Buikwandcorrectie ervaringen Velthuis Kliniek

Gesorteerd op

.

  • 8,6Telefonische bereikbaarheid
  • 8,8Klantvriendelijkheid
  • 8,7Het consultgesprek
  • 8,8Deskundigheid medische staf
  • 8,8De behandeling
  • 8,7Persoonlijke service
10
04 september 2018 Buikwandcorrectie
“ Beoordeling Velthuis Kliniek (Behandeling: Buikwandcorrectie) ” C

Zeer klantvriendelijke medewerkers, goed bereikbaar via telefoon en mail, snel antwoord. Je bent geen patiënt maar mens. Open communicatie.

90
04 september 2018 Buikwandcorrectie
“ Beoordeling Velthuis Kliniek (Behandeling: Buikwandcorrectie) ” Tina

Dokter Smits (Velthuis kliniek) beloofde mij een platte buik en heeft word gehouden. Ik ben er een stuk gelukkig mee.

88
01 augustus 2018 Buikwandcorrectie
“ Beoordeling Velthuis Kliniek (Behandeling: Buikwandcorrectie) ” Mirjam

Ik heb een buikwandcorrectie ondergaan.

99
25 juli 2018 Buikwandcorrectie
“ Beoordeling Velthuis Kliniek (Behandeling: Buikwandcorrectie) ” Anonieme gebruiker

Om mijn zwangerschapsprofiel te reduceren kwam ik terecht bij drs. Felicia Smits. Het is nu twee weken geleden dat ik ben geopereerd en ik kan nu al…

99
17 mei 2018 Buikwandcorrectie
“ Beoordeling Velthuis Kliniek (Behandeling: Buikwandcorrectie) ” Anonieme gebruiker

Nadat ik ruim 35 kg ben afgevallen,, voelde ik mij fit, maar niet happy in mijn lijf.

99
09 januari 2014 Buikwandcorrectie
“ Beoordeling Velthuis Kliniek (Behandeling: Buikwandcorrectie) ” Esther Spenkelink

Ik heb een buikwandcorrectie gehad voor mijn overtollige vel. Ik was er heel onzeker over. Nu niet meer. Mijn buik is weer plat. Het litteken is mooi…

93
09 januari 2014 Buikwandcorrectie
“ Beoordeling Velthuis Kliniek (Behandeling: Buikwandcorrectie) ” Anonieme gebruiker

Fantastische arts met een geweldig lief en deskundig team! De operatie is nog maar 1wk geleden maar t resultaat is nu al super! Blij, blij, blij

89
04 december 2013 Buikwandcorrectie
“ Beoordeling Velthuis Kliniek (Behandeling: Buikwandcorrectie) ” Anonieme gebruiker

Superblij met mijn buikwandcorrectie! ik heb weer de prachtige buik die ik voor mijn zwangerschappen had!