Derma2care Alkmaar

keesomstraat 14, 1821 BS Alkmaar (Nederland)
84
Geweldig Bekijk 14 reviews

Over Derma2care Alkmaar

Met een professioneel team bestaande uit deskundige huidtherapeuten verzorgt Derma2care al jarenlang huidtherapeutische zorg van topkwaliteit. Renske Ypma richtte na jarenlange ervaring de praktijk in 2003 op en heeft met Derma2Care een multidisciplinaire samenwerking opgebouwd met artsen en dermatologen uit onder andere het OLVG, locatie West, Ziekenhuis Amstelland en Kraaiennest Medisch Centrum.


Onze huidtherapeuten hebben zich breed gespecialiseerd. Onder andere in laserbehandelingen en behandelingen met Intense Pulsed Light (IPL). Door een divers en volledig aanbod aan IPL en laserbehandelingen zoals laserontharing, couperoselaserbehandeling en pigmentbehandeling kunnen we huidproblemen zoals vaatafwijkingen, roodheid, pigmentproblemen, littekens, huidveroudering, ongewenste tatoeages en (over)beharing op een doeltreffende en veilige wijze behandelen. Tevens bieden wij diverse behandelingen aan tegen acne en kunnen wij huidoneffenheden, zoals steelwratjes en ouderdomswratjes op een veilige wijze verwijderen.


De huidtherapeuten bij Derma2care zijn geregistreerd bij het Kwaliteitsregister Paramedici (KP) en lid van de Nederlandse Vereniging voor Huidtherapeuten (NVH). Als praktijk zijn wij tevens lid van de Dutch Aesthetic Laser Association (DALA). Dit is de Nederlandse beroepsvereniging die zich inzet voor de kwaliteit van laser-, licht- en energiebehandelingen.


Ben u opzoek naar passend advies en wilt u weten welke behandeling het meest geschikt is voor uw huid? U bent bij Derma2Care van harte welkom voor een kosteloos en vrijblijvend consult met één van onze huidtherapeuten. Bij ons bent u in goede ‘huidtherapeutische’ handen.

Lees verder

Contactgegevens

Derma2care Alkmaar keesomstraat 14 1821 BS Alkmaar (Nederland)

Behandelingen bij Derma2care Alkmaar

Werkzame specialisten

Melanie Kuys Huidtherapeute Bekijk profiel
Chantal van Renen Huidtherapeute Bekijk profiel

Openingstijden

maandag 09:00 - 17:30
dinsdag 09:00 - 17:30
woensdag 09:00 - 17:30
donderdag 09:00 - 17:30
vrijdag 09:00 - 17:30
zaterdag 09:00 - 17:30
zondag Gesloten

Beoordelingen van Derma2care Alkmaar

  • 7,9Telefonische bereikbaarheid
  • 8,4Klantvriendelijkheid
  • 8,4Het consultgesprek
  • 8,4Deskundigheid medische staf
  • 8,4De behandeling
  • 8,4Persoonlijke service
10
10 januari 2019 Overige behandelingen
“ Zeer professioneel ” Anonieme gebruiker

Zeer prettig en uiterst kundig geholpen door Chantal die de behandeling prima uitlegt en zeer professioneel is.

10
16 november 2018 Couperose
“ Heel tevreden! ” Anonieme gebruiker

Ik ben ontzettend tevreden met Chantal. Ik vind haar een professionele huidarts. Ze luistert erg goed naar de patiënt en werkt erg efficiënt.Ik ben…

10
15 november 2018 Chemische peeling
“ Zeer goed ” Nelleke

Professioneel, denkt mee, begripvol, duidelijk en heldere uitleg, werkt nauwkeurig, goede adviezen voor thuis, resultaat al zichtbaar na 2…