Overige behandelingen ervaringen Dorien.nl Anti-Ageing Center

Gesorteerd op

.

  • 8,9Telefonische bereikbaarheid
  • 8,9Klantvriendelijkheid
  • 8,9Het consultgesprek
  • 8,9Deskundigheid medische staf
  • 8,9De behandeling
  • 8,9Persoonlijke service
89
29 april 2019 Overige behandelingen
“ Beoordeling Dorien.nl Anti-Ageing Center (Behandeling: Overige behandelingen) ” Ilse

Super vriendelijk en kundig personeel. Ik kom hier graag vaker terug.

10
14 maart 2019 Overige behandelingen
“ Beoordeling Dorien.nl Anti-Ageing Center (Behandeling: Overige behandelingen) ” Jeanette

Pigmentvlekken verwijderen --> uitstekende uitleg en behandeling. Zeer klantvriendelijk.

91
14 maart 2019 Overige behandelingen
“ Beoordeling Dorien.nl Anti-Ageing Center (Behandeling: Overige behandelingen) ” Ella

Anti-Ageing behandeling --> prima qua benadering, omgang en behandeling. Ik geniet ervan.

10
12 maart 2019 Overige behandelingen
“ Beoordeling Dorien.nl Anti-Ageing Center (Behandeling: Overige behandelingen) ” Ineke

Anti-Ageing behandelingen --> deskundige en prettige benadering.

10
05 februari 2019 Overige behandelingen
“ Beoordeling Dorien.nl Anti-Ageing Center (Behandeling: Overige behandelingen) ” D.

Huidverbeterende behandeling --> Ik ben al heel lang klant bij Dorien en word altijd goed en deskundig behandeld.

10
21 januari 2019 Overige behandelingen
“ Uitstekend ” Anonieme gebruiker

Super behandeling met super personeel waardoor je weer zichtbaar gaat stralen en alles weer aan kan!

10
07 januari 2019 Overige behandelingen
“ Fantastisch ” Anonieme gebruiker

Ik zie dat mijn huid enorm is opgeknapt na de behandeling en het gebruiken van de deskundig geadviseerde producten. Erg tevreden.

10
06 december 2018 Overige behandelingen
“ Beoordeling Dorien.nl Anti-Ageing Center (Behandeling: Overige behandelingen) ” Jacob

Anti-age gezichtsbehandeling --> lief, leuk, vakbekwaam en spontaan. Goede behandeling met duidelijke tekst en uitleg.

91
03 december 2018 Overige behandelingen
“ Beoordeling Dorien.nl Anti-Ageing Center (Behandeling: Overige behandelingen) ” Marielle

Reiniging - masker - anti-age.

99
03 december 2018 Overige behandelingen
“ Beoordeling Dorien.nl Anti-Ageing Center (Behandeling: Overige behandelingen) ” Iris

Anti-ageing gezichtsbehandeling --> Ze kon mij duidelijk vertellen wat de behandeling inhield waardoor ik ook op haar vertrouwde. Ik zou deze kliniek…