STEINKLINIEK

Voorstreek 118 118, 8556 XV Sloten (Nederland)
80
Geweldig 8 reviews

Over STEINKLINIEK

De STEINKLINIEK is gevestigd in het mooie en goed bereikbare vestingstadje Sloten in Friesland. U kunt bij de STEINKLINIEK terecht voor rimpelbehandelingen en huid verbeterende behandelingen. Breed gespecialiseerd is de arts drs Alexandra Stein op het gebied van natuurlijke schoonheid en gezondheid. Met jarenlange ervaringen op het gebied van fillers, Botox®, skinboosters en mesotherapie kan zij u op een subtiele en heel natuurlijke en veilige manier net uw schoonheid accentueren.

Met de persoonlijke aandacht die al begint bij het eerste contact heeft de STEINKLINIEK het als doel om u geheel tevreden te stellen.

De filosofie van de STEINKLINIEK is dat het toch aan iedereen gegund is om met een blij lach iedere dag weer in de spiegel te kunnen kijken. Soms creëer je die lach door met kleine nuances iets cosmetisch te corrigeren met bijvoorbeeld fillers of Botox® en soms creëer je die lach door iemand op weg te helpen om middels preventieve geneeskunde, een second opinion, een keuring of een uitgebreid bloedonderzoek met life-style, vitaminebehandelingen of homeopathie en supplementen zich beter , energieker en gezonder te laten voelen.

Behandelingen:

Het belangrijkste onderdeel van uw behandelingen bij de STEINKLINIEK is de persoonlijke aandacht. Naast de jarenlange ervaring en het toepassen van de meest betrouwbare en veilige technieken op het gebied van cosmetische en reguliere geneeskunde is vertrouwen, luisteren en aandacht het belangrijkste voor een goed resultaat zo luid de mening van drs Alexandra Stein, arts bij de STEINKLINIEK.


Natuurlijke, veilige en subtiele schoonheid en gezondheid voor een goede prijs kwaliteit verhouding daarvoor moet u bij de STEINKLINIEK zijn.


Neem contact op als je meer wilt weten of een kennismakingsgesprek wilt waarin we kunnen bespreken wat jou wensen of klachten zijn. 06-46327420 of [email protected]

Lees verder
STEINKLINIEK Voorstreek 118 118 8556 XV Sloten (Nederland)
Maandag 09:00 - 21:00
Dinsdag 09:00 - 21:00
Woensdag 09:00 - 21:00
Donderdag 09:00 - 21:00
Vrijdag 09:00 - 21:00
Zaterdag 09:00 - 17:00
zondag Gesloten

Score van STEINKLINIEK

  • 7,9Telefonische bereikbaarheid
  • 8,0Klantvriendelijkheid
  • 8,0Het consultgesprek
  • 8,0Deskundigheid medische staf
  • 8,0De behandeling
  • 8,0Persoonlijke service

Beoordelingen van STEINKLINIEK

99
06 oktober 2019 Botox
“ anti-transpiratie behandeling ” Joost

ik had al jaren last van zeer overmatig zweten met grote natte en wit uitgeslagen kringen in mijn kleding. Dokter Alexandra Stein heeft mij heel erg…

10
06 oktober 2019 Fillers
“ uitstekende Filler behandeling ” Floortje

Alexandra is heel prettig in het persoonlijke contact. Ze legt alles uitstekend uit. geeft aan wat bij je past en wat reële verwachtingen en…

10
16 mei 2019 Fillers
“ uitstekend ” Anonieme gebruiker

ontzettend vriendelijk,gastvrij,geruststellend,en een zeer uitgebreide uitleg.