Ervaringen Dorien.nl Anti-Ageing Center

Gesorteerd op

.

  • 8,9Telefonische bereikbaarheid
  • 8,9Klantvriendelijkheid
  • 8,9Het consultgesprek
  • 8,9Deskundigheid medische staf
  • 8,9De behandeling
  • 8,9Persoonlijke service
10
25 november 2019 Endermologie
“ Beoordeling Dorien.nl Anti-Ageing Center (Behandeling: Endermologie) ” Anonieme gebruiker

Heel fijn om naar 'Dorien' te gaan. Zowel voor 'het' probleem als voor de fijne mensen die je helpen. Goede adviezen? Meedenkend. Altijd tijd voor je.…

97
25 november 2019 Cryolipolyse
“ Beoordeling Dorien.nl Anti-Ageing Center (Behandeling: Cryolipolyse) ” Anonieme gebruiker

Goed geholpen met de cryobehandeling en een mooi resultaat. Ben flink wat vet kwijt.

93
25 november 2019 Cryolipolyse
“ Beoordeling Dorien.nl Anti-Ageing Center (Behandeling: Cryolipolyse) ” Anonieme gebruiker

Prima kliniek, gastvrij, prima personeel. Kortom; klantvriendelijk en goede behandelingen --> fijne sfeer ook.

10
25 november 2019 Permanente make-up (pmu)
“ Beoordeling Dorien.nl Anti-Ageing Center (Behandeling: Permanente make-up (pmu) ) ” Monique

Super geholpen, super resultaat en veel eerder moeten doen. Ga het iedereen aanraden.

90
25 november 2019 Permanente make-up (pmu)
“ Beoordeling Dorien.nl Anti-Ageing Center (Behandeling: Permanente make-up (pmu) ) ” Anonieme gebruiker

Prachtig pand, prettige ontvangst en deskundige behandeling.

93
18 november 2019 Permanente make-up (pmu)
“ Beoordeling Dorien.nl Anti-Ageing Center (Behandeling: Permanente make-up (pmu) ) ” Ria

Fijn benaderd. Behandeling goed maar vooral eindresultaat is perfect.

10
12 november 2019 Laserontharen
“ Beoordeling Dorien.nl Anti-Ageing Center (Behandeling: Laserontharen) ” A.

Laura is zeer gemotiveerd en vriendelijk.

10
04 november 2019 Overige behandelingen
“ Beoordeling Dorien.nl Anti-Ageing Center (Behandeling: Overige behandelingen) ” Ank

Anti-Ageing --> ik kom hier al vele jaren en ervaar mijn behandelingen steeds als heel fijn en zeer deskundig.

10
22 oktober 2019 Cryolipolyse
“ Beoordeling Dorien.nl Anti-Ageing Center (Behandeling: Cryolipolyse) ” Anonieme gebruiker

Gelijk een goed gevoel bij het intake-gesprek. Fijne behandeling en supergoede begeleiding en advies.

10
17 oktober 2019 Permanente make-up (pmu)
“ Beoordeling Dorien.nl Anti-Ageing Center (Behandeling: Permanente make-up (pmu) ) ” Tessa

Vriendelijk & deskundig personeel. Ik voelde mij gehoord in mijn wensen en ben blij met het resultaat.