Bauland Kliniek

Hoogveldseweg 7, 5451 AA Mill (Nederland)
89
Geweldig Bekijk 222 reviews

Over Bauland Kliniek

Specialisatie leidt tot klanttevredenheid


De kliniek is opgericht in 2010 door plastisch chirurg dr. Stijn Bauland. Het is de enige kliniek in Nederland die volledig is gespecialiseerd in plastische chirurgie. Sinds 2012 is de kliniek gevestigd op de huidige locatie. Bauland Kliniek heeft contracten met alle zorgverzekeraars behalve Menzis en is de enige kliniek in Nederland waarbij zorgverzekeraars borstreconstructies gecontracteerd hebben.
Volgens plastisch chirurg dr. Esther Bodde is absolute specialisatie de sleutel tot het succes van Bauland Kliniek: “Een ziekenhuis is een prima plek als je ziek bent, maar onze patiënten zijn niet ziek. Ze hebben een heel tastbare en invoelbare wens of klacht. Het maakt ons niet uit of hun behandeling wordt vergoed door de zorgverzekeraar of niet: hier hebben we alle mogelijkheden en alle faciliteiten om ze te behandelen.”


Deze combinatie van klantvriendelijkheid en vakbekwaamheid maakt dat de kliniek goed bekend staat en hoog scoort in klanttevredenheidonderzoeken. Sinds 2012 voert Bauland Kliniek de ranglijst aan van klanttevredenheid in de jaarlijkse beoordelingen 2015 van ZKN, Zelfstandige Klinieken Nederland.
Gedrevenheid, passie, innovatievermogen, durf en visie, plus een sterke focus op de klant maken van Bauland Kliniek een topper in haar wereld.


Laat je informeren door de plastisch chirurgen, cosmetisch artsen en huidtherapeute van Bauland Kliniek. Een afspraak kunt u maken door te bellen met 0485-460620 of via dit contactformulier.


Tot ziens bij Bauland Kliniek

Lees verder

Contactgegevens

Bauland Kliniek Hoogveldseweg 7 5451 AA Mill (Nederland)

Werkzame specialisten

Oliver Kloeters Plastisch Chirurg Bekijk profiel
Xander Bakker Plastisch chirurg Bekijk profiel
Stijn Bauland Plastisch chirurg Bekijk profiel
Esther Bodde Plastisch chirurg Bekijk profiel
Roel Fresow Plastisch Chirurg Bekijk profiel
Steven Klein Plastisch Chirurg Bekijk profiel

Openingstijden

maandag 08:00 - 17:00
dinsdag 08:00 - 17:00
woensdag 08:00 - 17:00
donderdag 08:00 - 17:00
vrijdag 08:00 - 17:00
zaterdag Gesloten
zondag Gesloten

Beoordelingen van Bauland Kliniek

  • 8,5Telefonische bereikbaarheid
  • 8,9Klantvriendelijkheid
  • 8,8Het consultgesprek
  • 8,8Deskundigheid medische staf
  • 8,9De behandeling
  • 8,8Persoonlijke service
83
19 februari 2019 Borstverkleining
“ prima, klein schalig, persoonlijke benadering ” Anonieme gebruiker

Er is geen lange wachttijd bij de kliniek. De intake is uitgebreid, persoonlijk en duidelijk. Ik vind de informatie prettig dat het hele traject wordt…

98
19 februari 2019 Borstvergroting
“ Top kliniek ” Anonieme gebruiker

12-jan, de dag van het consult. Het consult was bij Maaike Princen. Wat een topper! Ontzettend rustig en heel veel geduld met al mijn vragen.

99
14 februari 2019 Borstverkleining
“ Heel erg fijn en en snel op je gemak. ” Anonieme gebruiker

Alles was meerdere keren netjes doorgenomen en bij elke vraag werd er geluisterd en goed geholpen. Heel vriendelijk personeel en een persoonlijke en…