FYEO Medical

Koperslager 6, 5521 DE Eersel (Nederland)
77
Goed 10 reviews

Over FYEO Medical

U wilt graag van uw bril of lenzen af? Dan denkt u misschien als eerste aan ooglaseren. Maar wist u dat implantlenzen ook een perfect zichtresultaat kunnen bieden? Er zijn tegenwoordig genoeg oogklinieken die u hierin verder kunnen helpen, dus keuze genoeg. Maar hoe weet u of u de juiste kliniek kiest? Het gaat tenslotte wel om uw ogen.

Wij kunnen als FYEO Medical wel zeggen dat we de allernieuwste technieken in huis hebben die het beste resultaat bieden, maar we snappen ook wel dat u dat liever van anderen hoort of leest. Vandaar dat we u hier graag onze resultaten laten zien. Zodat u een eerlijke mening over ons kunt vormen.

Of u nu op zoek bent naar de meest zachtaardige ooglasertechniek ReLEx Smile, of interesse hebt in een ooglensvervangende ingreep met het robotgestuurde Catalys systeem; wij kunnen u iedere ooglasertechniek of implantlens bieden die er bestaat. Uiteraard zijn wij in het bezit van alle benodigde keurmerken en werken we uitsluitend met gecertificeerde artsen. Een completere oogkliniek zult u in de Benelux niet vinden.

Bent u overtuigd, of misschien nog niet? Maak dan vandaag nog een afspraak voor een gratis uitgebreid vooronderzoek bij FYEO Medical. Dan kunt u zelf ervaren of u een goed gevoel hebt bij onze kliniek. Uw ogen worden dan zeer uitgebreid gemeten en getest en u krijgt een vervolgafspraak met uw eventueel behandelend arts. Dit voortraject is volledig kosteloos en verplicht u verder tot niets.


Bent u klaar voor een nieuwe toekomst? Ga voor scherp zicht met eigen ogen bij FYEO Medical.

Lees verder
FYEO Medical Koperslager 6 5521 DE Eersel (Nederland)
zkn
Maandag 09:00 - 17:30
Dinsdag 09:00 - 17:30
Woensdag 09:00 - 17:30
Donderdag 09:00 - 17:30
Vrijdag 09:00 - 17:30
zaterdag Gesloten
zondag Gesloten

Score van FYEO Medical

  • 7,7Telefonische bereikbaarheid
  • 7,7Klantvriendelijkheid
  • 7,7Het consultgesprek
  • 7,7Deskundigheid medische staf
  • 7,7De behandeling
  • 7,7Persoonlijke service

Beoordelingen van FYEO Medical

10
28 juli 2017 Ooglidcorrectie
“ Beoordeling FYEO Medical (Behandeling: Ooglidcorrectie) ” Janny

Dr Kolkman een zeer kundige specialist die mij, volledig pijnloos, verlost heeft van teveel ooglid...zo blij mee!!!

99
24 januari 2016 Overige behandelingen
“ Beoordeling FYEO Medical (Behandeling: Overige behandelingen) ” Loes

Voor een ExtraLens behandeling (lensimplant) ben ik bij Dr Kerkhoff geweest. Een zeer kundig arts die je een vertrouwd gevoel geeft, je bent in goede…

10
07 januari 2016 Ooglaseren
“ Beoordeling FYEO Medical (Behandeling: Ooglaseren) ” Manon

Ik heb een behandeling voor ExtraLenzen gehad. Dit zijn implantlenzen en dus geen ooglaserbehandeling, maar implantlenzen kon ik niet selecteren uit…