FYEO Medical

Koperslager 6, 5521 DE Eersel (Nederland)
74
Goed 12 reviews

Over FYEO Medical

U wilt graag van uw bril of lenzen af? Dan denkt u misschien als eerste aan ooglaseren. Maar wist u dat implantlenzen ook een perfect zichtresultaat kunnen bieden? Er zijn tegenwoordig genoeg oogklinieken die u hierin verder kunnen helpen, dus keuze genoeg. Maar hoe weet u of u de juiste kliniek kiest? Het gaat tenslotte wel om uw ogen.

Wij kunnen als FYEO Medical wel zeggen dat we de allernieuwste technieken in huis hebben die het beste resultaat bieden, maar we snappen ook wel dat u dat liever van anderen hoort of leest. Vandaar dat we u hier graag onze resultaten laten zien. Zodat u een eerlijke mening over ons kunt vormen.

Of u nu op zoek bent naar de meest zachtaardige ooglasertechniek ReLEx Smile, of interesse hebt in een ooglensvervangende ingreep met het robotgestuurde Catalys systeem; wij kunnen u iedere ooglasertechniek of implantlens bieden die er bestaat. Uiteraard zijn wij in het bezit van alle benodigde keurmerken en werken we uitsluitend met gecertificeerde artsen. Een completere oogkliniek zult u in de Benelux niet vinden.

Bent u overtuigd, of misschien nog niet? Maak dan vandaag nog een afspraak voor een gratis uitgebreid vooronderzoek bij FYEO Medical. Dan kunt u zelf ervaren of u een goed gevoel hebt bij onze kliniek. Uw ogen worden dan zeer uitgebreid gemeten en getest en u krijgt een vervolgafspraak met uw eventueel behandelend arts. Dit voortraject is volledig kosteloos en verplicht u verder tot niets.


Bent u klaar voor een nieuwe toekomst? Ga voor scherp zicht met eigen ogen bij FYEO Medical.

Lees verder
FYEO Medical Koperslager 6 5521 DE Eersel (Nederland)
zkn
Maandag 08:00 - 18:00
Dinsdag 08:00 - 18:00
Woensdag 08:00 - 18:00
Donderdag 08:00 - 18:00
Vrijdag 08:00 - 18:00
zaterdag Gesloten
zondag Gesloten

Score van FYEO Medical

  • 7,5Telefonische bereikbaarheid
  • 7,5Klantvriendelijkheid
  • 7,5Het consultgesprek
  • 7,5Deskundigheid medische staf
  • 7,5De behandeling
  • 7,5Persoonlijke service

Beoordelingen van FYEO Medical

10
“ Professioneel vriendelijk klantvriendelijk ” Sandra

Prettige sfeer, zeer goed bereikbaar per telefoon geven direct antwoord op allerlei vragen. Tijdens de operatie professioneel en geruststellend.…

10
27 maart 2020 Ooglaseren
“ Heerlijk! ” Iris

Afgelopen 12 december heb ik mijn ogen laten laseren. Ik werd behandeld middels de Lasek methode en naar mijn mening is de behandeling reuze…

10
28 juli 2017 Ooglidcorrectie
“ Beoordeling FYEO Medical (Behandeling: Ooglidcorrectie) ” Janny

Dr Kolkman een zeer kundige specialist die mij, volledig pijnloos, verlost heeft van teveel ooglid...zo blij mee!!!