Botox ervaringen De Clinique

Gesorteerd op

.

  • 7,3Telefonische bereikbaarheid
  • 7,3Klantvriendelijkheid
  • 7,3Het consultgesprek
  • 7,3Deskundigheid medische staf
  • 7,3De behandeling
  • 7,3Persoonlijke service
89
17 februari 2016 Botox
“ Beoordeling De Clinique (Behandeling: Botox) ” Anja

Vakkundig en vriendelijke mensen en wat belangrijk is je komt blij weer buiten.

94
17 februari 2016 Botox
“ Beoordeling De Clinique (Behandeling: Botox) ” Natascha

Ik voel me hier op mijn gemak, heel welkom.

10
17 februari 2016 Botox
“ Beoordeling De Clinique (Behandeling: Botox) ” Astrid

Prettige sfeer, uitstraling van deskundigheid. Behandeling als vrijwel pijnloos ervaren.

10
17 februari 2016 Botox
“ Beoordeling De Clinique (Behandeling: Botox) ” Margot

Ik ben erg tevreden! Kom hier al geruime tijd. Zowel Floor als Tom zijn erg kundig.

88
17 februari 2016 Botox
“ Beoordeling De Clinique (Behandeling: Botox) ” Ton

Al jaren mijn vast adres.

91
17 februari 2016 Botox
“ Beoordeling De Clinique (Behandeling: Botox) ” Suzan

Het is een kleinschalige, persoonlijke kliniek. De arts is kundig en vriendelijk en het resultaat is altijd naar wens!

10
17 februari 2016 Botox
“ Beoordeling De Clinique (Behandeling: Botox) ” Saskia

Kom al jaren bij De Clinique voor botox, altijd Tom van Eijk. Vandaag voor de eerste keer mijn lippen laten doen door Tom. Ik was echt bang, maar Tom…

92
29 mei 2015 Botox
“ Beoordeling De Clinique (Behandeling: Botox) ” Ilona

Ik kom er al een paar jaar en ben echt heel tevreden over de behandelingen en het resultaat,ik wordt zelf altijd door Tom van Eijk geholpen

90
12 november 2014 Botox
“ Beoordeling De Clinique (Behandeling: Botox) ” Tanja

Diverse malen bij drs. Tom van Eijk geweest voor behandelingen tegen kraaienpootjes en gummysmile met botox.

10
01 november 2014 Botox
“ Beoordeling De Clinique (Behandeling: Botox) ” T

Ik heb vaak een botox behandeling gehad, zowel in Brazilië als in Nederland. Ik woon nu daar maar als ik naar Nederland kom maak ik een afspraak bij…