Ervaringen Betaalbaar Mooier

Gesorteerd op

.

  • 8,7Telefonische bereikbaarheid
  • 8,7Klantvriendelijkheid
  • 8,7Het consultgesprek
  • 8,7Deskundigheid medische staf
  • 8,7De behandeling
  • 8,7Persoonlijke service
10
20 juli 2020 Botox
“ Beoordeling Betaalbaar Mooier (Behandeling: Botox) ” Havva

Special thanks to Dr. Amir! Altijd vriendelijk en een luisterend oor voor als je beauty wishes. Super tevreden!

10
13 juli 2020 Fillers
“ Beoordeling Betaalbaar Mooier (Behandeling: Fillers) ” Kathrin

Fijne behandeling gehad, pijnloos en professioneel!

90
10 juli 2020 Botox
“ Beoordeling Betaalbaar Mooier (Behandeling: Botox) ” Angelique

Mijn ervaring was super! De tijd en uitleg die werd genomen, zeer te spreken. De volgende keer zeker weer bij deze arts.

10
09 juni 2020 Fillers
“ Geeft eerlijk advies, luisterd naar je wensen ” Rabia

Geeft aandacht en luisterd goed naar wat je precies wilt.ik voelde me super om me gemak. Kwam voor een andere behandeling en uiteindelijk de lippen…

10
04 juni 2020 Fillers
“ Beoordeling Betaalbaar Mooier (Behandeling: Fillers) ” Rieky

Zorgvuldig, oprecht, hygienisch, meedenkend, goede uitleg en neemt de tijd voor je.

99
03 mei 2020 Fillers
“ Uitstekend ” Diana

Een betrokken arts die mijn gezicht weer zachte vormen heeft gegeven, superblij met het resultaat!!!!

10
13 maart 2020 Botox
“ Beoordeling Betaalbaar Mooier (Behandeling: Botox) ” Anonieme gebruiker

Duidelijk advies en tijdens de behandeling wordt er goed verteld wat ze aan het doen zijn.

90
12 maart 2020 Fillers
“ Prima! ” Anonieme gebruiker

Ik ben vandaag voor het eerst in deze kliniek geweest op aanraden van mijn vriendinnen. Mijn ervaring is prima!

10
12 maart 2020 Fillers
“ Super! ” Anonieme gebruiker

Super tevreden over dokter Nirhoe, hij neemt de tijd. Ik vind persoonlijke aandacht erg belangrijk.

10
12 maart 2020 Botox
“ Erg goed! ” A

Ik word bij Betaalbaar Mooier altijd vriendelijk en duidelijk geholpen, de arts geeft altijd goede uitleg!