STEINKLINIEK

Voorstreek 118 118, 8556 XV Sloten (Nederland)
79
Goed 6 reviews

Over STEINKLINIEK

De STEINKLINIEK is gevestigd in het mooie en goed bereikbare vestingstadje Sloten in Friesland. U kunt bij de STEINKLINIEK terecht voor rimpelbehandelingen en huid verbeterende behandelingen. Breed gespecialiseerd is de arts drs Alexandra Stein op het gebied van natuurlijke schoonheid en gezondheid. Met jarenlange ervaringen op het gebied van fillers, Botox®, skinboosters en mesotherapie kan zij u op een subtiele en heel natuurlijke en veilige manier net uw schoonheid accentueren.

Met de persoonlijke aandacht die al begint bij het eerste contact heeft de STEINKLINIEK het als doel om u geheel tevreden te stellen.

De filosofie van de STEINKLINIEK is dat het toch aan iedereen gegund is om met een blij lach iedere dag weer in de spiegel te kunnen kijken. Soms creëer je die lach door met kleine nuances iets cosmetisch te corrigeren met bijvoorbeeld fillers of Botox® en soms creëer je die lach door iemand op weg te helpen om middels preventieve geneeskunde, een second opinion, een keuring of een uitgebreid bloedonderzoek met life-style, vitaminebehandelingen of homeopathie en supplementen zich beter , energieker en gezonder te laten voelen.

Behandelingen:

Het belangrijkste onderdeel van uw behandelingen bij de STEINKLINIEK is de persoonlijke aandacht. Naast de jarenlange ervaring en het toepassen van de meest betrouwbare en veilige technieken op het gebied van cosmetische en reguliere geneeskunde is vertrouwen, luisteren en aandacht het belangrijkste voor een goed resultaat zo luid de mening van drs Alexandra Stein, arts bij de STEINKLINIEK.


Natuurlijke, veilige en subtiele schoonheid en gezondheid voor een goede prijs kwaliteit verhouding daarvoor moet u bij de STEINKLINIEK zijn.


Neem contact op als je meer wilt weten of een kennismakingsgesprek wilt waarin we kunnen bespreken wat jou wensen of klachten zijn. 06-46327420 of [email protected]

Lees verder
STEINKLINIEK Voorstreek 118 118 8556 XV Sloten (Nederland)
Maandag 09:00 - 21:00
Dinsdag 09:00 - 21:00
Woensdag 09:00 - 21:00
Donderdag 09:00 - 21:00
Vrijdag 09:00 - 21:00
Zaterdag 09:00 - 17:00
zondag Gesloten

Score van STEINKLINIEK

  • 7,7Telefonische bereikbaarheid
  • 7,9Klantvriendelijkheid
  • 7,8Het consultgesprek
  • 7,8Deskundigheid medische staf
  • 7,9De behandeling
  • 7,8Persoonlijke service

Beoordelingen van STEINKLINIEK

10
16 mei 2019 Fillers
“ uitstekend ” Anonieme gebruiker

ontzettend vriendelijk,gastvrij,geruststellend,en een zeer uitgebreide uitleg.

10
25 april 2019 Botox
“ Alexandra vraagt altijd na 2 weken of het resultaat goed is. Als ik zelf niet reageer vraagt ze het expliciet. Verder heel fijn contact en uitstekende cosmetische arts. Ik ga al jaren naar haar. ” Meintje

Gewoon heel goed werk met altijd uitstekend resultaat, persoonlijk en meer dan uitstekende nazorg. Een 11 voor alles., maar die mocht ik niet geven.

91
24 april 2019 Botox
“ Uitstekend ” J de G

Ik kom al een aantal jaren in deze kliniek voor botox behandeling en altijd met een heel goed resultaat. Ik ben zeer tevreden . Je wordt erg…