Helder Kliniek Eindhoven

Pastoriestraat 137, 5612 EK Eindhoven (Nederland)
70
Goed 1 reviews

Over Helder Kliniek Eindhoven

Welkom op de pagina van Helder Kliniek Eindhoven op KliniekErvaringen.nl. Het adres van deze kliniek is Pastoriestraat 137 in Eindhoven. Het is één van de klinieken in Eindhoven en heeft een berekende score van 7,0. De berekende score van alle klinieken in Eindhoven is een 8,6. Je kunt bij Helder Kliniek Eindhoven terecht voor de volgende behandeling(en): Spataderen

Bij Helder Kliniek Eindhoven zijn 4 specialisten werkzaam. Dit zijn: Jaap Buth, Philippe Cuypers, Marc van Sambeeck en Joep Teijink. Bij deze specialisten kun je terecht voor de volgende behandeling(en): Spataderen Onderaan deze pagina vind je meer informatie over deze specialisten.

Helder Kliniek Eindhoven heeft één review ontvangen op KliniekErvaringen.nl. Deze review is geschreven door Anonieme gebruiker op 10 februari 2014. Anonieme gebruiker heeft de behandeling van Helder Kliniek Eindhoven beoordeeld met een 7,9. Heb je ook een ervaring met Helder Kliniek Eindhoven? Deel jouw ervaring dan door het achterlaten van een beoordeling op deze website. Hiermee help je andere consumenten bij het maken van een keuze. Als dank maak je kans op een bol.com-cadeaukaart t.w.v. € 50,-. KliniekErvaringen.nl scant ook andere reviewplatformen om een zo volledig mogelijk beeld te geven van elke arts. Voor Helder Kliniek Eindhoven hebben we helaas ook geen beoordelingen gevonden op andere bronnen.

Lees verder
Helder Kliniek Eindhoven Pastoriestraat 137 5612 EK Eindhoven (Nederland)
zkn
maandag Gesloten
dinsdag Gesloten
woensdag Gesloten
donderdag Gesloten
vrijdag Gesloten
zaterdag Gesloten
zondag Gesloten

Score van Helder Kliniek Eindhoven

  • 6,9Telefonische bereikbaarheid
  • 7,1Klantvriendelijkheid
  • 7,1Het consultgesprek
  • 7,1Deskundigheid medische staf

Beoordelingen van Helder Kliniek Eindhoven

79
10 februari 2014 Spataderen
“ Beoordeling Helder Kliniek Eindhoven (Behandeling: Spataderen) ” Anonieme gebruiker

LET OP Er staat: "Met een verwijzing van uw huisarts wordt uw consult met het duplexonderzoek altijd vergoed. "