Hoe wordt het cijfer opgebouwd X

Correct Vision

Wilhelminalaan 12 1815 JD Alkmaar, Nederland

89

Gebaseerd op 42 ervaringen

Contact

Correct Vision

Correct Vision

072 - 548 32 30
Toon telefoonnummer
Ga naar de website Stel een vraag
Gemiddelde beoordeling

Deze score is opgebouwd uit 33 ervaringen op KliniekErvaringen.nl en 9 van externe sites

89

Beoordelingen van KliniekErvaringen.nl

Op basis van 33 ervaringen

89

  • 7,9Telefonische bereikbaarheid
  • 8,9Klantvriendelijkheid
  • 8,7Het consultgesprek
  • 9,0Deskundigheid medische staf
  • 9,0De behandeling
  • 8,9Persoonlijke service
97%

Raadt Correct Vision aan

Beoordelingen van externe sites

Op basis van 9 beoordelingen op 2 externe sites

83

Omschrijving Correct Vision

Correct Vision is het ooglasercentrum van de Noordwest Ziekenhuisgroep (NWZ), locatie Alkmaar (voorheen Medisch Centrum Alkmaar). Momenteel zijn wij de enige ooglaserkliniek boven het Noordzeekanaal. Sinds 1992 zijn bij ons al meer dan 10.000 mensen succesvol behandeld.

Correct Vision is het ooglasercentrum van de Noordwest Ziekenhuisgroep (NWZ), locatie Alkmaar (voorheen Medisch Centrum Alkmaar). Momenteel zijn wij de enige ooglaserkliniek boven het Noordzeekanaal. Bij Correct Vision vindt u alle oogcorrigerende behandelingen onder één dak, zo ook refractieve lensvervanging en lensimplantatie. Sinds 1992 zijn bij ons al meer dan 10.000 mensen succesvol behandeld. Wij zoeken graag voor iedereen een passende oplossing. Bent u onze volgende cliënt?

Veilige omgeving
Wij nemen de zorg voor uw ogen heel serieus. Refractiechirurgie vraagt om precisie, deskundigheid, veiligheid, kwaliteit en continuïteit. De training en ervaring van onze oogchirurgen, oogheelkundige staf voldoet aan de hoogste eisen, net als de kwaliteit van de state-of-the-art laserapparatuur die we gebruiken. De Noordwest Ziekenhuisgroep is een groot topklinisch opleidingsziekenhuis en behoort tot de beste ziekenhuizen van Nederland. Voorlichting, behandeling en nazorg gebeuren allemaal op deze locatie. U kunt zeven dagen in de week, 24 uur per dag terecht, mochten er problemen of vragen zijn.

Zeer ervaren oogartsen
Ervaren oogartsen, waaronder Gyan Soerjoesing, Eelco Busch en Marije Sminia, zorgen voor de veiligheid van uw ogen. Zij worden daarbij ondersteund door oogartsen Dico Treskes, Yashna van Kinderen en Roger Cals en drie gespecialiseerde optometristen. Dit zijn HBO opgeleide medewerkers met een extra refractie training. Zij verzorgen samen met de oogarts het vooronderzoek en de controles. Zij kunnen als geen ander de bijzonder gevoelige refractieapparatuur bedienen. Ook assisteren ze tijdens de laserbehandeling in de operatiekamer.

Oogcorrigerende behandelingen doen wij niet zomaar
Om na de behandeling zonder bril of contactlenzen goed te kunnen zien, is maatwerk en zorgvuldig onderzoek vooraf nodig. U krijgt daarom eerst uitgebreide informatie over de verschillende soorten behandelingen en de voor- en nadelen ervan. Zo kunt u een welbewuste keuze maken óf en wélke behandeling u wilt ondergaan. Alleen als u een geschikte kandidaat bent en aan bepaalde bekende selectiecriteria voldoet, zullen wij u behandelen. Uw ogen zijn te kostbaar om hiermee risico’s te nemen.

Gratis (Avond)QuickScan
Zowel fijn voor u als voor ons: de (Avond)Quickscan. Tijdens een Quickscan onderzoeken wij of u geschikt bent voor een oogcorrigerende behandeling. Dit onderzoek duurt circa 10 minuten en is uiteraard pijnloos. Het is bedoeld om snel te ontdekken of het zin heeft om door te gaan met een uitgebreid vooronderzoek. U krijgt direct persoonlijk advies of een behandeling bij u mogelijk is en welke behandeling het meest geschikt is. Dit kan tijdens kantooruren of één keer per maand ’s avonds en is kosteloos.

Niet geschikt voor ooglaseren? Wij bieden alles onder één dak
Naast ooglaseren bieden wij ook refractieve lensvervanging en implantlenzen aan. Zo kunnen wij iedereen een passende dienst leveren. Refractiechirurgie is slechts een deel van de diensten die wij aanbieden. Veel patiënten hebben ook andere oogproblemen. Onze artsen bieden uitgebreide eerste klas oogheelkundige zorg met staaroperaties, glaucoombehandeling, netvliesoperaties en medische en cosmetische ooglidoperaties.

Goed om te weten
Onze prijzen zijn zeer concurrerend en all-in. Wij garanderen een optimale inzet van ons team om het beste resultaat voor te realiseren. Mocht er na diverse controles na afloop van een behandeling toch een herbehandeling nodig zijn, dan maakt deze onderdeel uit van deze garantie en is deze gratis.

 

 

Lees meer

Bedrijfspresentatie

Laatste reviews over Correct Vision

Bekijk alle (33)

Correct Vision Ooglaseren Review door Marielle
17 november 2017

10

Alle ruimte om vragen te stellen, uitgebreid antwoorden. Er wordt duidelijk...

Correct Vision Ooglaseren Review door Max
12 augustus 2017

84

De behandeling verliep soepel en snel. De nazorg was ook heel goed. Alles werd...

Meer ervaringen lezen?

Er zijn nog 33 ervaringen

Specialisten werkzaam bij Correct Vision

Bekijk alle (3)

Gyan SoerjoesingRefractie Chirurg

90

Gebaseerd op 25 ervaringen

Lees meer over deze specialist

Marije SminiaRefractie Chirurg

87

Gebaseerd op 4 ervaringen

Lees meer over deze specialist

Contact

Correct Vision

Correct Vision

072 - 548 32 30
Toon telefoonnummer
Ga naar de website Stel een vraag

Adres:

Correct Vision
Wilhelminalaan 12
1815 JD Alkmaar

Openingstijden:

maandag 08:30  -  12:00
12:30  -  16:00
dinsdag 08:00  -  12:00
12:30  -  16:00
woensdag 08:30  -  12:00
12:30  -  16:00
donderdag 08:30  -  12:00
12:30  -  16:00
vrijdag 08:30  -  12:00
12:30  -  16:00
zaterdag Gesloten
zondag Gesloten