Ervaring bij Wellness Kliniek Genk

Beoordeling Borstvergroting

10

“Beoordeling Wellness Kliniek Genk (Behandeling: Borstvergroting)”

Bij het eerste consult was Dr. Verdonck zeer vriendelijk, open en spontaan. Hij vroeg wat mijn verwachtingen waren en samen hebben we bekeken wat de beste oplossing was. Hij stelde me eigenlijk onmiddellijk op mijn gemak. Je merkt dat hij een specialist is in zijn vak en dit dagelijks doet!

3 maanden later ging mijn operatie door. (het kon indien ik wou ook veel sneller wat een pluspunt was maar ik vond deze datum perfect)

Ik werd om 8 u in de ochtend nuchter verwacht. Ik heb in de wachtzaal 10 minuten moeten wachten, werd daarna door een zeer lieve verpleegster naar mijn bed gebracht. Er kwam onmiddellijk een nieuwe verpleegster, alweer een super lieve! Ze vertelde mij dat ik mijn operatieschortje, badjas en slippers mocht aandoen! Ze kwam mijn bloeddruk nog nemen, een foto nemen en hup ik mocht al naar beneden, naar Dr. Verdonck. Ik vond het zeer fijn dat ik niet lang moest wachten, anders krijg je alleen maar zenuwen.

Beneden op het operatiekwartier mocht ik onmiddellijk plaats nemen op de operatie tafel. De dokter controleerde mijn naam en geboortedatum (zoals het hoort) en vroeg of ik nog steeds akkoord was het het volume van mijn borst protheses.

Ik stemde uiteraard in! Hij tekende nog even op mijn borsten de dingen af, mijn infuusje werd geplaatst en ik was onder narcose. Ongelooflijk zalig dat dit zo snel is gegaan.

Wanneer je op de operatie tafel ligt en je moet lang wachten eer ze jou in slaap doen is dit ook zenuwslopend.

Ik werd wakker in de recovery, er lag een lekker warmte deken over mij en ook de verpleegkunde daar was weer zeer lief!

Ik voelde na de operatie wel wat pijn en kreeg onmiddellijk op mijn vraag iets bij tegen de pijn, zalig!

Ze hebben mij met de brancard terug gebracht naar mijn kamer en daar kon ik overschuiven tot in mijn luxe bed!

Ze kwamen onmiddellijk langs met een glas cola en een lekker broodje! Ook hier waren de verpleegkundigen weer zeer lief!

De eerste 3 dagen thuis waren écht geen lachertje. Ik heb best veel pijn gehad, maar vanaf dag 4 was het een heel stuk beter! Ondertussen ben ik super tevreden met het resultaat!

Ik heb 1x een mailtje gestuurd naar de Wellnesskliniek omdat ik niet zeker was over het verband en heb onmiddellijk reactie gehad op mijn mailtje. Dr. Verdonck heeft me zelf terug opgebeld. Ik sliep dus had de oproep gemist maar hij had wel iets ingesproken op mijn antwoordapparaat, hij had via daar gereageerd op mijn mailtje wat ikzelf een zeer goede service vindt!

Mijn borsten zijn mooi, naturel en de perfecte maat die ik altijd gewild had!

Ook het litteken is echt heel klein +- 2 cm, maar het is op zo een strategische plaats ingesneden (onder de borst) dat je het niet meer ziet!

Ik zou dus zowel de wellnesskliniek als zeker Dr. Verdonck aan iedereen aanraden!

Bedankt voor de goede zorgen, de prachtige opvolging en het mooie resultaat!

V
V

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 10Telefonische bereikbaarheid
  • 10Klantvriendelijkheid
  • 10Het consultgesprek
  • 10Deskundigheid medische staf
  • 10De behandeling
  • 10Persoonlijke service
V beveelt deze kliniek aan

28 december 2015

Geen reacties

2

Wat zijn je gegevens

of

Vergelijkbare beoordelingen van Wellness Kliniek Genk

10
10 oktober 2019 Borstvergroting
“ Zijn gewoon Super! ” Desiree

Werden meteen geholpen , en nemen de tijd voor je .

10
12 september 2019 Borstvergroting
“ Uitstekende zorg ” Danielle

Ik had gekozen voor next day surgery. Dag van consult werd ik op tijd geholpen, Dr van Zele nam de tijd gaf duidelijk uitleg over de ingreep,…

98
30 oktober 2019 Borstvergroting
“ Uitstekend ” Anonieme gebruiker

Ik ben 4 weken geleden geopereerd door Dr. Jurgen Parys. Tot nu toe ben ik zeer tevreden over het resultaat! Zowel het consult als de dag van de…