duidelijke info en behandelmethode, bij opname uitstekende opvang en verzorging

86
13 februari 2019 Ooglidcorrectie
“ Goede arts en behandeling, maar bereikbaarheid kliniek minder dan verwacht ” Anonieme gebruiker

Contact met arts en assistente bij intake en behandeling was prima, en behandeling zelf is goed gegaan en viel me mee. Herstel was bij mij minder snel…

10
10 december 2018 Ooglidcorrectie
“ Beoordeling Velthuis Kliniek (Behandeling: Ooglidcorrectie) ” J.

Zeer professionele kliniek met zeer vriendelijke medewerkers en goed georganiseerde kliniek. Afspraken lopen stipt op tijd of zelfs sneller.

88
10 december 2018 Ooglidcorrectie
“ Beoordeling Velthuis Kliniek (Behandeling: Ooglidcorrectie) ” Anonieme gebruiker

Positief, goed resultaat. Wel rode ogen.

91
04 september 2018 Ooglidcorrectie
“ Beoordeling Velthuis Kliniek (Behandeling: Ooglidcorrectie) ” Linda

alleen maar positief, heel professioneel en vakkundig. Erg prettige sfeer, ik voelde me er op me gemak.

10
04 september 2018 Ooglidcorrectie
“ Beoordeling Velthuis Kliniek (Behandeling: Ooglidcorrectie) ” Els

De behandeling is mij 100% meegevallen. De operatie is helemaal pijnloos en verliep verrassend snel. Nadien heb ik nauwelijks zwelling en blauwe…

97
04 september 2018 Ooglidcorrectie
“ Beoordeling Velthuis Kliniek (Behandeling: Ooglidcorrectie) ” Anonieme gebruiker

Ik heb niet alleen gekozen voor Velthuis kliniek vanwege eerdere goede ervaringen maar vanwege Dr. Laban.

10
04 september 2018 Ooglidcorrectie
“ Beoordeling Velthuis Kliniek (Behandeling: Ooglidcorrectie) ” R.

Super professionele kliniek. Goede uitleg tijdens consult,