QUOLE Medisch Centrum Waalre

Van Dijklaan 9, 5581 WG Waalre (Nederland)
73
Goed 1 reviews

Over QUOLE Medisch Centrum Waalre

Welkom bij Quole Medisch Centrum Waalre
Een behandeling bij Medisch Centrum Waalre kenmerkt zich door een zeer persoonlijke benadering. U wordt gezien en behandeld door dezelfde specialist in een sfeervolle geruststellende omgeving waar de specialist meer tijd heeft voor de patiënt. Het vaste team van medewerkers is dermate breed opgeleid, dat zij de patiënt vanaf het eerste telefonisch contact tot en met de nazorg kunnen begeleiden en informeren. Het motto van het centrum is dan ook:”Bij Medisch Centrum Waalre bent u geen nummer, maar gast.”

Bij Quole Medisch Centrum Waalre kunt u terecht voor verzekerde en onverzekerde zorg.
Vanwege de kleinschaligheid zijn de wachttijden kort terwijl u dezelfde zorg ontvangt als in een regulier ziekenhuis. Quole is gespecialiseerd in:

 • Orthopedie,
 • Plastische chirurgie
 • Dermatologie
 • Algemene chirurgie
 • Cosmetische gynaecologie
 • Reumatologie.

Herstel van vorm en functie door esthetische plastische chirurgie en cosmetische gynaecologie
Al vele jaren staat Quole Medisch Centrum Waalre bekend als betrouwbaar adres voor esthetische plastische chirurgie in de omgeving van Eindhoven en Tilburg. Twee zeer ervaren plastisch chirurgen verrichten cosmetische en reconstructieve operaties in onze, met het ZKN kwaliteitskeurmerk gekwalificeerde, kliniek*. Zij zijn lid van de Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie en/of Nederlandse Vereniging voor Esthetische Plastische Chirurgie.

Voor cosmetische en medische behandelingen rondom de vagina wordt u gezien door onze gynaecologe. Zij wordt in sommige gevallen ondersteund door de bekkenbodemfysiotherapeut.

Behandelingen
Naast de injectables zijn borstvergrotingen, MACS-lifts en ooglidcorrecties de meest bekende en meest uitgevoerde cosmetische ingrepen, maar ook voor een oorcorrectie of het verwijderen van een moedervlek of borstverkleining kunt u bij de plastisch chirurgen terecht.
Binnen de cosmetische gynaecologie zijn we gespecialiseerd in de behandeling van vaginisme door middel van botox. Quole Medisch Centrum Waalre is dan ook de enige zorgaanbieder in Nederland die u deze -zeer succesvolle- behandeling aanbiedt. Verder kunt u ook bij ons terecht voor behandelingen zoals een vaginaverjonging, een schaamlipcorrectie en de behandeling van stressincontinentie.

Sommige behandelingen vallen onder de verzekerde zorg en ook voor deze behandelingen kunt u bij ons terecht. Indien nodig kunnen wij een machtigingsaanvraag bij de zorgverzekeraar voor u verzorgen. Hiervoor dient u een verwijzing van de huisarts te hebben.

Consult plastische chirurgie
Het eerste consult bij Quole Medisch Centrum Waalre is vrijblijvend mits het onverzekerde (cosmetische) zorg betreft. Hiervoor zullen dan ook geen kosten worden berekend. Dit eerste consult heeft u met de behandelende specialist zodat u goed voorgelicht wordt en u al uw vragen direct kunt stellen. U wordt ook altijd gezien en behandeld door dezelfde arts en u weet van tevoren precies wat de behandeling inhoudt, wat er gaat gebeuren en wat de kosten van de behandeling zijn, inclusief nazorg.

Wachtlijst plastische chirurgie
Vanwege de planbare zorg en de kleinschaligheid van Medisch Centrum Waalre, zijn we er op gericht om de wachtlijsten en de wachttijd tussen consult en behandeling zo kort mogelijk te houden.

Locatie Oisterwijk
Quole Medisch Centrum Waalre heeft ook een kliniek in Oisterwijk. Bij Quole Kliniek Oisterwijk kunt u terecht voor onder andere: borstvergrotingen, ooglidcorrecties, injectables, facelifts, buikwandcorrecties en reumatologie. Wilt u een consult met de reumatoloog, of met één van onze plastisch chirurgen bij Quole Kliniek Oisterwijk, dan kunt u telefonisch contact opnemen via 013 20 71 002 of per e-mail via [email protected] Quole Kliniek Oisterwijk is gevestigd aan de Moergestelseweg 34a in Oisterwijk.

*Medisch Centrum Waalre beschikt over het ZKN kwaliteitskeurmerk
ZKN Keurmerk Brancheorganisatie ZKN ziet erop toe dat de kwaliteit van de aangesloten klinieken op een hoog peil staat en blijft staan. De klinieken met een ZKN-keurmerk voldoen dan ook aan de strenge kwaliteitseisen die ook gelden voor reguliere ziekenhuizen.
Lees verder
QUOLE Medisch Centrum Waalre Van Dijklaan 9 5581 WG Waalre (Nederland)
zkn
Bas Franssen Plastisch chirurg Bekijk profiel
Joke Haartsen Cosmetisch gynaecoloog Bekijk profiel
Harm Hawinkels Plastisch chirurg Bekijk profiel
Maandag 07:45 - 16:30
Dinsdag 07:45 - 16:30
Woensdag 07:45 - 16:30
Donderdag 07:45 - 16:30
Vrijdag 07:45 - 16:30
zaterdag Gesloten
zondag Gesloten

Score van QUOLE Medisch Centrum Waalre

 • 7,3Telefonische bereikbaarheid
 • 7,3Klantvriendelijkheid
 • 7,3Het consultgesprek
 • 7,3Deskundigheid medische staf
 • 7,3De behandeling
 • 7,3Persoonlijke service

Beoordelingen van QUOLE Medisch Centrum Waalre

10
22 maart 2020 Buikwandcorrectie
“ Topper! ” Anonieme gebruiker

Buikwandcorrectie en borstvergroting laten doen door dokter H. Hawinkels. Erg tevreden. Kundige arts en professioneel team. Erg blij met het…