Body&More

Welkom op de pagina van Body&More op KliniekErvaringen.nl. Het adres van de kliniek is Vrouwenweg 1 in Nijkerkerveen. Het is de enige kliniek in Nijkerkerveen en heeft een berekende score van 7,1. Je kunt hier terecht voor de volgende behandeling(en): Afvallen, Botox, Fillers, Laserontharen, Overige behandelingen, Tanden bleken en Tatoeage Verwijderen.

Eén van de specialisten bij Body&More is Babak Mahdavian Delavary. Bij deze arts kun je terecht voor deze behandeling(en): Bilvergroting, Botox, Chemische peeling, Couperose, Cryolipolyse, Fillers, Haartransplantatie, Laserontharen, Liquid Facelift, Microdermabrasie, Ooglidcorrectie, Plexr, Tanden bleken en Tatoeage Verwijderen.

Body&More heeft één review ontvangen op KliniekErvaringen.nl. Deze review is geschreven door Jackie op 26 februari 2016. Jackie heeft de behandeling van Body&More beoordeeld met een 10. Heb je ook een ervaring met Body&More? Deel jouw ervaring dan door het achterlaten van een beoordeling op deze website. Hiermee help je andere consumenten bij het maken van een keuze. Als dank maak je kans op een bol.com-cadeaukaart t.w.v. € 50,-. KliniekErvaringen.nl scant ook andere reviewplatformen om een zo volledig mogelijk beeld te geven van elke arts. Voor Body&More hebben we helaas ook geen beoordelingen gevonden op andere bronnen.

Lees verder

Body&More Vrouwenweg 1 d 3864 DX Nijkerkerveen (Nederland)

Dit is mijn kliniek

Aanbevolen klinieken in de buurt

Vind aanbevolen klinieken in jouw stad

Over Body&More

Body&More Vrouwenweg 1 d 3864 DX Nijkerkerveen (Nederland)
maandag Gesloten
dinsdag Gesloten
woensdag Gesloten
donderdag Gesloten
vrijdag Gesloten
zaterdag Gesloten
zondag Gesloten

Beoordelingen van Body&More

  • 7,2Telefonische bereikbaarheid
  • 7,2Klantvriendelijkheid
  • 7,2Het consultgesprek
  • 7,2Deskundigheid medische staf
  • 7,2De behandeling
  • 7,2Persoonlijke service
Helaas zijn de cijfers momenteel niet beschikbaar
10
26 februari 2016 Fillers
“ Beoordeling Body&More (Behandeling: Fillers) ” Jackie

Ik ben werkzaam geweest bij een plastisch chirurg maar deze cosmetisch arts is vele malen beter! Ten eerste is de kliniek Body & More geweldig, zeer…

Hulp nodig bij het vinden van de juiste kliniek?

In 3 stappen helpen onze experts je verder