Faceland Nijmegen

Grote Markt 17, 6511 KA Nijmegen (Nederland)

Onderdeel van organisatie Faceland met 7 vestigingen

85
Geweldig Bekijk 21 reviews

Over Faceland Nijmegen

Faceland Nijmegen


 • Botox
 • Fillers
 • Lipvergroting
 • Borstvergroting
 • Ooglidcorrectie
 • Schaamlipcorrectie
 • Mini facelift
 • Facelift

Borstoperatie: betalen in termijnen vanaf €33,25 per maand
Een borstoperatie is één van de meest uitgevoerde behandelingen met een zeer hoge cliënttevredenheid. Borsten die wat verslapt zijn door ouderdom, zwangerschap of vermagering kunnen door de ingreep weer ronder, steviger en voller worden. Bij Faceland kun jij terecht voor een borstvergroting, borstlift en borstprothesewissel. Door de manier van werken en efficiëntie is Faceland in staat om een borstvergroting met Motiva implantaten aan te bieden voor slechts € 2.350,- (excl. €60,- DBIR kosten). Faceland maakt gebruik van de A-merk implantaten Motiva en Mentor en biedt hiermee de laagste prijsgarantie in Nederland. Bij Faceland kun jij ook terecht voor een all-in traject dit houdt in dat het consult borstvergroting met de consulente én het kennismakingsgesprek met de plastisch chirurg op één dag plaatsvinden.


Bovenooglidcorrectie
Een bovenooglidcorrectie is een kleine chirurgische ingreep en kan wonderen doen. Het is vaak maar een subtiel verschil waardoor mensen niet goed weten wat ze aan je zien, maar je krijgt wel complimenten dat je er stralend uitziet. Je zult er minder vermoeid uitzien, geen hangende oogleden meer hebben, een frissere uitdrukking hebben en je kunt makkelijker oog make-up aanbrengen!


Bij Faceland is een bovenooglidcorrectie door ervaren cosmetisch artsen en een Physician Assistant al mogelijk voor een scherpe en vaste totaalprijs van €365,- voor beide ogen. Ook met deze behandeling zijn wij de voordeligste in Nederland!


Schaamlipcorrectie
Een schaamlipcorrectie een steeds vaker voorkomende behandeling. Bij een schaamlipcorrectie van de binnenste schaamlippen, ook wel van een labia correctie genoemd, wordt overtollig schaamlipweefsel weggehaald. Stoor jij je aan de vorm of grootte van jouw binnenste schaamlippen? Of doet het pijn tijdens bijvoorbeeld fietsen, vrijen of sporten? Dan kan deze relatief eenvoudige ingreep jouw oplossing zijn!


Faceland biedt een schaamlipcorrectie aan voor een vaste voordelige totaalprijs van €485,-, uitgevoerd door een cosmetisch arts of Physician Assistant. Bij Faceland wordt de schaamlipcorrectie helaas niet vergoed. Wel is het mogelijk om achteraf gespreid te betalen voor elke behandeling.


Mini facelift
Een mini facelift is een ingreep onder plaatselijke verdoving waarbij de plastisch chirurg de wangen strakker maakt. Goedkoper, sneller en veiliger dan een klassieke facelift. Faceland biedt een mini facelift aan voor een vaste voordelige totaalprijs van €2.275,-. Dit is een all-inclusive prijs, dus inclusief intake, drukverband en nacontrole.


Facelift: betalen in termijnen vanaf €76,27 per maand
De MACS-Lift (Minimal Acces Cranial Suspension Lift) is de meest gebruikte facelift techniek. De meeste patiënten zijn 40 jaar of ouder. Ze storen zich aan en matig huidoverschot, een diepere neuslippenplooi, een wat minder strakke hals en vooral een minder strakke kaaklijn.


Als de huid van hals nog verder verslapt is, moet de operatie worden uitgebreid. Dan moeten ook achter het oor sneetjes worden aangebracht. Vervolgens wordt het onderhuids bindweefsel (SMAS) met hechtingen vastgezet of deels verwijderd (SMASectomie). Aansluitend kan meer huid van de hals worden verwijderd en strak worden gemaakt.


Specialisten


 • Gabriel Jansen
 • Merel Laboyrie
 • Gitta Overdevest
 • Hugo Ammerlaan
 • Anna Grelack
 • Mike-Stephen Tromp

Neem contact met ons op voor een kosteloos consult

Lees verder

Contactgegevens

Faceland Nijmegen Grote Markt 17 6511 KA Nijmegen (Nederland)

Behandelingen bij Faceland Nijmegen

Werkzame specialisten

Hugo Ammerlaan Arts Bekijk profiel
Anna Grelack Arts Bekijk profiel
Gabriel (G.P.P.G) Jansen Plastisch chirurg Bekijk profiel
Merel Laboyrie Arts Bekijk profiel
Gitta Overdevest Cosmetisch arts Bekijk profiel
Mike-Stephen Tromp Arts Bekijk profiel

Openingstijden

maandag 09:30 - 17:00
dinsdag 09:30 - 17:00
woensdag 09:30 - 17:00
donderdag 13:30 - 21:00
vrijdag 09:30 - 17:00
zaterdag 09:30 - 17:00
zondag Gesloten

Beoordelingen van Faceland Nijmegen

 • 8,0Telefonische bereikbaarheid
 • 8,5Klantvriendelijkheid
 • 8,5Het consultgesprek
 • 8,4Deskundigheid medische staf
 • 8,5De behandeling
 • 8,5Persoonlijke service
10
30 januari 2019 Ooglidcorrectie
“ Beoordeling Faceland Nijmegen (Behandeling: Ooglidcorrectie) ” Anonieme gebruiker

Ben zeer tevreden, zo goed geholpen. Mijn ogen zijn zo mooi geworden. Echt een aanrader!

92
18 januari 2019 Fillers
“ Beoordeling Faceland Nijmegen (Behandeling: Fillers) ” S.

Ik ben groot fan van Faceland, omdat het ''mooi'' zijn, voor iedereen betaalbaar is. Aardig personeel.Goede serivce! En Hugo Ammerlaan is ontzettend…

10
05 januari 2019 Botox
“ Heel tevreden! ” Anonieme gebruiker

Het was voor mij een erg grote stap om botox te nemen. Ik ben erg bang voor naalden dus dat is niet ideaal. Daarom had ik een vriendin mee, maar…