Haartransplantatie ervaringen Transhair

Gesorteerd op

.

  • 8,6Telefonische bereikbaarheid
  • 8,8Klantvriendelijkheid
  • 8,5Het consultgesprek
  • 8,8Deskundigheid medische staf
  • 8,7De behandeling
  • 8,7Persoonlijke service
91
21 juli 2016 Haartransplantatie
“ Beoordeling Transhair (Behandeling: Haartransplantatie) ” Ronald

Er werd duidelijk van te voren aangeven wat er ging geburen, vriendelijk en deskundig personeel en geurende de hele dag persoonlijke aandacht en de…

90
21 juli 2016 Haartransplantatie
“ Beoordeling Transhair (Behandeling: Haartransplantatie) ” Jaap

Enorme fijne en prettige kliniek. Zij willen niet commercieel het geld uit je portemonnee trekken maar willen je echt bewust helpen zodat jij de…

10
30 juni 2016 Haartransplantatie
“ Beoordeling Transhair (Behandeling: Haartransplantatie) ” Marjan

In een woord geweldig. Beetje last gehad maar het is de moeite waard geweest. Zou het iedereen aanraden.

81
21 juni 2016 Haartransplantatie
“ Beoordeling Transhair (Behandeling: Haartransplantatie) ” Vincent

T.o.v. veel pluspunten, had ik graag een beter beeld gewild van de duur van de behandeling.

89
14 juni 2016 Haartransplantatie
“ Beoordeling Transhair (Behandeling: Haartransplantatie) ” Annik

Consult vooraf voelde aan als een verkoopgesprek, maar Cor heeft dit volledig opgelost bij contact via tel/mail en persoonlijk.

10
24 mei 2016 Haartransplantatie
“ Beoordeling Transhair (Behandeling: Haartransplantatie) ” Stieneke

Niet of nauwelijks pijn, geen bloederige wonden. Continue goede begeleiding en lekkere thee/koffie. Lekker geslapen in het nabijgelegen hotel.

10
23 mei 2016 Haartransplantatie
“ Beoordeling Transhair (Behandeling: Haartransplantatie) ” Ed

Zeer duidelijke informatie

10
23 mei 2016 Haartransplantatie
“ Beoordeling Transhair (Behandeling: Haartransplantatie) ” Sanjeano

Goed te bereiken, pijnloze behandeling met een goed resultaat !

79
10 mei 2016 Haartransplantatie
“ Beoordeling Transhair (Behandeling: Haartransplantatie) ” Anita

Ik heb het consult zowel de behandeling als plezierig ervaren. De mensen stellen je gerust en proberen zoveel mogelijk resultaat te behalen.

99
10 mei 2016 Haartransplantatie
“ Beoordeling Transhair (Behandeling: Haartransplantatie) ” Leroy

Ik beveel deze kliniek aan omdat ik super tevreden ben over het resultaat.