DermaClinic Groningen

Westerkade 17, 9718 AS Groningen (Nederland)
79
Goed 75 reviews

Over DermaClinic Groningen

Over DermaClinic
DermaClinic is een medisch cosmetische kliniek en wil het voor iedereen mogelijk maken om zich mooi en zelfverzekerd te voelen. Met toonaangevende behandelingen en producten voor huidverbetering en – verjonging: botox, fillers, laserbehandelingen, skincare producten en diverse huidbehandelingen. Om tot het beste en meest natuurlijke resultaat te komen, willen alle specialisten (cosmetisch artsen, huidtherapeuten en schoonheidsspecialisten) van DermaClinic hun cliënten echt leren kennen. Daarom besteden zij vanuit een multidisciplinaire aanpak veel tijd en aandacht aan ieder persoon en ieders huid.


Maximaal resultaat met minimale risico’s
DermaClinic streeft naar maximaal resultaat zonder ingrijpende operaties en werkt alleen met wetenschappelijk bewezen veilige, effectieve behandelmethodes. Al onze medewerkers zijn medisch geschoold. U ontvangt een hoogstaande behandeling met minimale risico’s: veiligheid, deskundigheid en strikte hygiëne staan bij ons voorop. We kijken altijd naar het geheel: met onze behandelingen verminderen niet alleen uw huidproblemen, maar blijft uw uiterlijk natuurlijk en passend bij uw persoonlijkheid.

DermaClinic heeft haar hoofdvestiging in Groningen en heeft eigen vestigingen in Den Haag, Utrecht, Zwolle, Arnhem, Den Bosch en Tilburg. Daarnaast beschikken we over diverse behandellocaties in het hele land. Er is dus altijd een behandellocatie bij u in de buurt. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Wij lichten u graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult.


Lees verder
DermaClinic Groningen Westerkade 17 9718 AS Groningen (Nederland)

Onderdeel van organisatie DermaClinic met 2 vestigingen

Maandag 09:30 - 17:30
Dinsdag 09:30 - 17:30
Woensdag 09:30 - 17:30
Donderdag 09:30 - 17:30
Vrijdag 09:30 - 17:30
zaterdag Gesloten
zondag Gesloten

Score van DermaClinic Groningen

  • 8,2Telefonische bereikbaarheid
  • 8,2Klantvriendelijkheid
  • 8,0Het consultgesprek
  • 8,3Deskundigheid medische staf
  • 7,8De behandeling
  • 8,1Persoonlijke service

Beoordelingen van DermaClinic Groningen

11
17 juni 2020 Botox
“ Geen service na slechte behandeling en ontzettend duur. ” David

Te lage dosis Botox gekregen waardoor weinig effect optrad. Werd niet opgelost , tenzij ik een duurdere behandeling zou bijkopen. Mijn behandeling…

10
12 mei 2020 Botox
“ Super professioneel geholpen! ” Anonieme gebruiker

Ik kwam voor informatie voor eventuele botox voor mijn frons (wegens hoofdpijn) en voor de gummy smile. Na een prettig consult, wilde ik direct…

93
01 april 2020 Skincare
“ Ik zou iedereen deze kliniek aanraden! ” Anonieme gebruiker

Persoonlijk advies! De meiden luisteren goed en je wordt in het hele behandeltraject goed begeleid! Super!