Correct Vision

Wilhelminalaan 12, 1815 JD Alkmaar (Nederland)
73
Goed 33 reviews

Over Correct Vision

Correct Vision is het ooglasercentrum van de Noordwest Ziekenhuisgroep (NWZ), locatie Alkmaar (voorheen Medisch Centrum Alkmaar). Momenteel zijn wij de enige ooglaserkliniek boven het Noordzeekanaal. Sinds 1992 zijn bij ons al meer dan 10.000 mensen succesvol behandeld.

Correct Vision is het ooglasercentrum van de Noordwest Ziekenhuisgroep (NWZ), locatie Alkmaar (voorheen Medisch Centrum Alkmaar). Momenteel zijn wij de enige ooglaserkliniek boven het Noordzeekanaal. Bij Correct Vision vindt u alle oogcorrigerende behandelingen onder één dak, zo ook refractieve lensvervanging en lensimplantatie. Sinds 1992 zijn bij ons al meer dan 10.000 mensen succesvol behandeld. Wij zoeken graag voor iedereen een passende oplossing. Bent u onze volgende cliënt?

Veilige omgeving
Wij nemen de zorg voor uw ogen heel serieus. Refractiechirurgie vraagt om precisie, deskundigheid, veiligheid, kwaliteit en continuïteit. De training en ervaring van onze oogchirurgen, oogheelkundige staf voldoet aan de hoogste eisen, net als de kwaliteit van de state-of-the-art laserapparatuur die we gebruiken. De Noordwest Ziekenhuisgroep is een groot topklinisch opleidingsziekenhuis en behoort tot de beste ziekenhuizen van Nederland. Voorlichting, behandeling en nazorg gebeuren allemaal op deze locatie. U kunt zeven dagen in de week, 24 uur per dag terecht, mochten er problemen of vragen zijn.

Zeer ervaren oogartsen
Ervaren oogartsen, waaronder Gyan Soerjoesing, Eelco Busch en Marije Sminia, zorgen voor de veiligheid van uw ogen. Zij worden daarbij ondersteund door oogartsen Dico Treskes, Yashna van Kinderen en Roger Cals en drie gespecialiseerde optometristen. Dit zijn HBO opgeleide medewerkers met een extra refractie training. Zij verzorgen samen met de oogarts het vooronderzoek en de controles. Zij kunnen als geen ander de bijzonder gevoelige refractieapparatuur bedienen. Ook assisteren ze tijdens de laserbehandeling in de operatiekamer.

Oogcorrigerende behandelingen doen wij niet zomaar
Om na de behandeling zonder bril of contactlenzen goed te kunnen zien, is maatwerk en zorgvuldig onderzoek vooraf nodig. U krijgt daarom eerst uitgebreide informatie over de verschillende soorten behandelingen en de voor- en nadelen ervan. Zo kunt u een welbewuste keuze maken óf en wélke behandeling u wilt ondergaan. Alleen als u een geschikte kandidaat bent en aan bepaalde bekende selectiecriteria voldoet, zullen wij u behandelen. Uw ogen zijn te kostbaar om hiermee risico’s te nemen.

Gratis (Avond)QuickScan
Zowel fijn voor u als voor ons: de (Avond)Quickscan. Tijdens een Quickscan onderzoeken wij of u geschikt bent voor een oogcorrigerende behandeling. Dit onderzoek duurt circa 10 minuten en is uiteraard pijnloos. Het is bedoeld om snel te ontdekken of het zin heeft om door te gaan met een uitgebreid vooronderzoek. U krijgt direct persoonlijk advies of een behandeling bij u mogelijk is en welke behandeling het meest geschikt is. Dit kan tijdens kantooruren of één keer per maand ’s avonds en is kosteloos.

Niet geschikt voor ooglaseren? Wij bieden alles onder één dak
Naast ooglaseren bieden wij ook refractieve lensvervanging en implantlenzen aan. Zo kunnen wij iedereen een passende dienst leveren. Refractiechirurgie is slechts een deel van de diensten die wij aanbieden. Veel patiënten hebben ook andere oogproblemen. Onze artsen bieden uitgebreide eerste klas oogheelkundige zorg met staaroperaties, glaucoombehandeling, netvliesoperaties en medische en cosmetische ooglidoperaties.

Goed om te weten
Onze prijzen zijn zeer concurrerend en all-in. Wij garanderen een optimale inzet van ons team om het beste resultaat voor te realiseren. Mocht er na diverse controles na afloop van een behandeling toch een herbehandeling nodig zijn, dan maakt deze onderdeel uit van deze garantie en is deze gratis.

 

 

Lees verder
Correct Vision Wilhelminalaan 12 1815 JD Alkmaar (Nederland)
Maandag 08:30 - 12:00
12:30 - 16:00
Dinsdag 08:00 - 12:00
12:30 - 16:00
Woensdag 08:30 - 12:00
12:30 - 16:00
Donderdag 08:30 - 12:00
12:30 - 16:00
Vrijdag 08:30 - 12:00
12:30 - 16:00
zaterdag Gesloten
zondag Gesloten

Score van Correct Vision

  • 7,2Telefonische bereikbaarheid
  • 7,3Klantvriendelijkheid
  • 7,3Het consultgesprek
  • 7,3Deskundigheid medische staf
  • 7,3De behandeling
  • 7,3Persoonlijke service

Beoordelingen van Correct Vision

10
17 november 2017 Ooglaseren
“ Beoordeling Correct Vision (Behandeling: Ooglaseren) ” Marielle

Alle ruimte om vragen te stellen, uitgebreid antwoorden. Er wordt duidelijk aangegeven wat er gedaan gaat worden. Prima ervaring!

84
12 augustus 2017 Ooglaseren
“ Beoordeling Correct Vision (Behandeling: Ooglaseren) ” Max

De behandeling verliep soepel en snel. De nazorg was ook heel goed. Alles werd goed uitgelegd.

89
28 maart 2017 Ooglaseren
“ Beoordeling Correct Vision (Behandeling: Ooglaseren) ” Saskia

Ik heb mijn ogen laten laseren bij Correct Vision, ik ben hier zeer tevreden over. Mijn zicht was vrij snel terug. Na zon 4 a 5 dagen. Ik werd goed…