Ooglidcorrectie ervaringen ABC Clinic

Gesorteerd op

.

  • 8,7Telefonische bereikbaarheid
  • 8,7Klantvriendelijkheid
  • 8,5Het consultgesprek
  • 8,7Deskundigheid medische staf
  • 8,7De behandeling
  • 8,6Persoonlijke service
82
03 december 2016 Ooglidcorrectie
“ Beoordeling ABC Clinic (Behandeling: Ooglidcorrectie) ” Ester

Duidelijke uitleg. vriendelijk geruststellend personeel. na de behandeling was ik duizelig prima opgevangen zeer tevreden over d ebehandleing

90
03 december 2016 Ooglidcorrectie
“ Beoordeling ABC Clinic (Behandeling: Ooglidcorrectie) ” Lisa

Prima geholpen, wat pech gehad met genezing maar ligt niet aan deskundigheid!

98
03 december 2016 Ooglidcorrectie
“ Beoordeling ABC Clinic (Behandeling: Ooglidcorrectie) ” Mevrouw D.

Heel vriendelijk personeel, een kundige rustige arts. Prettige entourage. De kliniek geeft vertrouwen.

89
17 november 2016 Ooglidcorrectie
“ Beoordeling ABC Clinic (Behandeling: Ooglidcorrectie) ” Marloes

Duidelijke communicatie over wat de behandeling inhoud, en eerlijke advisering over mogelijkheden en het resultaat.

96
09 november 2016 Ooglidcorrectie
“ Beoordeling ABC Clinic (Behandeling: Ooglidcorrectie) ” Mevrouw S.

Zeer tevreden over het resultaat.

10
05 november 2016 Ooglidcorrectie
“ Beoordeling ABC Clinic (Behandeling: Ooglidcorrectie) ” Mevr. L

Ik ben erg blij met mijn oogbehandeling

77
05 november 2016 Ooglidcorrectie
“ Beoordeling ABC Clinic (Behandeling: Ooglidcorrectie) ” Guus

Geen verdere toelichting op de behandeling

80
05 november 2016 Ooglidcorrectie
“ Beoordeling ABC Clinic (Behandeling: Ooglidcorrectie) ” Mevr C

ABC Kliniek

10
01 november 2016 Ooglidcorrectie
“ Beoordeling ABC Clinic (Behandeling: Ooglidcorrectie) ” Sonja

Ik ben zeer tevreden over de chirurg en het hele team. Het resultaat is erg mooi geworden en ik ben er heel blij mee! Ik kan ABC Clinic anderen dan…

85
27 oktober 2016 Ooglidcorrectie
“ Beoordeling ABC Clinic (Behandeling: Ooglidcorrectie) ” Mevrouw E.

De ooglidcorrectie die ik heb ondergaan is goed verlopen en het resultaat mag er zijn .Ik ben er echt blij mee.