De Huidkliniek

Laan van de Helende Meesters 8, 1186 AM Amstelveen (Nederland)
73
Goed 2 reviews

Over De Huidkliniek

De Huidkliniek

De Huidkliniek zegt het al: zorg voor de huid. Met tien vestigingen in Noord-Holland verzorgen we met een professioneel team huidtherapeutische behandelingen, laserbehandelingen en vetbevriezings behandelingen afgestemd op uw behoeften. Naast huidtherapie van topkwaliteit vinden we persoonlijk contact zeer belangrijk.

Alle huidtherapeuten zijn lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH) en geregistreerd bij de kwaliteitswet BIG. Renske Ypma richtte, na jarenlange werkervaring in de huid- en lasertherapie, de praktijk in 2003 op en heeft met De Huidkliniek een multidisciplinaire samenwerking opgebouwd met artsen, dermatologen en plastisch chirurgen uit onder andere het OLVG, Spaarne Gasthuis, Ziekenhuis Amstelland, de Jan van Goyen Kliniek, het Esthetisch Centrum Jan van Goyen, huidziekenhuis Dermicis, Centrum Oosterwal en Kliniek Bloemingdael.

Tevens heeft De Huidkliniek een samenwerkingsverband met het genderteam van het VUMC voor het ontharen van transgenders.

Lees verder
De Huidkliniek Laan van de Helende Meesters 8 1186 AM Amstelveen (Nederland)

Onderdeel van organisatie De Huidkliniek met 10 vestigingen

zkn
Maandag 13:30 - 19:00
dinsdag Gesloten
Woensdag 09:00 - 17:00
donderdag Gesloten
vrijdag Gesloten
zaterdag Gesloten
zondag Gesloten

Score van De Huidkliniek

  • 7,3Telefonische bereikbaarheid
  • 7,3Klantvriendelijkheid
  • 7,3Het consultgesprek
  • 7,3Deskundigheid medische staf
  • 7,3De behandeling
  • 7,3Persoonlijke service

Beoordelingen van De Huidkliniek

90
26 april 2019 Chemische peeling
“ Extremely Happy Experience ” Anonieme gebruiker

I visited the facility initially with lot of apprehension but Charlot explained the process very patiently and has been extremely helpful throughout…

10
22 september 2017 Acne
“ Beoordeling De Huidkliniek (Behandeling: Acne) ” Charlotte

Mijn allereerste behandeling heb ik bij Charlotte gehad. Ik kreeg een peeling omdat ik een aantal pukkeltjes had op mijn gezicht. De behandeling was…