Blumberg Clinics

Amsterdamseweg 414, 1181 BT Amstelveen (Nederland)
88
Geweldig 130 reviews

Over Blumberg Clinics

Welkom bij een van meest deskundige klinieken in Nederland en Duitsland, voor de beste esthetische behandelingen en chirurgie.

Filosofie:

Blumberg Clinics is meer dan een cosmetisch kliniek. Bij ons staat veiligheid bovenop daarnaast streven we altijd een natuurlijk en mooi resultaat die bij u past. Wij luiteren naar uw wensen, u staat centraal. De dermatologen en cosmetisch artsen zijn allen Nederlands BIG geregistreerde artsen met uitstekende nationale en internationale ervaring.

Kwaliteit en veiligheid:

Wij bieden scala aan behandelingen, onze dermatologen en cosmetisch artsen zijn gespecialiseerd in hun vak. Zowel Drs. F. Imani als Drs. R. Schift geven internationale trainingen in hun vakgebied. Wij voeren enkel behandelingen uit waar we zeer goed in zijn, om de expertise maximaal te houden en zo beste en veiligste zorg te kunnen bieden voor u.

• Drs. R. Schift, dermatoloog, is een van de pioniers, heeft zelfs zijn eigen operatie methode voor beenhuidlift en buikhuidlift bedacht, welk in 2019 gepubliceerd zal worden, hij is tevens opleider voor FUE smartgraft behandeling. Zijn specialisaties zijn: Facelift, Liposuctie, Lipofilling en FUE/FUT haartransplantaties.

• Drs. F. Imani, cosmetisch arts, is een zeer ervaren arts en heeft zijn eigen richtlijn haartransplantatie al in 2008 beschreven en steeds verder uitgewerkt met steeds meer en nieuwe technieken, welke nog steeds verder uitgebouwd wordt in de landelijk werkgroep haartransplantatie. De klassieke studie van menselijke anatomie en kunst van cosmetische geneeskunde maakt hem een van de beste cosmetisch artsen in Nederland. Zijn specialisaties zijn: FUE/FUT haartransplantatie, lipofilling, ooglidcorrecties, fillers en botox.

• Drs. Schift en Imani zijn allebei internationale trainers van cosmetische chirurgie en o.a. haartransplantatie, liposuctie, lipofilling en injectables.

• Een deel van onze patiënten worden zelfs door andere artsen doorverwezen naar onze kliniek en worden naar tevredenheid behandeld.


Lees verder
Blumberg Clinics Amsterdamseweg 414 1181 BT Amstelveen (Nederland)
Farzad Imani Cosmetisch arts Bekijk profiel
Maandag 09:00 - 17:30
Dinsdag 09:00 - 17:30
Woensdag 09:00 - 17:30
Donderdag 09:00 - 17:30
Vrijdag 09:00 - 17:30
zaterdag Gesloten
zondag Gesloten

Score van Blumberg Clinics

  • 8,7Telefonische bereikbaarheid
  • 8,8Klantvriendelijkheid
  • 8,8Het consultgesprek
  • 8,8Deskundigheid medische staf
  • 8,8De behandeling
  • 8,8Persoonlijke service

Beoordelingen van Blumberg Clinics

99
18 juli 2020 Fillers
“ Mooi en natuurlijke lippen ” Anonieme gebruiker

Ik kom hier al jaren bij d'r. Imani en ben altijd tevreden met de resultaten. Zeer kundig en eerlijk. Dit keer wilde ik wat vollere lippen wat alsnog…

98
03 februari 2020 Draadlift
“ Zeer tevreden draadift behandeing ” Anonieme gebruiker

Erg tevreden met de draadlift wat dr. Farzad Imani heft uitgevoerd. De stap was te groot maar na 2 gratis consults ver draadift en wat ik kn…

10
17 mei 2019 Botox
“ Beoordeling Blumberg Clinics (Behandeling: Botox) ” Rene

Ik heb goede ervaring met de kliniek. Als je niet tevreden bent kun je altijd terug komen