Overige behandelingen ervaringen Dorien.nl Anti-Ageing Center

Gesorteerd op

.

  • 8,9Telefonische bereikbaarheid
  • 8,9Klantvriendelijkheid
  • 8,9Het consultgesprek
  • 8,9Deskundigheid medische staf
  • 8,9De behandeling
  • 8,9Persoonlijke service
10
08 maart 2017 Overige behandelingen
“ Beoordeling Dorien.nl Anti-Ageing Center (Behandeling: Overige behandelingen) ” Dorien

Klantvriendelijk, gezellig, service. deskunidg bij Dorien

10
08 maart 2017 Overige behandelingen
“ Beoordeling Dorien.nl Anti-Ageing Center (Behandeling: Overige behandelingen) ” Marijke

behandeling: Ultra Body Shape bij Dorien

91
16 februari 2017 Overige behandelingen
“ Beoordeling Dorien.nl Anti-Ageing Center (Behandeling: Overige behandelingen) ” Coby

Bi Dorien zijn de persoonlijke aandacht en behandelingen heel goed wbt uitleg en de verbetering van de huid.

99
10 februari 2017 Overige behandelingen
“ Beoordeling Dorien.nl Anti-Ageing Center (Behandeling: Overige behandelingen) ” Ingrid

Fijn, deskundig personeel en heel vriendelijl

10
10 februari 2017 Overige behandelingen
“ Beoordeling Dorien.nl Anti-Ageing Center (Behandeling: Overige behandelingen) ” Petra

Ik word altijd supervriendelijk behandeld, krijg goede adviezen en duidelijke uitleg. Ik voel mij als herboren als ik naar huis ga. Er worden…

89
21 oktober 2016 Overige behandelingen
“ Beoordeling Dorien.nl Anti-Ageing Center (Behandeling: Overige behandelingen) ” Agnes

Basis behandeling.

92
17 oktober 2016 Overige behandelingen
“ Beoordeling Dorien.nl Anti-Ageing Center (Behandeling: Overige behandelingen) ” Pieter

Huidverstrakking met alma RF

10
12 oktober 2016 Overige behandelingen
“ Beoordeling Dorien.nl Anti-Ageing Center (Behandeling: Overige behandelingen) ” Coby

Goed advies. Veel verschillende behandelingen ondergaan voor huidverbetering. Goede resultaten. partner erg tevreden pover deze resultaten

98
15 december 2015 Overige behandelingen
“ Beoordeling Dorien.nl Anti-Ageing Center (Behandeling: Overige behandelingen) ” Heleen

Vriendelijk, deskundig, hulpvaardig!!! 't helpt echt en is pure verwennerij. Ik ben blij met het resultaat!

91
07 februari 2014 Overige behandelingen
“ Beoordeling Dorien.nl Anti-Ageing Center (Behandeling: Overige behandelingen) ” Karlijn

Kan niet meer zeggen dan; ik ben zeer tevreden!! Ik heb drie cryolipolyse behandelingen bij Dorien.nl Anti-Ageing Center gedaan. Was aan het begin…