Ervaringen Hair Science Institute Maastricht

Gesorteerd op

.

  • 8,7Telefonische bereikbaarheid
  • 8,8Klantvriendelijkheid
  • 8,7Het consultgesprek
  • 8,8Deskundigheid medische staf
  • 8,8De behandeling
  • 8,9Persoonlijke service
93
03 juni 2020 Haartransplantatie
“ Fijne behandeling ” Anonieme gebruiker

Bijna pijnloze behandeling en vriendelijke medische staf. Het resultaat is nog afwachten maar ik heb er na vandaag het volste vertrouwen in.

89
02 juni 2020 Haartransplantatie
“ Prima ” Anonieme gebruiker

Goede begeleiding en vakkundige behandeling. Stap voor stap wordt je door het proces begeleid. Oo

96
27 mei 2020 Haartransplantatie
“ Uitstekend ” Anonieme gebruiker

Persoonlijke en professionele verzorging gedurende het hele traject. Absoluut een aanrader! Ik ben zeer tevreden over de werkwijze van Hasci.

10
26 mei 2020 Haartransplantatie
“ Heel vriendelijk medewerkers die gepassioneerd te werk gaan ” Anonieme gebruiker

Bij de start even wennen aan de verdoving, maar daarna gaat alles “van een leien dakje”

10
25 mei 2020 Haartransplantatie
“ Uitstekend ” David

De ervaring begint al bij het warme welkom in het hotel.

89
25 mei 2020 Haartransplantatie
“ Netjes, zoals verwacht ” Anonieme gebruiker

Behandeling was goed met kundig en vriendelijk personeel in een mooie omgeving. Nu nog 6-9 maanden wachten of het ook het gewenste resultaat biedt ;-)

10
25 mei 2020 Haartransplantatie
“ Uitstekend ” John

Deskundig advies en zeer goede begeleiding. Je voelt je bijna een VIP. Nagenoeg pijnloze behandeling.

92
20 mei 2020 Haartransplantatie
“ Heel fijn personeel en persoonlijke aandacht gedurende de behandeldag ” Anonieme gebruiker

Behandeldag was beter dan verwacht, heel fijn personeel met persoonlijke aandacht, eerlijk en professioneel. Als ik nog eens zou moeten dan zou ik…

99
19 maart 2020 Haartransplantatie
“ Professioneel, deskundig en goede service! ” JeroenR

91
25 februari 2020 Haartransplantatie
“ Uitstekende ontvangst en behandeling door de artsen ” Jeroen

Zeer tevreden aangaande de behandeling en informatie aangaande de nazorg . Een zeer fijne ervaring, bedankt