Xpert Clinic Eindhoven

Pastoriestraat 137, 5612 EK Eindhoven (Nederland)
71
Goed 1 reviews

Over Xpert Clinic Eindhoven

Welkom op de pagina van Xpert Clinic Eindhoven op KliniekErvaringen.nl. Het adres van deze kliniek is Pastoriestraat 137 in Eindhoven. Het is één van de klinieken in Eindhoven en heeft een berekende score van 7,1. De berekende score van alle klinieken in Eindhoven is een 8,6. Je kunt bij Xpert Clinic Eindhoven terecht voor de volgende behandeling(en): Hand en Pols

Bij Xpert Clinic Eindhoven zijn 2 specialisten werkzaam. Dit zijn: Luitzen de Boer en Hans Temming. Bij deze specialisten kun je terecht voor de volgende behandeling(en): Hand en Pols Onderaan deze pagina vind je meer informatie over deze specialisten.

Xpert Clinic Eindhoven heeft één review ontvangen op KliniekErvaringen.nl. Deze review is geschreven door Marjo op 10 september 2017. Marjo heeft de behandeling van Xpert Clinic Eindhoven beoordeeld met een 10. Heb je ook een ervaring met Xpert Clinic Eindhoven? Deel jouw ervaring dan door het achterlaten van een beoordeling op deze website. Hiermee help je andere consumenten bij het maken van een keuze. Als dank maak je kans op een bol.com-cadeaukaart t.w.v. € 50,-. KliniekErvaringen.nl scant ook andere reviewplatformen om een zo volledig mogelijk beeld te geven van elke arts. Voor Xpert Clinic Eindhoven hebben we helaas ook geen beoordelingen gevonden op andere bronnen.

Lees verder
Xpert Clinic Eindhoven Pastoriestraat 137 5612 EK Eindhoven (Nederland)
zkn
Luitzen de Boer Plastisch chirurg Bekijk profiel
Hans Temming Plastisch chirurg Bekijk profiel
maandag Gesloten
dinsdag Gesloten
woensdag Gesloten
donderdag Gesloten
vrijdag Gesloten
zaterdag Gesloten
zondag Gesloten

Score van Xpert Clinic Eindhoven

  • 7,2Telefonische bereikbaarheid
  • 7,2Klantvriendelijkheid
  • 7,2Het consultgesprek
  • 7,2Deskundigheid medische staf
  • 7,2De behandeling
  • 7,2Persoonlijke service

Beoordelingen van Xpert Clinic Eindhoven

10
10 september 2017 Hand en Pols
“ Beoordeling Xpert Clinic Eindhoven (Behandeling: Hand en Pols) ” Marjo

Zeer professioneel, geduldig en vriendelijk.